fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
despina1974
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

μολις με ενημερωσαν οτι δεν θα προλαβουν να στειρωσουν τον μαυρουλη καθως εχουν αλλες γατουλες αρρωστες οι οποιες επειγει να στειρωθουν...
αυτος μου λενε ειναι μια χαρα μοσχαναθρεμενος και εχει και μια αυλη να κοιμαται το βραδυ,ανω οι αλλες ψιψινες ηταν σε ασχημη κατασταση εντελως αδεσποτες!
Συμφωνησα με την πρωτη εννοειται,τα αλλα γατακια το εχουν πιο πολυ αναγκη

δεν πειραζει,συντομα θα τον παω για στειρωση στην κτηνιατρο μου

μας συγχωρειτε που σας αναστατωσαμε

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου εύχομαι από καρδιάς να βρεις γρηγορα νέα οικογένεια για τον Λάκη σας!!! Είναι γλύκας!!! Σου προτείνω (κάτι που μάλλον θα το ξέρετε ήδη) να ανεβάσεις όσες περισσότερες αγγελίες μπορείς σε φιλοζωϊκά site. Έτσι θα βρεθεί πολύ γρήγορα άτομο για να το υιοθετήσει... τουλάχιστον έτσι έγινε στη δική μας περίπτωση με τον Μαυρούλη μας. Ο ψιψινέλης σας είναι αστέρι και είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί νέα οικογένεια!!! Είναι γλύκααααααααααςςςςςςςςςςςς!!!!
Δεσποινα,ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
Οντως ειναι απιστευτο γατι και πολυ καλος χαρακτηρας...
τον εχω βαλει και σε αλλα σαιτ,αλλα ακομα κανενα ενδιαφερον

Ζητανε μικρα πιο πολυ 2-3 μηνων κ τα γατακια πιο μεγαλης ηλικιας τα προσπερνανε λιγο!
λιγοι ειναι αυτοι που θελουν εναν μεγαλωμενο γατο

Τουτος τωρα ειναι 11 μηνων...

Αλλα ειναι πολυ γλυκαααααααααας,οπως ο ειπες

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Το Σαββατο το πρωι ο ΜαυρουΛακης μας στειρωθηκε και τωρα αναρρωνει

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

despina1974
Νεοφερμένο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool