kli0
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος

Είναι απο μία γέννα? Βρέθηκαν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Εύχομαι να βρουν σπιτάκια γρήγορα.
kli0
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος

καλη τυχη και κουραγιο φιλε/φιλεναδα 

prince
Διάσημο μέλος
από κει και πέρα βγάλε κοντινές φωτογραφίες μία μία όλα τα γατακια ώστε να βρουν οικογένειες....
RedCat
Διάσημο μέλος
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πανέμορφα όλα τους, γεννημένα 25/3, υγιή, απογαλακτισμένα από υγιείς μάνες, χαρίζονται σε φιλόζωους. Περιοχή Ν. Μηχανιώνας, τηλ.: 6934024793, e-mail: notosga@hotmail.com
Γεια σου συμπατριωτισσα ευχομαι να βρεις γατογονεις για τα γατακια και να τις στειρωσεις συντομα πολυ συντομα.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι πανέμορφα!!! Να σου ζήσουν!

kli0
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον που δείχνετε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μιλάς με την Βάσω, με πμ, η κοπέλα που άνοιξε το θέμα.https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34104
kli0
Νεοφερμένο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. τα μικρά είναι 20 στο σύνολο. Είναι από 4 μάνες, η μία χάθηκε εντομεταξύ και τα μικρά της τα ανέλαβε η αδελφή της μαζί με τα δικά της (5+4). Μακάρι να μπορούσαμε να τα κρατήσουμε και να τα φροντίσουμε όλα, αλλά έχουμε ήδη και τα μεγάλα (6) και παρόλο που ζουν ελεύθερα έξω μόνο η φροντίδα για τροφή, φάρμακα και στειρώσεις που θα χρειαστούμε μας βαραίνουν λίγο... γιαυτό είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε από τα μικρά σε κάποιον που θέλει να φροντίσει ένα γατάκι![]()
Έναν τέτοιο πορτοκαλί ψάχνω και εγώ αλλά που! Στα Γιάννενα δεν βρίσκεις τπτ!
prince
Διάσημο μέλος
Έναν τέτοιο πορτοκαλί ψάχνω και εγώ αλλά που! Στα Γιάννενα δεν βρίσκεις τπτ!![]()
δεν μπορείς να συνεννοηθείς με την κοπέλα από τη νέα μηχανιόνα μήπως σου στέιλει το γατάκι των ονείρων σου;
kli0
Νεοφερμένο μέλος
Βρήκαμε τελικά και γιατρό στη Θεσσαλονίκη με χμ, αρκετά οικονομική τιμή, και το σκέφτομαι πολύ α. πως να πιάσω τη μία β. πως να μπουν σε κλουβί και αυτοκίνητο, θα φρικάρουν εντελώς. Σκέφτομαι να προτείνω εγώ τιμή στον τοπικό κτηνίατρο, αν θέλει, να γλυτώσουν την πολύ ταλαιπωρία.
Α! και θα έχω και φωτογραφίες.. οσονούπω..
και σκέφτομαι πολύ και από τα 1-2 που συμπάθησα και δεν ήθελα να τα δώσω... σνιφ, με βαριά καρδιά, αν βρεθεί κάποιος να θέλει για μέσα στο σπίτι κάποια ίσως να του δώσω την κούκλα μου η οποία είναι μακρυμάλλα και λυπάμαι να τη βλέπω με αγκάθια.
prince
Διάσημο μέλος
απο κει και πέρα άν δυσκολεύεσαι να τα δώσεις πρέπει να αντιμετωπίσεις το ενδεχόμενο ότι στα 20 μικρά μπορεί τα 10 να ειναι θυληκά. οπότε σε έξι μήνες από τώρα σε βλέπω με καμιά εξηνταριά γατάκια μίνιμουμ. από την άλλη τώρα το σκέφτεσαι για 6 γάτες. μετά αν είναι 16 τι θα κάνεις; θα μπορείς να τις ταϊζεις και αυτές και τα μικρά τους;
kli0
Νεοφερμένο μέλος
Είμαστε 3 κόκκινα αρσενικά γατάκια σχεδόν 2 μηνών πια, παίζουμε συνέχεια, είμαστε πιο υγιή κι από καθαρόαιμα αν και φτάσαμε μέχρι εδώ με το γαλατάκι της μάνας μας μόνο. Βλέπετε μέχρι πριν λίγες μέρες ήμαστε κρυμμένα στη σκεπή, οπότε δικαιολογήστε την αγριάδα μας... δε θα σας δυσκολέψουμε ...
νομίζω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kli0
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι η αδελφή των πορτοκαλί, γνήσια Τσερόκι με τα χρώματα του πολέμου. Ψάχνω κι εγώ σπίτι για να γλυτώσω από τα αυτοκίνητα και τις φόλες. Δεν έχω πολλές φωτογραφίες γιατί δεν έμαθα να πλησιάζω πολύ τους ανθρώπους, είμαι μικρή όμως...
Συνημμένα
kli0
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους σας, ήθελα να προσθέσω δυο λόγια.
Πρώτα απ' όλα τα γατάκια είναι ακόμα όλα εδώ, καταλαβαίνω ότι αυτόν τον καιρό ο κόσμος είναι γεμάτος γατάκια.. Εγώ πάντως προτίθεμαι να τα μεταφέρω προσωπικά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη αν κάποιος ενδιαφερθεί αλλά δε μπορεί να έρθει στη Μηχανιώνα.
Το κυριότερο όμως είναι ότι θέλω να ευχαριστήσω το φιλοζωικό σωματείο Αργος και την κ. Έφη προσωπικά καθώς και το γιατρό κ. Ν. Δασκαλόπουλο για τη βοήθεια που μου προσφέρανε, κι έτσι κατάφερα να προχωρήσω τουλάχιστον στις στειρώσεις των μανάδων. Έχω πολύ δρόμο ακόμα ... αλλά η αρχή έγινε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool