Χαρίζονται γατάκια

• Thread starter Thread starter kli0
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kli0

Νεοφερμένο μέλος

Η kli0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Πανέμορφα όλα τους, γεννημένα 25/3, υγιή, απογαλακτισμένα από υγιείς μάνες, χαρίζονται σε φιλόζωους. Περιοχή Ν. Μηχανιώνας, τηλ.: 6934024793, e-mail: notosga@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mikro_040509.jpg
    mikro_040509.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 1.175
  • 102_0273.jpg
    102_0273.jpg
    205,7 KB · Εμφανίσεις: 287
8 είναι? Θα βοηθούσε πιο κοντινές, ατομικές, με το φύλο τους, κλπ.:)
Είναι απο μία γέννα? Βρέθηκαν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γατοθάλασσα είναι αυτή;:D
Εύχομαι να βρουν σπιτάκια γρήγορα.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. τα μικρά είναι 20 στο σύνολο. Είναι από 4 μάνες, η μία χάθηκε εντομεταξύ και τα μικρά της τα ανέλαβε η αδελφή της μαζί με τα δικά της (5+4). Μακάρι να μπορούσαμε να τα κρατήσουμε και να τα φροντίσουμε όλα, αλλά έχουμε ήδη και τα μεγάλα (6) και παρόλο που ζουν ελεύθερα έξω μόνο η φροντίδα για τροφή, φάρμακα και στειρώσεις που θα χρειαστούμε μας βαραίνουν λίγο... γιαυτό είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε από τα μικρά σε κάποιον που θέλει να φροντίσει ένα γατάκι :)

Συνημμένα

• 102_0307.jpg
    102_0307.jpg
    185,7 KB · Εμφανίσεις: 142
20 ????? ο χριστος και η παναγια μαζι :(:( καλη τυχη και κουραγιο φιλε/φιλεναδα :blink::blink:

νομίζω ότι η στείρωση είναι ένα θέμα που επίγει και μάλιστα άμεσα... ελπίζω η μάνα που εξαφανίστηκε να μην γυρίσει πάλι έγγυος. νομίζω κάποιοι φιλοζωϊκοί οργανισμοί παρέχουν εκπτωση στα μέλη τους για να κάνουν κάποιες στηρώσεις. επίσεις απευθύνσου και στο δήμο σου και να απαιτήσεις να γίνει η στείρωση σε καλύτερη τιμή (κάνουν μόνο στις σκύλες) από τον συμβεβλημένο κτηνίατρο (υποθέτω ότι όλες είναι στην αυλή σου και όχι εντός του σπιτιού σου)

από κει και πέρα βγάλε κοντινές φωτογραφίες μία μία όλα τα γατακια ώστε να βρουν οικογένειες....

τι όμορφη φάτσα το κοκκινούλη!!! ολα δηλαδη είναι σαν καραμελάκια...ευχομαι απο ένα καλό σπιτάκι..

Πανέμορφα όλα τους, γεννημένα 25/3, υγιή, απογαλακτισμένα από υγιείς μάνες, χαρίζονται σε φιλόζωους. Περιοχή Ν. Μηχανιώνας, τηλ.: 6934024793, e-mail: notosga@hotmail.com

Γεια σου συμπατριωτισσα ευχομαι να βρεις γατογονεις για τα γατακια και να τις στειρωσεις συντομα πολυ συντομα.

20 γατιά;;; Άουτς!!! Καλο κουράγιο και υπομονή! Βγάλε αφίσες και κόλλα τες σε γύρω περιοχές.

Είναι πανέμορφα!!! Να σου ζήσουν!:up:

Καλημέρα, να πω για τις στειρώσεις, γιατί είναι ένα θέμα που με απασχολεί καιρό, οτι μάλλον άργησα ήδη να στειρώσω τις θηλυκές τουλάχιστον, αλλά οι τιμές που μας ζήτησαν ήταν 50 και 70? για κάθε μία. Ειδικά τη μία (από τις 4 θηλυκές) θα δυσκολευτώ και να την πιάσω (όπως και τα 5 γατάκια της σε λίγο καιρό).Και οι αρσενικοί που ζουν κατά καιρούς κοντά μας, γιατί αυτοί μεγαλώνοντας φεύγουν, ειδικά όταν βρίσκονται μωρά τριγύρω, μπορεί να μη ζευγαρώνουν με "τα κορίτσια μας" αλλά σίγουρα κάπου αλλού μεταφέρεται το πρόβλημα. Μπαίνοντας λοιπόν σε αυτό και άλλα sites πιστεύω οτι θα βρω μια λύση, ίσως με κάποιους γιατρούς που να θέλουν να βοηθήσουν, γιατί και εμείς δεν αγοράσαμε ή ζητήσαμε μία γάτα, ο Θεός τα έστειλε στην πόρτα μας κατά κάποιο τρόπο, κυριολεκτικά τα 2 τα έφερε η μαμά τους και μας τα άφησε και άλλα 4 βρήκαμε πέρσυ σε μια σακούλα. Από τα 4 αυτά παρά τις φροντίδες μας ζήσαν τα 2, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να περιοριστούν και να μην κινδυνεύουν από επιτήδια αυτοκίνητα ή φόλες.
Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον που δείχνετε.

Για στειρώσεις Θεσσνίκη υπάρχει το παρακάτω, κάθε εβδομάδα γίνονται 10, σχεδόν τσάμπα. Κλείσε θέσεις.:) Μιλάς με την Βάσω, με πμ, η κοπέλα που άνοιξε το θέμα.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34104

Ευχαριστώ πολύ, επικοινώνησα εγώ και θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Για άλλη μια φορά καταλαβαίνω οτι αν κοινοποιούμε το πρόβλημά μας ίσως βρεθούν Άνθρωποι να βοηθήσουν

αχ αχ είναι κουκλιά!! τα θέλω όλα...!!!!! αλλά ..... τωρα μάζεψαμια μαυρούλα μικρούλα....να σας ζήσουν αντε και να βρουν σύντομα σπιτάκι

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. τα μικρά είναι 20 στο σύνολο. Είναι από 4 μάνες, η μία χάθηκε εντομεταξύ και τα μικρά της τα ανέλαβε η αδελφή της μαζί με τα δικά της (5+4). Μακάρι να μπορούσαμε να τα κρατήσουμε και να τα φροντίσουμε όλα, αλλά έχουμε ήδη και τα μεγάλα (6) και παρόλο που ζουν ελεύθερα έξω μόνο η φροντίδα για τροφή, φάρμακα και στειρώσεις που θα χρειαστούμε μας βαραίνουν λίγο... γιαυτό είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε από τα μικρά σε κάποιον που θέλει να φροντίσει ένα γατάκι :)

Έναν τέτοιο πορτοκαλί ψάχνω και εγώ αλλά που! Στα Γιάννενα δεν βρίσκεις τπτ!:down:

Έναν τέτοιο πορτοκαλί ψάχνω και εγώ αλλά που! Στα Γιάννενα δεν βρίσκεις τπτ!:down:

δεν μπορείς να συνεννοηθείς με την κοπέλα από τη νέα μηχανιόνα μήπως σου στέιλει το γατάκι των ονείρων σου;

Πως να ταξιδέψουν τα καϋμένα!!
Βρήκαμε τελικά και γιατρό στη Θεσσαλονίκη με χμ, αρκετά οικονομική τιμή, και το σκέφτομαι πολύ α. πως να πιάσω τη μία β. πως να μπουν σε κλουβί και αυτοκίνητο, θα φρικάρουν εντελώς. Σκέφτομαι να προτείνω εγώ τιμή στον τοπικό κτηνίατρο, αν θέλει, να γλυτώσουν την πολύ ταλαιπωρία.
Α! και θα έχω και φωτογραφίες.. οσονούπω..
και σκέφτομαι πολύ και από τα 1-2 που συμπάθησα και δεν ήθελα να τα δώσω... σνιφ, με βαριά καρδιά, αν βρεθεί κάποιος να θέλει για μέσα στο σπίτι κάποια ίσως να του δώσω την κούκλα μου η οποία είναι μακρυμάλλα και λυπάμαι να τη βλέπω με αγκάθια.

τα γατιά ταξιδεύουν με κτέλ. ακόμη και ασυνόδευτα. αν τα αγαπάς μη τους στερήσεις ένα σπιτάκι.

απο κει και πέρα άν δυσκολεύεσαι να τα δώσεις πρέπει να αντιμετωπίσεις το ενδεχόμενο ότι στα 20 μικρά μπορεί τα 10 να ειναι θυληκά. οπότε σε έξι μήνες από τώρα σε βλέπω με καμιά εξηνταριά γατάκια μίνιμουμ. από την άλλη τώρα το σκέφτεσαι για 6 γάτες. μετά αν είναι 16 τι θα κάνεις; θα μπορείς να τις ταϊζεις και αυτές και τα μικρά τους;

Τα πορτοκαλί μας!

Είμαστε 3 κόκκινα αρσενικά γατάκια σχεδόν 2 μηνών πια, παίζουμε συνέχεια, είμαστε πιο υγιή κι από καθαρόαιμα αν και φτάσαμε μέχρι εδώ με το γαλατάκι της μάνας μας μόνο. Βλέπετε μέχρι πριν λίγες μέρες ήμαστε κρυμμένα στη σκεπή, οπότε δικαιολογήστε την αγριάδα μας... δε θα σας δυσκολέψουμε ... :redface: νομίζω...

Συνημμένα

• str3.jpg
    str3.jpg
    132,1 KB · Εμφανίσεις: 57
  • mak4.jpg
    mak4.jpg
    189,2 KB · Εμφανίσεις: 58
  • mak2.jpg
    mak2.jpg
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 53
Τσερόκι

Είμαι η αδελφή των πορτοκαλί, γνήσια Τσερόκι με τα χρώματα του πολέμου. Ψάχνω κι εγώ σπίτι για να γλυτώσω από τα αυτοκίνητα και τις φόλες. Δεν έχω πολλές φωτογραφίες γιατί δεν έμαθα να πλησιάζω πολύ τους ανθρώπους, είμαι μικρή όμως...

Συνημμένα

• stracherokee.jpg
    stracherokee.jpg
    59,2 KB · Εμφανίσεις: 58
Εξελίξεις

Καλημέρα σε όλους σας, ήθελα να προσθέσω δυο λόγια.
Πρώτα απ' όλα τα γατάκια είναι ακόμα όλα εδώ, καταλαβαίνω ότι αυτόν τον καιρό ο κόσμος είναι γεμάτος γατάκια.. Εγώ πάντως προτίθεμαι να τα μεταφέρω προσωπικά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη αν κάποιος ενδιαφερθεί αλλά δε μπορεί να έρθει στη Μηχανιώνα.
Το κυριότερο όμως είναι ότι θέλω να ευχαριστήσω το φιλοζωικό σωματείο Αργος και την κ. Έφη προσωπικά καθώς και το γιατρό κ. Ν. Δασκαλόπουλο για τη βοήθεια που μου προσφέρανε, κι έτσι κατάφερα να προχωρήσω τουλάχιστον στις στειρώσεις των μανάδων. Έχω πολύ δρόμο ακόμα ... αλλά η αρχή έγινε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back