vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Μεγάλωσα με πολύ αγάπη,έμαθα να τρώω μόνος μου και να πηγαίνω στην άμμο μου.Μου αρέσουν τα παιχνίδια,οι αγκαλιές και η παρέα με άλλες γάτες.Μαθαίνω καινούργια πράγματα και τρελαίνομαι να κοιτάω τον κόσμο από το παράθυρο του αμαξιού.Η μαμά που με φροντίζει λέει ότι είμαι γάτος για σπίτι και ότι θα δωθώ μόνο με την προυπόθεση να στειρωθώ όταν μεγαλώσω.Εχω κάνει αποπαρασίτωση και θα εμβολιαστώ μόλις φτάσω το 1 κιλό
Θαυμάστε με !!!Τηλ. 6938906772
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλή σου τύχη κουκλε!Αυτος ο γατος θα καψει καρδιες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Εύχομαι να πάει γρήγορα στο δικό του σπιτάκι!!!!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω να είναι τυχερός και να πάει στο δικό του σπίτι σύντομα παρά τις προσπάθειες μερικών να σαμποτάρουν την κατάσταση

natalouko
Επιφανές μέλος
Φαίνεται από την φώτο τι ζουζουνιάρης άντρας είναι!!!Είναι πολύ κοινωνικός και μέγας σαχλαμάρας.Ολη τη μέρα πηδάει στον αέρα και κυνηγάει τις κυρίες του σπιτιού παρά τα κχχχ κ τις σφαλιάρες που τρώειΕλπίζω να είναι τυχερός και να πάει στο δικό του σπίτι σύντομα παρά τις προσπάθειες μερικών να σαμποτάρουν την κατάσταση
![]()

Με το καλό λοιπόν να πάει στο δικό του σπιτάκι...

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
κορόιδευε κιουρία μου αλλά εγώ είμαι +1,ενώ εσύ +2Φαίνεται από την φώτο τι ζουζουνιάρης άντρας είναι!!!Με το καλό λοιπόν να πάει στο δικό του σπιτάκι...
![]()

Lykaki
Νεοφερμένο μέλος
Άχου είναι θεόκουκλο! Πάω να πάρω τηλ. κάτι φίλους που μπορεί να τον θέλουν! *φεύγει τρέχοντας*
Voula
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να βρει το δικό του σπιτάκι σύντομα για να πάψει ο δίποδος πατέρας του να σκέφτεται κακά πράγματα

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
κουκλακιιιιι

καλη τυχη να εχει....
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος

ευχομαι να παει γρηγορα στο δικο του σπιτακιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

mariag
Νεοφερμένο μέλος
Πραγματικά πανέμορφος!!!!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάριειναι πανεμορφοςευχομαι να παει γρηγορα στο δικο του σπιτακι
για την ώρα έχουμε το χρόνο να κάνουμε υπομονή μιας και έχουμε ένα σπιτακι έστω και προσωρινό.Ε είμαστε και μικροί ακόμη.Μαθαμε να σκαρφαλώνουμε στο γατόδεντρο μόνοι μας
και να στήνουμε ενέδρες σε ότι κινείται.Είμαστε αντράκια κανονικά
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν αν μας ξεμείνουν λέω εγώ τώραΤι κουκλί που είναι ο μπίλιας!!!![]()

θα τα μοιραζόμαστε ανα σ/κ τι λες?

Hlianna
Διάσημο μέλος

ελπιζω να βρειτε δυναμη και εσυ και η ναταλια να τα δωσετε γιατι εγω για το φλοισβογατο κλαιω ακομα

natalouko
Επιφανές μέλος
Πολύ ωραία ιδέα!!!Λοιπόν αν μας ξεμείνουν λέω εγώ τώραθα τα μοιραζόμαστε ανα σ/κ τι λες?
![]()

Έτσι κάθε σ/κ θα έχουμε και διαφορετικά γατόνια!!!

Λες να ανταλάζουμε και τα δικά μας???

Ηλιάννα είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς γατάκια με τα οποία έχεις μοιραστείς στιγμές μαζί τους..εγω λεω οτι τα μωρα σας εχουν παρει τα μυαλα και το πατε φιρι φιρι να τα κρατησετε
ελπιζω να βρειτε δυναμη και εσυ και η ναταλια να τα δωσετε γιατι εγω για το φλοισβογατο κλαιω ακομα![]()

Αλλά σκέφτομαι ότι υπάρχουν τόσα άλλα εκεί έξω που χρειάζονται ένα προσωρινό σπίτι μέχρι να υιοθετηθούν που αν κρατούσα έστω και ένα από αυτά δεν θα μπορούσα να φιλοξενήσω άλλα..

Βέβαια δεν σου λέω ότι δεν θα στεναχωρηθώ....

Ήδη όμως έχω αρχίσει και σκέφτομαι το ενδεχόμενο ότι πολύ σύντομα κάποιο θα φύγει..

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ηλιάννα είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς γατάκια με τα οποία έχεις μοιραστείς στιγμές μαζί τους..Αλλά σκέφτομαι ότι υπάρχουν τόσα άλλα εκεί έξω που χρειάζονται ένα προσωρινό σπίτι μέχρι να υιοθετηθούν που αν κρατούσα έστω και ένα από αυτά δεν θα μπορούσα να φιλοξενήσω άλλα..
Βέβαια δεν σου λέω ότι δεν θα στεναχωρηθώ....Ήδη όμως έχω αρχίσει και σκέφτομαι το ενδεχόμενο ότι πολύ σύντομα κάποιο θα φύγει..
![]()
ολα αυτα τα ξερω ναταλια..αλλα ειναι τελειως διαφορετικα τα συναισθηματα οταν τα δινεις
και εγω αυτο σκεφτομουν..παρολο που η μαμα μου ηθελε να κρατησουμε το μπλε και μου πεταγε σποντες της ειπα οχι γιατι τοτε δεν θα με ξανα αφηνε να φερω μωρα στο σπιτι και ετσι δεν θα μπορουσα να βοηθησω αλλα γατακια..αλλα οπως και να το κανεις ειναι πολυ δυσκολο
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλε αυτος εχει γινει σαν ζωγραφιά!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool