Χαρίζεται το γατάκι Πολυζώης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εύχομαι κι εγώ να βρει αυτός ο μικρός τον δρόμο του.
Τόσα γατόνια τον έχουν βρει, ήρθε κι ο δικός του καιρός. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήθελα τη γνώμη σας!!!
Μου τον ζήτησε ένας άντρας από Θεσσαλονίκη με τον οποίο μίλησα και μου έστειλε και μήνυμα ότι θα το προσέχει το γατάκι. Ομως εγώ ούτε έχω τη δυνατότητα να τον πάω, ούτε θέλω να το βάλω σε αεροπλάνο και για να πω την αλήθεια πώς να το δώσω σε κάποιον που δε θα έχω δει ούτε το πρόσωπό του. Αυτός μου είπε ότι διατίθεται να πληρώσει για να ανέβει ο Ζώης Θεσσαλονίκη. Τι να κάνω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι λίγο επίφοβο δεν είναι?
έχεις διαβάσει το θέμα με τον Οδυσσέα τι τράβηξε ο κακομοίρης?Που από Πάτμο τον έστειλαν σε κάποια που τον ήθελε παρα πολύ και τελικά τον έστειλε πίσω!

από εδώ ξεκινάει!
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=92498&page=4

Επίσης αν το σιγουρέψεις για να το δώσεις στον κύριο από την Θεσσαλονίκη μπορούμε να τον πάμε εμείς τον Πολυζώη για να μην ταλαιπωρηθεί!Θα πάμε Θέσ/νικη την άλλη βδομάδα πριν πάμε Καρδίτσα για να πάρουμε το αδερφάκι του Elvis μας και έτσι θα "κόψω" και φάτσα και θα σου πω!:)

Στον ουρανό σε έψαχνα στη γη σε βρήκα!!! Ενδιαφέρομαι!!! Ενδιαφέρομαι!!! Σε πρώτη φάση ενημέρωσέ με πότε την άλλη εβδομάδα θα πάτε Θεσσαλονίκη. Εντωμεταξύ θα του κάνω μια μικρή ανάκριση. Γαμώτο δε χτυπάει και κανά τηλέφωνο από Αθήνα:/:

Θα του κάνεις μεγάλη ανάκριση,με ποιον ζει που ζει,αν είχε ξανά γάτα,τι άλλα ζώα έχει και ότι άλλο νομίζεις σημαντικό!Τα υπόλοιπα στα στέλν με pm:)

Μακάρι να είναι καλή περίπτωση. Και ειδικά τώρα που προσφέρθηκε η Ευτυχία να βοηθήσει.. :kissing:

Παιδιά καλησπέρα,
και για τα δικά μου γατάκια ενδιαφέρθηκε κάποιος από Θεσσαλονίκη σήμερα. Τυχαίο; Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να φοβηθώ με αυτή τη σύμπτωση. Στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα αν θέλεις το όνομά του για να το διασταυρώσουμε.

Προσοχή, είναι η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή!!!
...και καλή τύχη εννοείται...

Αν τον πάω τελικά,θα κανονίσω να του το πάω στο σπίτι για να δω το περιβάλλον και την οικογένεια του,αν δεν ζει μόνος του και φυσικά τις αντιδράσεις όταν τον παραδώσω!!;)

Θα πάμε Θέσ/νικη την άλλη βδομάδα πριν πάμε Καρδίτσα για να πάρουμε το αδερφάκι του Elvis μας και έτσι θα "κόψω" και φάτσα και θα σου πω!:)

Εντωμεταξύ θα του κάνω μια μικρή ανάκριση.

Θα του κάνεις μεγάλη ανάκριση,με ποιον ζει που ζει,αν είχε ξανά γάτα,τι άλλα ζώα έχει και ότι άλλο νομίζεις σημαντικό!

θα κανονίσω να του το πάω στο σπίτι για να δω το περιβάλλον και την οικογένεια του,αν δεν ζει μόνος του και φυσικά τις αντιδράσεις όταν τον παραδώσω!!;)

:hehe:
Δεν είναι δυνατόν....

Συγνώμη βρε κορίτσια, το ενδεχόμενο να μπαίνει ο άνθρωπος mycat και να διαβάσει τις κατασκοπικές σας διαθέσεις το έχετε σκεφτεί;;
Μα δεν θα ήθελα καθόλου να είμαι στη θέση του... ;)
Πμ girls!!!!!

Εγω το έχω σκεφτεί και τα γράφω και επίτηδες!!!Για να ξέρει ότι είμαστε αρκετες από πίσω αν θα γίνει κάτι στο γατάκι!

Μαρινάκι μετά από ότι έγινε με τον Οδυσσέα έχει φοβηθεί το μάτι μου!!

Παλαβή!!

Ζώη μου σου εύχομαι ό,τι καλύτερο, σε είχα ξεχωρίσει! :kissing:

Εντάξει δεν θέλω να γίνομαι σκληρή,απλά ήμουν λίγο αγριεμένη όλη μέρα και εδώ βγήκε λίγο παραπάνω..Και απλά έχοντας στο μυαλό μου ότι μπορεί να ξαναγυρίσουν πίσω τον Πολυζώη για τον χψ λόγο και αυτή τη φορά από πολύ μακριά με έπιασε κάτι τρελό!
Εγω αυτό που έυχομαι,όπως όλοι είναι να πάει σε καλά χέρια και να τον αγαπήσουν πολύ!!:)

Θα ήθελα πάλι τη γνώμη σας. Τίποτα δε φαίνεται εύκολο όσον αφορά το Ζώη:/:. Εμαθα μαζί με μια άλλη κοπέλα από το φόρουμ ότι ο κύριος από τη Θεσσαλονίκη, νέος σε ηλικία, την ίδια ημέρα είχε ζητήσει και τα δικά της τα γατάκια από Αθήνα. Τον είδαμε στο facebook και φαίνεται οκ άτομο αλλά και από αυτά που είπαμε στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω πώς στο καλό να τον τσεκάρουμε ότι είναι όντως ΟΚ. Αυτός λέει ότι δεν έχει πρόβλημα να πάρει και τρια γατάκια!!!Ουφ, πάλι αγχώθηκα...

:hmm: 3 γατάκια μεμιάς;;
Kαι εγώ ίσως έμπαινα σε σκέψεις...
Κοίτα, το καλύτερο είναι κάποια πράγματα -ειδικά όταν πρόκειται για γατουιοθεσίες - να συζητιούνται ευθέως...
Πες του ότι συνήθως όσοι παίρνουν πάνω από ένα γατάκι, το κάνουν σταδιακά... πες του ότι είναι ευθυνη, και ότι έχουν και τα εξοδάκια τους.... δες πόσο υπεύθυνα δείχνει να το σκέφτεται, και αν είχε πάλι στο παρελθόν πολλά γατάκια...
Οκ, δεν είναι απαραίτητο να είναι ανεύθυνος και παρορμητικός, μπορεί να είναι μια χαρά ο άνθρωπος...
Όλα καλά θα πανε μωρέ! Οι άντρες γατογονείς συχνά είναι πολύ καλύτεροι από εμάς! :)

(φιλάκια στον Ζώη!)

Δυστυχως Γιουλα αυτες ειναι περιεργες συνθηκες... Υπαρχουν πιθανοτητες οντως να ειναι μια χαρα ατομο και να θελει πολυ αυτα τα γατακια, αλλα να θελει 3 μαζι και μαλιστα απο Αθηνα οσο και να το κανεις δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο. Αντε να θελεις ενα γατακι ή να παρεις 2 αδερφακια, αλλα 3 μαζι? Και χωρις να θελω να κρινω γιατι ο καθενας εχει τις προτιμησεις του οσον αφορα τα γατονια, αλλα γιατι οχι απο Θεσσαλονικη??
Ξερεις ποσα γατονια ψαχνουν σπιτι? Απο ιδιωτες, αλλα και απο σωματεια που ειναι φουλ? Δεν του αρεσε κανενα δηλαδη ή δεν του τα δινουν?
Αν εχεις τη δυνατοτητα να περιμενεις θα σου προτινα να περιμενεις, ευχομαι οτι καλυτερο:)

Για να θέλει τρία μαζεμένα ίσως να θέλει και να τα έχει σε καμία αυλή το έχετε σκεφτεί αυτό? Εγώ θα το έψαχνα πολύ για να τα δώσω και ειδικά τον Ζώη που είναι και ευαισθητούλης καλύτερα να είναι μοναχούλης σε ένα σπίτι πιστεύω τουλάχιστον στην αρχή.

Συμφωνώ με τη Νικόλ ότι τόσα πανέμορφα γατάκια χαρίζουν στη Θεσσαλονίκη δεν του άρεσε κανένα?
Να ευαισθητοποιηθεί μόνο για τον Πολυζώη που είναι ένα ταλαιπωρημένο γατάκι το καταλαβαίνω αλλά για να πάρει και άλλα μαζεμένα μόνο καχύποπτη μπορεί να με κάνει!:/:

Τι να πω ρε Γιούλα μου,ακολούθα το ένστικτό σου και αν το αποφασίσεις θετικά συναντιόμαστε για να τον πάρω να τον ανεβάσω όπως σου είπα!:)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά και εσένα Ευτυχία. Θα σας ενημερώσω μέχρι το Σάββατο τι τελικά θα κάνω:confused:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back