Χαρίζεται ο Σουμπαρού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kwstans

Νεοφερμένο μέλος

Η kwstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Ο Σουμπαρου γεννήθηκε στις 12 Απριλίου στις 19:10μμ πάνω στο κρεβάτι μου.Είναι ένας γλυκήτατος παιχνιδιάρης γατούλης που μετά από πολύ παιχνίδι θέλει χαδάκια και μια ζεστή γωνιά για να κοιμηθεί.Εχει μάθει να τρώει ξηρή τροφή και χρησιμοποιεί αμμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01211.JPG
    DSC01211.JPG
    351,5 KB · Εμφανίσεις: 80
  • DSC01218.JPG
    DSC01218.JPG
    370,6 KB · Εμφανίσεις: 75
  • DSC01253.JPG
    DSC01253.JPG
    359,4 KB · Εμφανίσεις: 64
Είναι πολύ γλυκούλι! Τι εννοείτε όταν λέτε ότι γεννήθηκε πάνω στο κρεβάτι σας; Τον γέννησε η γατούλα σας; Δεν έχει αδερφάκια; Καλή του τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ γλυκούλι! Τι εννοείτε όταν λέτε ότι γεννήθηκε πάνω στο κρεβάτι σας; Τον γέννησε η γατούλα σας; Δεν έχει αδερφάκια; Καλή του τύχη!
Ευχαριστώ πολυ. Ναι τον γεννησε η γατουλα μου πανω στο κρεβατι και ημουν μπροστα.Εχει μία αδερφούλα.Την δειχνω πιο κατω...

Συνημμένα

• DSC01259.JPG
    DSC01259.JPG
    350,9 KB · Εμφανίσεις: 51
  • DSC01241.JPG
    DSC01241.JPG
    338,5 KB · Εμφανίσεις: 40
καλε τι ωραιο ονομα το σουμπαρου!! την μικρη πως την λενε?? ευχομαι να βρουν συντομα σπιτακι!

Είναι πολύ όμορφα και τα δύο , ελπίζω να είναι και καλότυχα:) Αφού απογαλακτιστούν τα μικρούλια θα στειρώσετε τη γατούλα σας; :redface::)

ηθελα κ εγω να το ρωτησω αυτο^^ χιχιχι:)

καλε τι ωραιο ονομα το σουμπαρου!! την μικρη πως την λενε?? ευχομαι να βρουν συντομα σπιτακι!

Είναι πολύ όμορφα και τα δύο , ελπίζω να είναι και καλότυχα:) Αφού απογαλακτιστούν τα μικρούλια θα στειρώσετε τη γατούλα σας; :redface::)
Την μικρή την λένε Ντουκάτι.Ελπίζω μέχρι τον άλλο μήνα να έχω μαζεψει τα λεφτά για να την στειρώσω.Ηταν δική μου επιλογή να έχω γατούλα και γι αυτό μαζεύω λεφτά από το χαρτζιλίκι μου για να την στειρώσω....:redface::redface:

Καλύτερα να τη στειρώσεις νωρίς , αλλά μέχρι τότε εύχομαι ολόψυχα τα μικρούλια να βρουν το σπίτι που αξίζουν!

Καλύτερα να τη στειρώσεις νωρίς , αλλά μέχρι τότε εύχομαι ολόψυχα τα μικρούλια να βρουν το σπίτι που αξίζουν!
θα προσπαθήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ.Η μικρή εχει βρει σπιτάκι και τώρα μένει ο Σουμπαρού....

Αντε καλή τύχη!! Και για να βοηθήσω θα ήθελα να πω πως τα τιγράκια είναι τα καλύτερα γατάκια!! Κάτι ξέρω κι εγώ ;):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back