fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι 1,5 ετων,στειρωμενη κ αποπαρασιτωμενη.
εχει μαυρη απαλη γουνιτσα με ελαχιστο ασπρο μπροστα στο στηθακι της κ μελια λαμπερα ματακια.
της αρεσει να παιζει κ κανει τουμπιτσες για χαδακια.
επισης μουλιαζει τον καθε ανθρωπο που θα την χαιδεψει

περιοχη νεας σμυρνης
τηλ επικ:210-9356128
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
natalouko
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Δε μπορει τετοια ομορφιά να μη την εχουν ανακαλύψει ακόμα!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι πολυ καλη γατουλα...
μαλαμα

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

να'σαι καλα...
δυστυχως δεν υπηρξε κανενα ενδιαφερον για αυτη την ψιψινα απο τοτε που εβαλα την αγγελια μεχρι σημερα

και ειναι τοσο καλουλα..χουρχουριζει ολη την ωρα...ζυμωνει,γλυφει οποιον ειναι διπλα της...
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Αλλα οι δικές σου αγγελιες ρε fnou, δεν ξερω τι εχουν και μου σπαραζουν την καρδιά...

Ενω τις εχεις μια χαρα, κουκλαρες, σκερτσόζες, βλεπω να μη τις ζητούν και με παιρνει το παραπονο.
Δεν ξερω γιατί τις εχω τόση εγνοια τις γατούλες σου και γιατί τις ξεχωρίζω...
Την εβαλα κι αυτή στο ΦΒ μου...
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα να δεις πως σπαραζει η καρδια μου,οταν εδω και τοσους μηνες εχω βαλει τις αγγελιες και εχουν πεσει ελαχιστα τηλεφωνα

παρολα αυτα δεν στεναχωριεμαι που βλεπω αλλα γατακια να βρισκουν σπιτι..ισα ισα,για καθε γατακι που βρισκει το δικο του σπιτι χαιρομαι πολυ και ας μην ειναι ενα απο τα δικα μου...
θα ερθει και η σειρα τους...ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον

εδω που να τα λεμε ειναι και λιγο μεγαλα σε ηλικια,οποτε το ηξερα απο την αρχη οτι θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα

βλεπεις ειναι τοσα πολλα τα γατακια για υιοθεσια και ελαχιστοι αυτοι που ζητουν ( οι πιο πολλοι ζητουν ρατσας,φυσικα ) !
οποτε ειναι φυσιολογικο...
μονο μια μεγαλη ψιψινα εχω δωσει την Ντοριτσα η οποια σταθηκε υπερτυχερη και ειναι στα πουπουλα τωρα

ελπιζω να βρουν και τα υπολοιπα ενα σπιτακι που τους αξιζει,οχι μονο τα δικα μου,αλλα ολα οσα ειναι στο δρομο!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool