Χαρίζονται, άσπρα, πορτοκαλί και γκρι γατάκια 50 ημερών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
τα γατακια βρισκονται σε pet shop σε ασχημες συνθηκες το ενα πανω στο αλλο και χαριζονται,ειναι 2 ασπρα με γαλαζια ματακια,ενα πορτοκαλι με γαλαζια ματακια,γκρι, και τιγρε τηλ 2294099959,νεα μακρη.
μπορω να τα φερω μεχρι δουκισσης ή εθνικη αμυνα ή ομονοια καθημερινα πρωι τηλ 6972123544

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: χαριζονται,ΑΣΠΡΑ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙ γατακια 50 ημερων

Uploaded with ImageShack.us

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να βρεθεί σπιτάκι...γιατί σπαράζει η ψυχή μου που τα βλέπω εκει μέσα..

μακαρι να βρεθει εστω και φιλοξενια ισως για τα μικρουλια ωστε να μην ειναι μεσα στο κλουβακι...πολυ κριμα να τα βλεπω ετσι τα μαναρακια..:(

Είναι πανέμορφα...Σαν φυλακισμένα τα νιώθω...:(

ειναι πανεμορφες!!! ειναι κριμα να περνανε τους καλητερους τους μηνες μεσα σε ενα κλουβι... πρεπει γρηγορα να βρουν γρηγορα ενα ζεστο σπιτικο!

το ενα ασπρο μου ειπαν οτι το πηραν κιολας,καποια κοπελα ενδιαφεροταν για θηλυκο ασπρο,αυτο εχει μεινει.

Αγγελική καλημέρα,

Μήπως έχει μείνει θηλυκούλι άσπρο; Στις 7 Οκτωβρίου έχασα την υπερλατρεμένη γατούλα μου από καρκίνο στο συκώτι.
βλ.θρεντ:https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=68454

Είπα δεν θα ξαναπάρω γατάκι γιατί πόνεσα (ακόμα πονάω) πάρα πολύ από τον χαμό της και έχω φρικάρει. Όταν είμαι σπίτι νομίζω ότι ακούω την φωνούλα της, τις πατημασιές της και μου έρχεται τρέλα :eek:
Όμως επειδή έχω γατοεξάρτηση έψαχνα τις τελευταίες μέρες για άσπρο θηλυκό κουραμπιεδάκι. Αν και όλοι μου λένε ότι δεν είναι σωστό να μοιάζει το νέο γατάκι με την γατούλα που είχα (ήταν σαν απάτητο χιόνι βλ. άβαταρ) εγώ φάει κόλλημα και θέλω ασπρούλι. Θέλω να μου την θυμίζει, πειράζει; :P
Μένω σε διαμέρισμα στην Κυψέλη (κέντρο) και τα μειονεκτήματά μου είναι ότι δουλεύω πολλές ώρες άρα λείπω πολλές ώρες από το σπίτι (γυρίζω αργά το απόγευμα) τουλάχιστον τις καθημερινές και ότι δεν έχω κήπο. Ελπίζω να του αρέσει σε διαμέρισμα...κατά τα άλλα σαν πριγκιπόπουλο θα είναι, όπως και η δικιά μου που ήταν μια αληθινή βασίλισσα και με έκανε ό,τι ήθελε :)

ναι,αυτο εχει μεινει,αλλα αν το θες σιγουρα πες μου να τους παρω τηλεφωνο συντομα γιατι ειναι σε pet shop και γρηγορα θα το παρουν.το τηλ ειναι 6972123544.επισης θα το στειρωσεις,ετσι δεν ειναι??

Ναι το θέλω!!!!! :D yes yes yes :clapup:

Εννοείται ότι θα το στειρώσω :). Αυτό να λέγεται!

Πώς θα γίνει να την πάρω όμως; Αύριο μετά την δουλειά έχω ένα μάθημα και όλη η μέρα μου είναι κλεισμένη. Σήμερα μετά την δουλειά δεν έχω άλλη υποχρέωση, άρα και σήμερα ακόμη μπορώ να την πάρω, απλά πες μου με ποιό τρόπο βολεύει και' σένα. Απ' ότι είδα μπορείς να κατέβεις σε κάποια στάση μετρό αλλά μόνο πρωινές ώρες. Άρα πες μου πως βολεύει και 'σένα

Sorry που άργησα ν' απαντήσω, αλλά είμαι στην δουλειά και μ' έχουν ζαλίσει :mad:

ok,πηρα τηλεφωνο ,ειπα να το κρατησουν,ελπιζω να μην γινει κανα μπερδεμα.
αυριο το πρωι-πρωι μπορεις να ερθεις ομονοια με κλουβακι??
εγω δουλευω αιολου 100,παω γυρω στις 0800,μπορω και νωριτερα αν δεν μπορεις τοτε,απλα πες μου να παω να το παρω σημερα για να στο φερω αυριο πρωι.

επισης στειλε μου το τηλεφωνο σου ,για να μπορουμε να συννενοηθουμε καλυτερα,το δικο μου στο εχω γραψει πιο πανω.

επισης σκεφτηκα και αλλη λυση αν σε βολευει για σημερα,θα κατεβουμε για μια δουλεια κοντα στο πενταγωνο (ν.ψυχικο) αν μπορεις να ερθεις εκει κατα τις 1800-18 10 (οχι αργοτερα ομως) θα μπορουσα να στο δωσω και τοτε.

Ok. σου στέλνω pm

ελπιζω να το βρω το pm γιατι εχει αλλαξει εδω και καιρο το forum και δεν το ξερω καλα....

σου εστειλα pm ,ελπιζω να το εκανα σωστα.απο τις 14 30 και μετα δεν θα εχω υπολογιστη οποτε για οτι ειναι παρτε με στο κινητο

το γατακι θα παει τελικα σημερα στο καινουργιο του σπιτι, εδω ειναι και τα αλλα γατακια που εχουν μεινει,(εκτος απο το ασπρο που θα το παρει η κοπελα) . το,πορτοκαλι επισης ειναι πολυ ωραιο και εχει και αυτο γαλαζια ματακια.τα γκρι ειναι λιγο πιο μεγαλα σε ηλικια (2,5 μηνων)πατηστε πανω στην φωτο για μεγεθυνση.

ειναι πανεμορφα και τα αλλα γατακια!!! ευχομαι το καλητερο για αυτα!!!!!

Αχ...όλα όμορφα είναι! Υπάρχει γατούλα άσχημη; δεν υπάρχει! Επίσης θεωρώ ότι χρώματα και να έχει μια γατούλα είναι εξίσου όμορφη με μια άλλη. Το καθένα έχει την χάρη του :) Στόχευσα στο ασπρούλι γιατί μου θυμίζει την γατούλα μου, που εδώ και λίγες μέρες δεν την έχω πια μαζί μου. Σίγουρα δεν το βλέπω σαν αντικατάσταση, είναι ένα άλλο υπέροχο γατάκι και θέλω να μου καλύψει το κενό της απουσίας της άλλης γατούλας και να της δώσω την αγάπη που δεν μπορώ πια να δώσω στην νεραϊδούλα/παχουλίτα μου :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back