Χαρίζεται πορτοκαλόγατο μια σταλιά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ακομα περιμενει ο μικρουλης...:(δεν μπορω να τον κρατησω πολυ ακομα.η σπιτονοικοκυρα(μενει απο πανω) δεν θελει να εχω τοσα ζωα στο σπιτι και συνεχεια με ρωταει τι θα το κανω τελικα.και εγω εχω τρελαθει με 4 ζωα.ολη την ωρα παιζει,χοροπηδαει,ανεβαινει πανω στα αλλα και πανω μας.πολυ παιχνιδι βρε παιδια!τα αλλα δεν εκαναν ετσι!εχω πελαγωσει παιδια...:(θελω να του βρω ενα καλο σπιτακι αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο μικρουλης υιοθετηθηκε!!!:clapup::clapup::clapup:μου τον ζητησε ενας 18χρονος ο οποιος εχει και αλλη μια γατουλα απο 30 ημερων και τωρα ειναι 2 μηνων.οι γονεις του ειναι συμφωνοι να εχουν γατες.επισης συμφωνησαμε να στειρωθει αργοτερα.φανηκε οτι θα το φροντιζει,του ειπα και εγω καποια πραγματα και θα επικοινωνουμε κιολας για να μαθαινω νεα του.ελπιζω ολα να πανε καλα.
ειναι πρωτη φορα που χαριζω ζωακι και ειναι ωραιο το συναισθημα τελικα να ξερεις οτι παιρνεις μια ψυχουλα απο τον δρομο και της βρισκεις σπιτακι.:)

ΥΓ:νομιζω οτι το θεμα πρεπει να κλειδωθει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλεια τα νέα! Μπράβο!!

ο μικρουλης ξαναψαχνει σπιτι:(.ειμαι εξαλλη με αυτους αλλα και με τον εαυτο μου που τους εμπιστευτηκα τον μικρο!ενω χτες μου ειπε οτι το εχει συζητησει με τους γονεις του και συμφωνουν σημερα δεν το ηθελε η θεια του που ειναι και δικο της το σπιτι γιατι εχουν αλλο 1 γατακι και 2 κουνελια και τους πεφτουν πολλα τα ζωα!!!και να φανταστειτε ειχαμε μιλησει για τη στειρωση του,τα εμβολια κτλ.πιστεψα οτι το ηθελε πραγματικα και σημερα μου ειπε οτι η θεια του ηθελε να το αφησει στο δρομο:whatever::mpinelik:αν ειναι δυνατον!!!!
ξαναχαριζεται λοιπον ο μικρουλης σε καποιον που ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Ωχ... μα έλεος , είναι δυνατόν; Μα δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Τι να πω... Το μόνο αισιόδοξο πράγμα που μπρορώ να πω είναι ευτυχώς που δεν το παρατήσανε στο δρόμο , όπως θα έκανε η <<φιλόζωη>> θεία...
Μακάρι να βρεθεί κάποιος που θα το αγαπήσει πραγματικά...

ειναι τραγικο...ευτυχως που τον πηρα πισω γιατι αλλιως δεν ξερω που θα ηταν τωρα.οταν τον εφερα σπιτι επεσε με τα μουτρα στο φαι!καλα νηστικο το ειχαν?λαθος μου που τους το εμπιστευτηκα...

φυσικα και δεν μπορουσες να ηξερες κωνσταντινα μου τι καπνο φουμαρει ο καθενας αλλα και αυτος για την θεια του το πηρε? τοσο... μην πω? οι δικοι του δλδ δεν εχουν λογο? προβατα? τι να πω μην στεναχωριεσαι εχει δικιο η χριστινα και εξαλλου καθε εμποδιο και καλο κοριτσι μου ειμαι σιγουρι το πλασματακι θα παει σε πολυ καλυτερη οικογενεια και γρηγορα :)

Mην απογοητεύεσαι όλα τα γατάκια αργά ή γρήγορα υιοθετούνται. Ειδικά αν είναι μικρά. Θέλει λίγο υπομονή. Απλά τώρα λείπει ο κόσμος διακοπές και υιοθετούνται πιο δύσκολα:)

ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια:).θα προσπαθησω παρα πολυ να το δωσω καπου που θα το αγαπανε.λεω να κολλησω αφησακια σε ολη την αθηνα,υπερβολικο?:P

:D:D:Dεκει ειναι που θα χρειαζεται περισσοτερη προσοχη. μην χανεις τις ελπιδες σου κοριτσι να εμπιστευεσαι την μαγεια που εχει ο μικρουλης μεσα του. και οσο μπορεις ανανεωνε τις φωτο του. αν θελεις να το βαλω και στο fb μου

ναι αν θελεις βαλτο!και εγω το εβαλα και το δημοσιευω και σε διαφορες ομαδες.αντε να δουμε...

ενταξει ντινα μου το ανεβασα :)

το ειδα σ ευχαριστω πολυ.σου εστειλα αιτημα φιλιας.

μου ζητησε το γατακι μια κυρια,ειναι 44 χρονων,μενει σε μεζονετα,εχει αλλες 7 γατες και 2 σκυλια.μου ειπε οτι θα του κανει εμβολια και θα το στειρωσει.τους 2 πρωτους μηνες θα το εχει μεσα στο σπιτι μεχρι να συνηθισει και να μεγαλωσει λιγο και μετα θα το εχει στον κηπο.το καλο ειναι οτι εχει ενα δωματιακι με τα κρεβατακια τους και τον χειμωνα τους βαζει και σομπα μεσα για να μην κρυωνουν.γενικα φαινεται να τα φροντιζει πολυ.το κακο ειναι οτι μπορει να βγαινει απ τον κηπο και εκει δεν ξερεις τι μπορει να γινει.παιδια δεν ξερω τι να κανω...ο φιλος μου μου λεει οτι δεν θα βρει καλυτερο σπιτι το γατακι γιατι εκει θα εχει τα παντα,αλλα εγω δεν ξερω...

Ο κήπος είναι προστατευμένος; Γιατί αν δεν είναι καλύτερα να μην το δώσετε εκεί... Μια καλή ιδέα θα ήταν να πάτε να δείτε το σπίτι...

πηγα και συζητησα μαζι της.ειναι περιφραγμενο το σπιτι το ειδα εχει ενα ανοιγμα κατω απο την πορτα ομως,μου ειπε οτι αυτο μπορει να το κλεισει.αλλα γατα ειναι ολο και καπου θα ανεβει.εχασε 3 πριν λιγο καιρο ομως.μου φανηκε καλη γυναικα και τα αγαπαει ερχονται και αλλες αδεσποτες απο γυρω.τους εχει παντου σπιτακια μεσα στον κηπο,εκτος απ το δωματιακι που τα βαζει τον χειμωνα,τα εμβολιαζει και τα στειρωνει.κοντευω να σκασω πραγματικα!

ντινα μου..το οτι εχασε 3 γατες..δεν ειναι και πολυ καλο σημαδι αυτο...η αποφαση βεβαια δικια σου...:)

ναι το ξερω γι αυτο το σκεφτομαι...μεγαλωνει κιολας το γατακι και μετα δεν θα το θελουν για υιοθεσια και θα το αφησω το καημενο στον ακαλυπτο...τουλαχιστον εκει θα εχει σπιτακι,φαγακι,ζεστουλα το χειμωνα και θα εχει και τα εμβολια του...σημερα ηταν να ερθει καποια να το δει και τελικα το μετανιωσε.:(ειδα και τα αλλα γατακια που εχει στον κηπο.μια χαρα τα ειδα.μου ειπε οτι θα το προσεχει πολυ,δεν ειναι και μικρη κοπελα να μην την πιστεψω...θα το σκεφτω πολυ...

:)ευχαριστο νεο ντινα μου καλη και η ηλικια της κοπελας βεβαια με χαλασε λιγο το οτι θα ειναι στον κηπο και παρολο που τα ειχε στειρωμενα εχασε 3 :hmm: απο εκει και περα το καλο ειναι οτι πηγες και ειδες τον χωρο και πηρες μια εικονα, σαφως θα ειναι καλυτερα απο τον ακαλυπτο;) αλλα καλο θα ηταν αυτον τον μικρουλη να τον εχει μεσα και να μπορεσει να υπογραψει και χαρτι υιοθεσιας

ναι φαινεται καλη και απο μονη της μου ειπε οτι θα τον στειρωσει γιατι αλλιως θα φυγει.το πρωτο πραγμα που την ρωτησα ηταν η ηλικια της μην ξαναπεσω σε κανενα μικρο:P.οταν ειδα οτι την αποθηκουλα την εχει κανει χωρο για γατες με τα κρεβατακια τους,τις κουβερτουλες τους και τα λοιπα επαθα πλακα!αν τελικα της το δωσω θα της ζητησω να το προσεχει σαν τα ματια της το γλυκουλι μου...το χαρτι υιοθεσιας απο που μπορω να το παρω?κατι με τον συλλογο χαλανδριου εχει σχεση αν δεν κανω λαθος ε?αυτο λογικα θα την δεσμευσει ετσι δεν ειναι?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back