Χαρίζεται το γατάκι Πολυζώης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
O Πολυζώης είναι ένς γατούλης πανέξυπνος και όποιος τον πάρει θα τον λατρέψει. Εμαθε να παίζει catch and fetch σα σκύλος, κυνηγητό και κρυφτό. θα ανεβάσω βιντεάκι σύντομα!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άντε να δούμε!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άντε περιμένουμε :)

dsc01863-jpg.176823

Ακόμα περιμένεις εσύ όμορφε;;

Ακόμα περιμένει:(
Μου τον ζήτησε μια νεαρή κοπέλα από Θεσσαλονίκη και της έγραψα να περιμένει λίγες ημέρες μήπως βρω τρόπο μεταφοράς αλλά ούτε αυτή μου απάντησε ούτε εγώ έχω βρει κάτι...
Εντωμεταξύ κλεισμένος στο δωμάτιο έχει φρικάρει ο κακομοίρης.Τον βγάζω δυο φορές την ημέρα για να ξεμουδιάζει και κάνει σαν τρελό:/:

όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο όμορφος!!:)

Αντε βρε Γιούλα,βιντεάκι μας έχεις υποσχεθεί...;)

Κυνηγάω το φίλο μου γιατί αυτός ξέρει να το κάνει, αλλά ως καλλιτέχνης βρίσκεται σε κάποιο παράλληλο σύμπαν με το δικό μου:whistle: και προσπαθώ η κακομοίρα να επικοινωνήσω (κοινώς του τα έχω πρ....). Ελπίζω, σύντομα, για το βιντεάκι

Αν έρθει το Σάββατο μαζί σου θα του τα πρήξω εγώ!!!Είναι η ειδικότητα μου!!!:P
Να δεις πως θα στρωθεί τη Κυριακή να το φτιάξει και τη Δευτέρα θα το έχεις ήδη ανεβάσει!!:P

Θα φέρω και μαστίγιο..;)

Χα,χα,χα,χα,χα:D

Είναι πολύ όμοφος γατούλης μωλέ μου, μα γιατί δεν τον υιοθετεί κανένας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλα βάλε καμιά καινούρια φωτογραφία του μικρούλη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικά πρόκειται για πολύ όμορφο γάτο κι απορώ που δεν έχει βρει ακόμα το σπίτι του! :)

Να μαστε πάλι εδώ!!!
Μου τον επέστρεψαν τον κούκλο γιατί μια Σιαμ γάτα που είχαν τον χτυπούσε συνέχεια:(. Από τότε όμως ο γατούλης έχει βγάλει πάρα πολλές άσπρες τρίχες και φαίνεται σα σκονισμένος. Ο γιατρός δεν ξέρει γιατί συνέβη αυτό. Εγώ πάω στοίχημα ότι είναι από το stress. To καλό μου ελπίζω να είναι τυχερό τη δεύτερη φορά που θα τον θελήσει κάποιος...

αχ!!! τι ωραίος γιούλα μου!!!

και αυτό το ασπρο παπιγιον με τρελαίνει!!!!

μοιάζει κ με την δική μου !!!!

τον ερωτεύτηκα!!!! ελπίζω να βρει σπιτάκι!!! της προκοπής!!:huglove:

Αν όλα πάνε καλά, αύριο ο Πολυζώης μου θα είναι στο you tube και όλοι θα μπορέσετε να τον δείτε να παίζει catch and fetch:)

Επιτέλους, έχουμε βιντεάκι για τον Πολυζώη:clapup:
Μπορείτε να θαυμάσετε την μαύρη κορμοστασιά του και την εξυπνάδα του:
https://youtu.be/OMIHL1s_njw

Για όσους γατόφιλους βλέπουν πρώτη φορά το θέμα, τούτος ο πανέξυπνος γατούλης ακόμα χαρίζεται

Αχ,το μωρό μου είναι τόσο έξυπνος και γλυκός!!!:inlove::inlove::inlove:

Ευχαριστούμε Γιούλα για το βίντεο!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:

Σκέτο ζουζούνι είναι! Θα στείλω το βιντεάκι για να αποκτήσει κι άλλους θαυμαστές μήπως βρει επιτέλους το πολυπόθητο σπιτάκι του. Χμμμ... όχι μήπως...Για Να Βρει το πολυπόθητο σπιτάκι. Μέχρι τότε βέβαια, έχει τη γλυκιά Γιούλα να τον φροντίζει οπότε δεν κακοπερνάει κιόλας ;)

Ε δεν καλοπερνάει κιόλας, κλεισμένος σε ένα δωμάτιο είναι κλεισμένος ο κακομοίρης:(
Του ανοίγω δυο φορές την ημέρα να τρέξει σε αυτόν το διάδρομο που φαίνεται στο video.
Ευχαριστούμε, βέβαια, για τα καλά σας λόγια!!! Ο Ζώης είναι ένας συνηθισμένος μαύρος γατούλης αλλά έχει φοβερή αντίληψη. Το catch and fetch το έμαθε μέσα σε δευτερόλεπτα και είναι το αγαπημένο του παιχνίδι:clapup:.

Πόσο όμορφος!... Τί χαρισματικός!...
Πόσο πολύ θέλω να υιοθετηθεί...
Το αυτονόητο διεκδικεί ο καημενούλης...μια γλυκιά και ήρεμη ζωή , με φροντίδα και αγάπη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back