Χαρίζεται ο Λάκης ο Μαυρούλης!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ευχαριστουμε ευχαριστουμε:redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου εύχομαι από καρδιάς να βρεις γρηγορα νέα οικογένεια για τον Λάκη σας!!! Είναι γλύκας!!! Σου προτείνω (κάτι που μάλλον θα το ξέρετε ήδη) να ανεβάσεις όσες περισσότερες αγγελίες μπορείς σε φιλοζωϊκά site. Έτσι θα βρεθεί πολύ γρήγορα άτομο για να το υιοθετήσει... τουλάχιστον έτσι έγινε στη δική μας περίπτωση με τον Μαυρούλη μας. Ο ψιψινέλης σας είναι αστέρι και είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί νέα οικογένεια!!! Είναι γλύκααααααααααςςςςςςςςςςςς!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια την πατησαμε:worry:
μολις με ενημερωσαν οτι δεν θα προλαβουν να στειρωσουν τον μαυρουλη καθως εχουν αλλες γατουλες αρρωστες οι οποιες επειγει να στειρωθουν...
αυτος μου λενε ειναι μια χαρα μοσχαναθρεμενος και εχει και μια αυλη να κοιμαται το βραδυ,ανω οι αλλες ψιψινες ηταν σε ασχημη κατασταση εντελως αδεσποτες!
Συμφωνησα με την πρωτη εννοειται,τα αλλα γατακια το εχουν πιο πολυ αναγκη:)
δεν πειραζει,συντομα θα τον παω για στειρωση στην κτηνιατρο μου:clapup::clapup::clapup:
μας συγχωρειτε που σας αναστατωσαμε
:/:

Σου εύχομαι από καρδιάς να βρεις γρηγορα νέα οικογένεια για τον Λάκη σας!!! Είναι γλύκας!!! Σου προτείνω (κάτι που μάλλον θα το ξέρετε ήδη) να ανεβάσεις όσες περισσότερες αγγελίες μπορείς σε φιλοζωϊκά site. Έτσι θα βρεθεί πολύ γρήγορα άτομο για να το υιοθετήσει... τουλάχιστον έτσι έγινε στη δική μας περίπτωση με τον Μαυρούλη μας. Ο ψιψινέλης σας είναι αστέρι και είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί νέα οικογένεια!!! Είναι γλύκααααααααααςςςςςςςςςςςς!!!!

Δεσποινα,ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
Οντως ειναι απιστευτο γατι και πολυ καλος χαρακτηρας...
τον εχω βαλει και σε αλλα σαιτ,αλλα ακομα κανενα ενδιαφερον:(
Ζητανε μικρα πιο πολυ 2-3 μηνων κ τα γατακια πιο μεγαλης ηλικιας τα προσπερνανε λιγο!
λιγοι ειναι αυτοι που θελουν εναν μεγαλωμενο γατο:/:
Τουτος τωρα ειναι 11 μηνων...:redface::redface::redface:
Αλλα ειναι πολυ γλυκαααααααααας,οπως ο ειπες
:D:D:D

Δεν εχασα ουτε λεπτο την Παρασκευη και πηρα τηλεφωνο την κτηνιατρο μου και εκλεισα ραντεβου για στειρωση:)
Το Σαββατο το πρωι ο ΜαυρουΛακης μας στειρωθηκε και τωρα αναρρωνει
:clapup::clapup::clapup:

Τι πανεμορφο γατακι!μακαρι να βρει γρηγορα μια ζεστη αγκαλια!

ο Λακης μας:clapup::clapup::clapup:

DSCF0073.jpg

DSCF0072.jpg

DSCF0115.jpg

DSCF0033.jpg

DSCF0022.jpg

Ακόμα κανένα νέο για τον Λάκη???

Ειχαμε καποιον ενδιαφερον...Να δουμε τωρα τι θα γινει;)

νεες φωτο απο τον μαυρουλη:clapup:

Συνημμένα

• DSC01154.JPG
    DSC01154.JPG
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 25
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back