youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
Ακόμα περιμένεις εσύ όμορφε;;
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου τον ζήτησε μια νεαρή κοπέλα από Θεσσαλονίκη και της έγραψα να περιμένει λίγες ημέρες μήπως βρω τρόπο μεταφοράς αλλά ούτε αυτή μου απάντησε ούτε εγώ έχω βρει κάτι...
Εντωμεταξύ κλεισμένος στο δωμάτιο έχει φρικάρει ο κακομοίρης.Τον βγάζω δυο φορές την ημέρα για να ξεμουδιάζει και κάνει σαν τρελό

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντε βρε Γιούλα,βιντεάκι μας έχεις υποσχεθεί...

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
και προσπαθώ η κακομοίρα να επικοινωνήσω (κοινώς του τα έχω πρ....). Ελπίζω, σύντομα, για το βιντεάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Να δεις πως θα στρωθεί τη Κυριακή να το φτιάξει και τη Δευτέρα θα το έχεις ήδη ανεβάσει!!

Θα φέρω και μαστίγιο..

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
![]()
Ακόμα περιμένεις εσύ όμορφε;;
δεν μεγαλωνεις εσυ καθόλου; ιδιος είσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Να μαστε πάλι εδώ!!!
Μου τον επέστρεψαν τον κούκλο γιατί μια Σιαμ γάτα που είχαν τον χτυπούσε συνέχεια. Από τότε όμως ο γατούλης έχει βγάλει πάρα πολλές άσπρες τρίχες και φαίνεται σα σκονισμένος. Ο γιατρός δεν ξέρει γιατί συνέβη αυτό. Εγώ πάω στοίχημα ότι είναι από το stress. To καλό μου ελπίζω να είναι τυχερό τη δεύτερη φορά που θα τον θελήσει κάποιος...
αχ!!! τι ωραίος γιούλα μου!!!
και αυτό το ασπρο παπιγιον με τρελαίνει!!!!
μοιάζει κ με την δική μου !!!!
τον ερωτεύτηκα!!!! ελπίζω να βρει σπιτάκι!!! της προκοπής!!

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορείτε να θαυμάσετε την μαύρη κορμοστασιά του και την εξυπνάδα του:
https://youtu.be/OMIHL1s_njw
Για όσους γατόφιλους βλέπουν πρώτη φορά το θέμα, τούτος ο πανέξυπνος γατούλης ακόμα χαρίζεται
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστούμε Γιούλα για το βίντεο!!!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Του ανοίγω δυο φορές την ημέρα να τρέξει σε αυτόν το διάδρομο που φαίνεται στο video.
Ευχαριστούμε, βέβαια, για τα καλά σας λόγια!!! Ο Ζώης είναι ένας συνηθισμένος μαύρος γατούλης αλλά έχει φοβερή αντίληψη. Το catch and fetch το έμαθε μέσα σε δευτερόλεπτα και είναι το αγαπημένο του παιχνίδι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Πόσο πολύ θέλω να υιοθετηθεί...
Το αυτονόητο διεκδικεί ο καημενούλης...μια γλυκιά και ήρεμη ζωή , με φροντίδα και αγάπη...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool