din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν μπορω να τον κρατησω πολυ ακομα.η σπιτονοικοκυρα(μενει απο πανω) δεν θελει να εχω τοσα ζωα στο σπιτι και συνεχεια με ρωταει τι θα το κανω τελικα.και εγω εχω τρελαθει με 4 ζωα.ολη την ωρα παιζει,χοροπηδαει,ανεβαινει πανω στα αλλα και πανω μας.πολυ παιχνιδι βρε παιδια!τα αλλα δεν εκαναν ετσι!εχω πελαγωσει παιδια...
θελω να του βρω ενα καλο σπιτακι αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος

μου τον ζητησε ενας 18χρονος ο οποιος εχει και αλλη μια γατουλα απο 30 ημερων και τωρα ειναι 2 μηνων.οι γονεις του ειναι συμφωνοι να εχουν γατες.επισης συμφωνησαμε να στειρωθει αργοτερα.φανηκε οτι θα το φροντιζει,του ειπα και εγω καποια πραγματα και θα επικοινωνουμε κιολας για να μαθαινω νεα του.ελπιζω ολα να πανε καλα.ειναι πρωτη φορα που χαριζω ζωακι και ειναι ωραιο το συναισθημα τελικα να ξερεις οτι παιρνεις μια ψυχουλα απο τον δρομο και της βρισκεις σπιτακι.

ΥΓ:νομιζω οτι το θεμα πρεπει να κλειδωθει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
.ειμαι εξαλλη με αυτους αλλα και με τον εαυτο μου που τους εμπιστευτηκα τον μικρο!ενω χτες μου ειπε οτι το εχει συζητησει με τους γονεις του και συμφωνουν σημερα δεν το ηθελε η θεια του που ειναι και δικο της το σπιτι γιατι εχουν αλλο 1 γατακι και 2 κουνελια και τους πεφτουν πολλα τα ζωα!!!και να φανταστειτε ειχαμε μιλησει για τη στειρωση του,τα εμβολια κτλ.πιστεψα οτι το ηθελε πραγματικα και σημερα μου ειπε οτι η θεια του ηθελε να το αφησει στο δρομο
αν ειναι δυνατον!!!!ξαναχαριζεται λοιπον ο μικρουλης σε καποιον που ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι να βρεθεί κάποιος που θα το αγαπήσει πραγματικά...
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
.θα προσπαθησω παρα πολυ να το δωσω καπου που θα το αγαπανε.λεω να κολλησω αφησακια σε ολη την αθηνα,υπερβολικο?
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

εκει ειναι που θα χρειαζεται περισσοτερη προσοχη. μην χανεις τις ελπιδες σου κοριτσι να εμπιστευεσαι την μαγεια που εχει ο μικρουλης μεσα του. και οσο μπορεις ανανεωνε τις φωτο του. αν θελεις να το βαλω και στο fb μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειδα και τα αλλα γατακια που εχει στον κηπο.μια χαρα τα ειδα.μου ειπε οτι θα το προσεχει πολυ,δεν ειναι και μικρη κοπελα να μην την πιστεψω...θα το σκεφτω πολυ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστο νεο ντινα μου καλη και η ηλικια της κοπελας βεβαια με χαλασε λιγο το οτι θα ειναι στον κηπο και παρολο που τα ειχε στειρωμενα εχασε 3
απο εκει και περα το καλο ειναι οτι πηγες και ειδες τον χωρο και πηρες μια εικονα, σαφως θα ειναι καλυτερα απο τον ακαλυπτο
αλλα καλο θα ηταν αυτον τον μικρουλη να τον εχει μεσα και να μπορεσει να υπογραψει και χαρτι υιοθεσιαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
.οταν ειδα οτι την αποθηκουλα την εχει κανει χωρο για γατες με τα κρεβατακια τους,τις κουβερτουλες τους και τα λοιπα επαθα πλακα!αν τελικα της το δωσω θα της ζητησω να το προσεχει σαν τα ματια της το γλυκουλι μου...το χαρτι υιοθεσιας απο που μπορω να το παρω?κατι με τον συλλογο χαλανδριου εχει σχεση αν δεν κανω λαθος ε?αυτο λογικα θα την δεσμευσει ετσι δεν ειναι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool