evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Για πολλά φιλάκια!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
σημερα ειχα απο τις 10 μεχρι τις 6 μαθημα και τον ειχα αφησει με κονσερβα και νερο διπλα του..εχει φαει κονσερβα αλλα νερο ουτε το εχει αγγιξει..προσπαθησα να του δειξω αλλα παει και βουταει ολη του την μουσουδα μεσα στο νερο..του το βαζω σε ρηχο πιατο ουτε καν να το δει..και με την συριγγα που του το δινω παλι με το ζορι..δεν το θελει καθολου..για το γαλα κανει σαν τρελο..παιρνει θεση και το κατασπαραζει..ομως προσπαθω να του το κοψω και σημερα το πρωι δεν του εδωσα καθολου..φοβαμαι μην αφυδατωθει γιατι οταν το βρηκα ηταν πολυ αφυδατωμενο..τι να κανω?ξηρη θα αρχισουμε απο σημερα γιατι δεν βρισκαμε σε ολοκληρη πατρα Babycat ουτε για δειγμα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Να του δίνεις με την σύριγγα νερό, έστω και με το ζόρι...ο prince δεν πινει καθολου νερο..τι θα κανω?σημερα ειχα απο τις 10 μεχρι τις 6 μαθημα και τον ειχα αφησει με κονσερβα και νερο διπλα του..εχει φαει κονσερβα αλλα νερο ουτε το εχει αγγιξει..προσπαθησα να του δειξω αλλα παει και βουταει ολη του την μουσουδα μεσα στο νερο..του το βαζω σε ρηχο πιατο ουτε καν να το δει..και με την συριγγα που του το δινω παλι με το ζορι..δεν το θελει καθολου..για το γαλα κανει σαν τρελο..παιρνει θεση και το κατασπαραζει..ομως προσπαθω να του το κοψω και σημερα το πρωι δεν του εδωσα καθολου..φοβαμαι μην αφυδατωθει γιατι οταν το βρηκα ηταν πολυ αφυδατωμενο..τι να κανω?ξηρη θα αρχισουμε απο σημερα γιατι δεν βρισκαμε σε ολοκληρη πατρα Babycat ουτε για δειγμα..

Hlianna
Διάσημο μέλος
Να του δίνεις με την σύριγγα νερό, έστω και με το ζόρι...![]()
ναι αλλα αυτο δεν γινεται να το κανω παντα και καποια στιγμη πρεπει να μαθει..η ηλικια του δεν ειναι ενταξει για να πινει απο μπολακι?ελπιζω τωρα που θα ερθουν και τα αλλα μωρα να τα βλεπει αυτα που ηδη πινουν απο μπολακι και να μαθει και αυτος

natalouko
Επιφανές μέλος
Ίσως δεν ξέρει ακόμα να πιει από μπολάκι, γι αυτό και πέφτει με την μουσούδα του μέσα..ναι αλλα αυτο δεν γινεται να το κανω παντα και καποια στιγμη πρεπει να μαθει..η ηλικια του δεν ειναι ενταξει για να πινει απο μπολακι?ελπιζω τωρα που θα ερθουν και τα αλλα μωρα να τα βλεπει αυτα που ηδη πινουν απο μπολακι και να μαθει και αυτος![]()

Ούτε από πιατάκι που είναι ρηχό δεν το πίνει???

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ίσως δεν ξέρει ακόμα να πιει από μπολάκι, γι αυτό και πέφτει με την μουσούδα του μέσα..Ούτε από πιατάκι που είναι ρηχό δεν το πίνει???
![]()
οχι

απλα το μυριζει και φευγει..το μονο που μου εχει μεινει ειναι να αρχισω να πινω εγω απο το μπολακι μπας και πιασει το νοημα..ααχααχ
natalouko
Επιφανές μέλος
Μου φαίνεται είναι λίγο πεισματάρης??οχιαπλα το μυριζει και φευγει..το μονο που μου εχει μεινει ειναι να αρχισω να πινω εγω απο το μπολακι μπας και πιασει το νοημα..ααχααχ
![]()

Βάλτου σε ένα ρηχό πιατάκι εσύ νερό, και όταν διψάσει θα πάει.. είμαι σίγουρη..

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Καλη του τυχη,ειναι κουκλος.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..εσυ οταν μπορεις θα του δινεις με την συρριγγα...θα του εχεις ομως ΠΑΝΤΑ το μπωλακι με το νερο διπλα...καποια στιγμη θα το παρει πρεφα...αληθεια..ανεφερες πριν για κονσερβα..εμαθε να την τρωει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
σιγα σιγα θα μαθει να πινει και νερακι...δεν νομιζω οτι υπηρξε ποτε γατος στην ιστορια...που δεν επινε νερο....εσυ οταν μπορεις θα του δινεις με την συρριγγα...θα του εχεις ομως ΠΑΝΤΑ το μπωλακι με το νερο διπλα...καποια στιγμη θα το παρει πρεφα...αληθεια..ανεφερες πριν για κονσερβα..εμαθε να την τρωει;
ναι με την κονσερβα δεν εχουμε κανενα προβλημα..και μολις τωρα του εβαλα και ξηρη(σε ολοκληρη πατρα και περιχωρα μονο ενα πετσοπ ειχε babycat
)δεν ειχα πιο πριν και εφαγε μια χαρα
του εχω σε ενα πιατο κονσερβα και ξηρη και δεν του τα ανακατεψα..και προτιμησε την ξηρη..
επισης τοσες μερες μου εκανε διαρροια(εφταιγε οτι του εδινα γαλα για μωρα σε σκονη) και χ8ες του εδωσα για γατακια το βραδυ και τωρα που εκανε κακα του εκανε κανονικα κακα
moukelis
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

τωρα το βραδυ που το εδωσα γαλα ειπα να το βαλω αρχικα στο μπολακι να δω τι θα κανει..το σκατο το ηπιε κανονικοτατα
οποτε παει και η συριγγα..μου εφυγε και ενα αγχος για το σκ που θα τον αφησω στην συμφοιτητρια μου..τωρα το μονο που μας μενει ειναι να πιασει το νοημα και με το νερο και μετα τελος και το γαλα
natalouko
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε..επιτελους μαθαμε να πινουμε νερο απο το μπολακι μας και ειμαστε πανετοιμοι για το καινουριο μας σπιτακι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
natalouko
Επιφανές μέλος

Εύχομαι γρήγορα να πάει στο δικό του σπιτάκι και να το ομορφύνει!!!

Voula
Διάσημο μέλος
μην μας ξεχνατεμεγαλωνουμε και ομορφαινουμε..επιτελους μαθαμε να πινουμε νερο απο το μπολακι μας και ειμαστε πανετοιμοι για το καινουριο μας σπιτακι...
Είναι απίθανες οι φωτογραφίες Ηλιάννα
Μεγάλωσε αρκετά ο μικρούλης μας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
τα χαιρομαι παααααααρα πολυ γιατι το μονο που κανουν ειναι να παιζουν και να κοιμουνται αγκαλιτσα..
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παρτε και μια φωτο που κοιματε με τους φιλους του..ο prince απο χθες το βραδυ δεν μου εχει δωσει απολυτως καμια σημασια ουτε καν να ερθει να κουρνιασει διπλα μου οπως πριντα χαιρομαι παααααααρα πολυ γιατι το μονο που κανουν ειναι να παιζουν και να κοιμουνται αγκαλιτσα..
![]()

...απαπαπα..κακουργα...τι φωτο ειναι αυτη;;;;

.....καλα..το μικρακι εχει γινει τελειο!!!...ειδες που εμαθε να πινει και νερακι απο το μπωλακι;;;δεν μου λες..τα αλλα δυο..ποια ειναι;; και αυτα για υιοθεσια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool