Χαρίζεται ο Prince, κουκλάκι 30 ημερών!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
BEDTIME!!!! πανω στην μαμα ηλιαννα:P
DSC04719.jpg

DSC04722.jpg

DSC04724.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κοιλίτσα είναι αυτή???:P:P:P:D:D:DΓια πολλά φιλάκια!!!!:D:D:D:D:P:P:P:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω βασανιστήρια που περνάει το κακόμοιρο:P:P:P.

ο prince δεν πινει καθολου νερο..τι θα κανω?:(σημερα ειχα απο τις 10 μεχρι τις 6 μαθημα και τον ειχα αφησει με κονσερβα και νερο διπλα του..εχει φαει κονσερβα αλλα νερο ουτε το εχει αγγιξει..προσπαθησα να του δειξω αλλα παει και βουταει ολη του την μουσουδα μεσα στο νερο..του το βαζω σε ρηχο πιατο ουτε καν να το δει..και με την συριγγα που του το δινω παλι με το ζορι..δεν το θελει καθολου..για το γαλα κανει σαν τρελο..παιρνει θεση και το κατασπαραζει..ομως προσπαθω να του το κοψω και σημερα το πρωι δεν του εδωσα καθολου..φοβαμαι μην αφυδατωθει γιατι οταν το βρηκα ηταν πολυ αφυδατωμενο..τι να κανω?ξηρη θα αρχισουμε απο σημερα γιατι δεν βρισκαμε σε ολοκληρη πατρα Babycat ουτε για δειγμα..

ο prince δεν πινει καθολου νερο..τι θα κανω?:(σημερα ειχα απο τις 10 μεχρι τις 6 μαθημα και τον ειχα αφησει με κονσερβα και νερο διπλα του..εχει φαει κονσερβα αλλα νερο ουτε το εχει αγγιξει..προσπαθησα να του δειξω αλλα παει και βουταει ολη του την μουσουδα μεσα στο νερο..του το βαζω σε ρηχο πιατο ουτε καν να το δει..και με την συριγγα που του το δινω παλι με το ζορι..δεν το θελει καθολου..για το γαλα κανει σαν τρελο..παιρνει θεση και το κατασπαραζει..ομως προσπαθω να του το κοψω και σημερα το πρωι δεν του εδωσα καθολου..φοβαμαι μην αφυδατωθει γιατι οταν το βρηκα ηταν πολυ αφυδατωμενο..τι να κανω?ξηρη θα αρχισουμε απο σημερα γιατι δεν βρισκαμε σε ολοκληρη πατρα Babycat ουτε για δειγμα..
Να του δίνεις με την σύριγγα νερό, έστω και με το ζόρι...;);)

Να του δίνεις με την σύριγγα νερό, έστω και με το ζόρι...;);)

ναι αλλα αυτο δεν γινεται να το κανω παντα και καποια στιγμη πρεπει να μαθει..η ηλικια του δεν ειναι ενταξει για να πινει απο μπολακι?ελπιζω τωρα που θα ερθουν και τα αλλα μωρα να τα βλεπει αυτα που ηδη πινουν απο μπολακι και να μαθει και αυτος:/:

ναι αλλα αυτο δεν γινεται να το κανω παντα και καποια στιγμη πρεπει να μαθει..η ηλικια του δεν ειναι ενταξει για να πινει απο μπολακι?ελπιζω τωρα που θα ερθουν και τα αλλα μωρα να τα βλεπει αυτα που ηδη πινουν απο μπολακι και να μαθει και αυτος:/:
Ίσως δεν ξέρει ακόμα να πιει από μπολάκι, γι αυτό και πέφτει με την μουσούδα του μέσα..;);):):)Ούτε από πιατάκι που είναι ρηχό δεν το πίνει???:hmm::hmm:

Ίσως δεν ξέρει ακόμα να πιει από μπολάκι, γι αυτό και πέφτει με την μουσούδα του μέσα..;);):):)Ούτε από πιατάκι που είναι ρηχό δεν το πίνει???:hmm::hmm:

οχι:(:(απλα το μυριζει και φευγει..το μονο που μου εχει μεινει ειναι να αρχισω να πινω εγω απο το μπολακι μπας και πιασει το νοημα..ααχααχ:P

οχι:(:(απλα το μυριζει και φευγει..το μονο που μου εχει μεινει ειναι να αρχισω να πινω εγω απο το μπολακι μπας και πιασει το νοημα..ααχααχ:P
Μου φαίνεται είναι λίγο πεισματάρης??:P:P:P:P Βάλτου σε ένα ρηχό πιατάκι εσύ νερό, και όταν διψάσει θα πάει.. είμαι σίγουρη..:):)

Συνηθως δεν πινουν νερο απο τοσο μικρα,αναπληρωνουν το νερο απο το γαλα. Πεφτει με τη μυτη μεσα γιατι δεν ξερει.Συνηθως βλεπουν τη μαμα τους και κανουν κι αυτα.Ασε ενα μπολακι με νερακι μεσα και σιγα σιγα μεγαλωνοντας θα μαθει.Τα ιδια ακριβως εκανε και ενα αλλο γατακι που ειχα μεγαλωσει απο ημερων.:)
Καλη του τυχη,ειναι κουκλος.

σιγα σιγα θα μαθει να πινει και νερακι...δεν νομιζω οτι υπηρξε ποτε γατος στην ιστορια...που δεν επινε νερο..:hehe::hehe::hehe:..εσυ οταν μπορεις θα του δινεις με την συρριγγα...θα του εχεις ομως ΠΑΝΤΑ το μπωλακι με το νερο διπλα...καποια στιγμη θα το παρει πρεφα...αληθεια..ανεφερες πριν για κονσερβα..εμαθε να την τρωει;

σιγα σιγα θα μαθει να πινει και νερακι...δεν νομιζω οτι υπηρξε ποτε γατος στην ιστορια...που δεν επινε νερο..:hehe::hehe::hehe:..εσυ οταν μπορεις θα του δινεις με την συρριγγα...θα του εχεις ομως ΠΑΝΤΑ το μπωλακι με το νερο διπλα...καποια στιγμη θα το παρει πρεφα...αληθεια..ανεφερες πριν για κονσερβα..εμαθε να την τρωει;

ναι με την κονσερβα δεν εχουμε κανενα προβλημα..και μολις τωρα του εβαλα και ξηρη(σε ολοκληρη πατρα και περιχωρα μονο ενα πετσοπ ειχε babycat:mad:)δεν ειχα πιο πριν και εφαγε μια χαρα:clapup:του εχω σε ενα πιατο κονσερβα και ξηρη και δεν του τα ανακατεψα..και προτιμησε την ξηρη..:Dεπισης τοσες μερες μου εκανε διαρροια(εφταιγε οτι του εδινα γαλα για μωρα σε σκονη) και χ8ες του εδωσα για γατακια το βραδυ και τωρα που εκανε κακα του εκανε κανονικα κακα:clapup:

Μια χαρα λοιπον τα παει ο νέοπας.:P

εκανα ενα πειραμα και πετυχε:clapup::clapup:τωρα το βραδυ που το εδωσα γαλα ειπα να το βαλω αρχικα στο μπολακι να δω τι θα κανει..το σκατο το ηπιε κανονικοτατα:clapup:οποτε παει και η συριγγα..μου εφυγε και ενα αγχος για το σκ που θα τον αφησω στην συμφοιτητρια μου..τωρα το μονο που μας μενει ειναι να πιασει το νοημα και με το νερο και μετα τελος και το γαλα;)

Μια χαρά τα πάει το μικράκι!!!:clapup::clapup::clapup:

μην μας ξεχνατε:redface::redface:μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε..επιτελους μαθαμε να πινουμε νερο απο το μπολακι μας και ειμαστε πανετοιμοι για το καινουριο μας σπιτακι...

Συνημμένα

• DSCN1008.jpg
    DSCN1008.jpg
    516,3 KB · Εμφανίσεις: 47
  • DSCN1007.jpg
    DSCN1007.jpg
    454,8 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSCN1009.jpg
    DSCN1009.jpg
    385,5 KB · Εμφανίσεις: 42
Μεγάλωσε και ομόρφυνε το παιδί!!!:P:P:P:D:DΕύχομαι γρήγορα να πάει στο δικό του σπιτάκι και να το ομορφύνει!!!:P:P:P:D:D

μην μας ξεχνατε:redface::redface:μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε..επιτελους μαθαμε να πινουμε νερο απο το μπολακι μας και ειμαστε πανετοιμοι για το καινουριο μας σπιτακι...

Είναι απίθανες οι φωτογραφίες Ηλιάννα:)Μεγάλωσε αρκετά ο μικρούλης μας.

παρτε και μια φωτο που κοιματε με τους φιλους του..ο prince απο χθες το βραδυ δεν μου εχει δωσει απολυτως καμια σημασια ουτε καν να ερθει να κουρνιασει διπλα μου οπως πριν:(τα χαιρομαι παααααααρα πολυ γιατι το μονο που κανουν ειναι να παιζουν και να κοιμουνται αγκαλιτσα..:clapup:

Συνημμένα

• DSCN1013.jpg
    DSCN1013.jpg
    431,3 KB · Εμφανίσεις: 54
παρτε και μια φωτο που κοιματε με τους φιλους του..ο prince απο χθες το βραδυ δεν μου εχει δωσει απολυτως καμια σημασια ουτε καν να ερθει να κουρνιασει διπλα μου οπως πριν:(τα χαιρομαι παααααααρα πολυ γιατι το μονο που κανουν ειναι να παιζουν και να κοιμουνται αγκαλιτσα..:clapup:

:slourp::slourp::slourp::slourp::slourp:...απαπαπα..κακουργα...τι φωτο ειναι αυτη;;;;:D:D:D.....καλα..το μικρακι εχει γινει τελειο!!!...ειδες που εμαθε να πινει και νερακι απο το μπωλακι;;;δεν μου λες..τα αλλα δυο..ποια ειναι;; και αυτα για υιοθεσια;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back