konstans
Περιβόητο μέλος

Γεννήθηκα σε κεντρικό δρόμο του Αλίμου. Με πρόσεχε ένας κύριος από το Πακιστάν που καθάριζε τζάμια αυτοκινήτων. Ώσπου μια μέρα στάθηκα τυχερός. Μια καλή κοπέλα πέρναγε από τον δρόμο με το αμάξι της που είχε μέσα 3 κλουβάκια με γατούλες. Ο κύριος που με πρόσεχε σκέφτηκε ότι αυτή ήταν η ευκαιρία της ζωής μου.

Με πήρε και έτσι ξαφνικά με πέταξε μέσα στο αυτοκίνητο της κοπέλας. Για καλή μου τύχη άναψε το φανάρι πράσινο εκείνη τη στιγμή και η κοπέλα ξεκίνησε.

Με πήρε στο γιατρό, με αποπαρασίτωσε (από εκεί είναι και οι πρώτες μου φωτογραφίες ) και με φιλοξενεί σπίτι της μέχρι να βρω το παντοτινό μου βασίλειο.
Είμαι τσαχπίνης, τα πάω καλά με γατιά και με σκυλιά, είμαι περίπου 2 μηνών γατάκι και θα δοθώ αποκλειστικά για μέσα σε σπίτι και με τη προϋπόθεση να στειρωθώ όταν φτάσω στη κατάλληλη ηλικία. πληροφορίες στο 6947430922(απογευματινές ώρες) ή στο v_xenou@yahoo.gr
Απολαύστε με

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Απίστευτος ο τρόπος βρε Χοσέ που βρέθηκες στο αυτοκίνητο της κοπελιάς που σε φροντίζει τώρα....
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα !!!!!
Τί δουλειά είχες εσύ βρε μαναράκι μου στα φανάρια;;;Nα σε πιτσιλάνε τα νερά,να σου κορνάρουν...Βάρβαρες καταστάσεις για ένα τόσο γλυκό πλασματάκι σαν εσένα...
Είσαι -εκτός από όμορφο- και κωλοφαρδούλικο γατάκι!

Ας βρεθεί και κάποιος να σε πάρει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

χα χα χα χα χα χα χαααααααααα!!!!
sorry Χοσέ!sorry Κωνστανς!!!

Αν δείτε στην αρχική σελίδα, γράφει ¨τελευταίες συζητήσεις¨
¨χαρίζεται ο μικρός χοσε με την μεγάλη.....¨

Χωρίς παρεξήγηση ε; Μια παρέα είμαστε!

speri
Διάσημο μέλος
mpoumpoukaki21
Νεοφερμένο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος

Καλη τυχη ομορφο μωρο!!!
speri
Διάσημο μέλος
Βασικα το ονομα του επρεπε να γραφεται με ωμεγα...Χωσε!!!!!Ετσι οπως χωθηκε στο αμαξι με τη βοηθεια ενος τεραστιου χεριου
Καλη τυχη ομορφο μωρο!!!

konstans
Περιβόητο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Όλα τα λεφτά το πατουσάκι!

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Καλή τύχη να έχεις (που φαίνεται πως έχεις αφού γλίτωσες από τον δρόμο με αυτόν τον παράαδοξο τρόπο)
maria_lulu
Επιφανές μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Ο Χοσέ θα παραμείνει εκεί που βρίσκεται τώρα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool