kwstans
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstans
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολυ. Ναι τον γεννησε η γατουλα μου πανω στο κρεβατι και ημουν μπροστα.Εχει μία αδερφούλα.Την δειχνω πιο κατω...Είναι πολύ γλυκούλι! Τι εννοείτε όταν λέτε ότι γεννήθηκε πάνω στο κρεβάτι σας; Τον γέννησε η γατούλα σας; Δεν έχει αδερφάκια; Καλή του τύχη!
Συνημμένα
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού απογαλακτιστούν τα μικρούλια θα στειρώσετε τη γατούλα σας; 

μαριτινα
Δραστήριο μέλος

kwstans
Νεοφερμένο μέλος
καλε τι ωραιο ονομα το σουμπαρου!! την μικρη πως την λενε?? ευχομαι να βρουν συντομα σπιτακι!
Την μικρή την λένε Ντουκάτι.Ελπίζω μέχρι τον άλλο μήνα να έχω μαζεψει τα λεφτά για να την στειρώσω.Ηταν δική μου επιλογή να έχω γατούλα και γι αυτό μαζεύω λεφτά από το χαρτζιλίκι μου για να την στειρώσω....Είναι πολύ όμορφα και τα δύο , ελπίζω να είναι και καλότυχαΑφού απογαλακτιστούν τα μικρούλια θα στειρώσετε τη γατούλα σας;
![]()

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
kwstans
Νεοφερμένο μέλος
θα προσπαθήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ.Η μικρή εχει βρει σπιτάκι και τώρα μένει ο Σουμπαρού....Καλύτερα να τη στειρώσεις νωρίς , αλλά μέχρι τότε εύχομαι ολόψυχα τα μικρούλια να βρουν το σπίτι που αξίζουν!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool