Χαρίζεται πανθηρούλα όμορφη

• Thread starter Thread starter fnou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fnou

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
χαριζεται η μαυρουκα με τον υπεροχο χαρακτηρα της!!!
ειναι 1,5 ετων,στειρωμενη κ αποπαρασιτωμενη.
εχει μαυρη απαλη γουνιτσα με ελαχιστο ασπρο μπροστα στο στηθακι της κ μελια λαμπερα ματακια.
της αρεσει να παιζει κ κανει τουμπιτσες για χαδακια.
επισης μουλιαζει τον καθε ανθρωπο που θα την χαιδεψει:slourp:
περιοχη νεας σμυρνης
τηλ επικ:210-9356128

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF0223.JPG
    DSCF0223.JPG
    136 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSCF0132.JPG
    DSCF0132.JPG
    71,9 KB · Εμφανίσεις: 45
  • DSCF0268.JPG
    DSCF0268.JPG
    148,8 KB · Εμφανίσεις: 55
Καλή τύχη στην όμορφη μαυρούκα!!!!:P:P:P:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστουμεεεε:redface::redface::redface:

κ αλλες φωτο απο την πανθηρουλααα:clapup:

Συνημμένα

• DSCF0255.JPG
    DSCF0255.JPG
    113,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSCF0297.JPG
    DSCF0297.JPG
    133,3 KB · Εμφανίσεις: 31
νεες φωτο απο την πανθηρουλαααα:clapup::clapup::clapup:
ακομα περιμενει ενα σπιτακι αν την αγαπησει...

Συνημμένα

• DSCF0043 (2).JPG
    DSCF0043 (2).JPG
    147,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCF0046.JPG
    DSCF0046.JPG
    148,4 KB · Εμφανίσεις: 31
...μήπως να φτιάξεις και αφισουλες με φωτογραφια και να τις κολλήσεις σε πολυσύχναστα μερη στην περιοχή σου (πχ. ψιλικατζίδικα που μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος)?
Δε μπορει τετοια ομορφιά να μη την εχουν ανακαλύψει ακόμα!

το εχω κανε ηδη,αλλα δυστυχως τιποτα:/:
ειναι πολυ καλη γατουλα...
μαλαμα
:redface::redface::redface:

Καλή τύχη στην κούκλα!!!

ευχαριστω πολυ γλυκια μου:)
να'σαι καλα...
δυστυχως δεν υπηρξε κανενα ενδιαφερον για αυτη την ψιψινα απο τοτε που εβαλα την αγγελια μεχρι σημερα:(:(:(
και ειναι τοσο καλουλα..χουρχουριζει ολη την ωρα...ζυμωνει,γλυφει οποιον ειναι διπλα της...

Τοσες πολλες αγγελίες υπαρχουν. Τόσα γατακια. Τοσες τρυφερες ευκαιρίες.

Αλλα οι δικές σου αγγελιες ρε fnou, δεν ξερω τι εχουν και μου σπαραζουν την καρδιά... :'(
Ενω τις εχεις μια χαρα, κουκλαρες, σκερτσόζες, βλεπω να μη τις ζητούν και με παιρνει το παραπονο.

Δεν ξερω γιατί τις εχω τόση εγνοια τις γατούλες σου και γιατί τις ξεχωρίζω...

Την εβαλα κι αυτή στο ΦΒ μου...

να'σαι καλα και ευχαριστω πολυ που προωθεις τις αγγελιες των γατσουνιων μου:)

εμενα να δεις πως σπαραζει η καρδια μου,οταν εδω και τοσους μηνες εχω βαλει τις αγγελιες και εχουν πεσει ελαχιστα τηλεφωνα:/:
παρολα αυτα δεν στεναχωριεμαι που βλεπω αλλα γατακια να βρισκουν σπιτι..ισα ισα,για καθε γατακι που βρισκει το δικο του σπιτι χαιρομαι πολυ και ας μην ειναι ενα απο τα δικα μου...
θα ερθει και η σειρα τους...ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον:)
εδω που να τα λεμε ειναι και λιγο μεγαλα σε ηλικια,οποτε το ηξερα απο την αρχη οτι θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα:(:(:(
βλεπεις ειναι τοσα πολλα τα γατακια για υιοθεσια και ελαχιστοι αυτοι που ζητουν ( οι πιο πολλοι ζητουν ρατσας,φυσικα ) !
οποτε ειναι φυσιολογικο...
μονο μια μεγαλη ψιψινα εχω δωσει την Ντοριτσα η οποια σταθηκε υπερτυχερη και ειναι στα πουπουλα τωρα:D:D:D
ελπιζω να βρουν και τα υπολοιπα ενα σπιτακι που τους αξιζει,οχι μονο τα δικα μου,αλλα ολα οσα ειναι στο δρομο!

η πανθηρουλα μας η ομορφη περιμενει μια ζεστη αγκαλια και ενα σπιτακι να κουρνιασει:redface::redface::redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back