Χαρίζεται ο μικρός Χοσέ με τη μεγάλη ιστορία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Μην γελάτε καθόλου, δεν φταίω εγώ για το όνομα μου .:redface:
Γεννήθηκα σε κεντρικό δρόμο του Αλίμου. Με πρόσεχε ένας κύριος από το Πακιστάν που καθάριζε τζάμια αυτοκινήτων. Ώσπου μια μέρα στάθηκα τυχερός. Μια καλή κοπέλα πέρναγε από τον δρόμο με το αμάξι της που είχε μέσα 3 κλουβάκια με γατούλες. Ο κύριος που με πρόσεχε σκέφτηκε ότι αυτή ήταν η ευκαιρία της ζωής μου.:whistle:
Με πήρε και έτσι ξαφνικά με πέταξε μέσα στο αυτοκίνητο της κοπέλας. Για καλή μου τύχη άναψε το φανάρι πράσινο εκείνη τη στιγμή και η κοπέλα ξεκίνησε.:whistle:
Με πήρε στο γιατρό, με αποπαρασίτωσε (από εκεί είναι και οι πρώτες μου φωτογραφίες ) και με φιλοξενεί σπίτι της μέχρι να βρω το παντοτινό μου βασίλειο.
Είμαι τσαχπίνης, τα πάω καλά με γατιά και με σκυλιά, είμαι περίπου 2 μηνών γατάκι και θα δοθώ αποκλειστικά για μέσα σε σπίτι και με τη προϋπόθεση να στειρωθώ όταν φτάσω στη κατάλληλη ηλικία. πληροφορίες στο 6947430922(απογευματινές ώρες) ή στο v_xenou@yahoo.gr
Απολαύστε με :rolleyes:
100_1249.jpg

100_1248.jpg

100_1247.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χα χα χα χα χα χα χα χα !!!!:hehe::hehe::hehe::hehe:
Απίστευτος ο τρόπος βρε Χοσέ που βρέθηκες στο αυτοκίνητο της κοπελιάς που σε φροντίζει τώρα....
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα !!!!! :D Τί δουλειά είχες εσύ βρε μαναράκι μου στα φανάρια;;;Nα σε πιτσιλάνε τα νερά,να σου κορνάρουν...Βάρβαρες καταστάσεις για ένα τόσο γλυκό πλασματάκι σαν εσένα...:inlove:
Είσαι -εκτός από όμορφο- και κωλοφαρδούλικο γατάκι!:redface:
Ας βρεθεί και κάποιος να σε πάρει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΣΥΓΝΩΜΗ!!!....Τώρα το πρόσεξα....
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
χα χα χα χα χα χα χαααααααααα!!!!
sorry Χοσέ!sorry Κωνστανς!!!:redface:
Αν δείτε στην αρχική σελίδα, γράφει ¨τελευταίες συζητήσεις¨
¨χαρίζεται ο μικρός χοσε με την μεγάλη.....¨:hehe:
Χωρίς παρεξήγηση ε; Μια παρέα είμαστε!:)

Χοσε εισαι κουκλος!!!!!!!Μακαρι να βρεις γρηηηηγορα ενα ομορφο ζεστο σπιτι!!!!!!!

Καλέ τι κουκλάκι είναι αυτό!!!!!Και τι ωραίο ισπανικό όνομα!!!Μακάρι να βρεθεί σπιτάκι και για αυτόν το μικρουλάκο!!

Βασικα το ονομα του επρεπε να γραφεται με ωμεγα...Χωσε!!!!!Ετσι οπως χωθηκε στο αμαξι με τη βοηθεια ενος τεραστιου χεριου:P
Καλη τυχη ομορφο μωρο!!!

Βασικα το ονομα του επρεπε να γραφεται με ωμεγα...Χωσε!!!!!Ετσι οπως χωθηκε στο αμαξι με τη βοηθεια ενος τεραστιου χεριου:P
Καλη τυχη ομορφο μωρο!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

100_1289.jpg

Τι καλος που ειναι!!!! Καλη τυχη και παλι μικρε μου ομορφονιε!!!!!!!!

...και επειδή έχω φετίχ με τα γατοπατούσια...
Όλα τα λεφτά το πατουσάκι!:inlove:

Ειναι γλυκας!!! Ευχομαι να βρει συντομα ενα ζεστο σπιτακι!!!

Κουκλί μου πραγματικά απίστευτη η ιστορία σου!!!
Καλή τύχη να έχεις (που φαίνεται πως έχεις αφού γλίτωσες από τον δρόμο με αυτόν τον παράαδοξο τρόπο)

Καλη τυχη στην γατουλα! Θα ανεβασω την αγγελεια στο φβ.:)

Δεν χρειάζεται!
Ο Χοσέ θα παραμείνει εκεί που βρίσκεται τώρα ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back