Χαρίζονται γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και τα μικρά να τα δώσεις μονο αν συμφωνουν με τη στειρωση ( αλλιως θα χουν αυτοι τα ιδια)= αδέσποτα. Αυτη τη στιγμή ειμαστε κι εμεις πηγμένοι αλλα καλου κακου στειλε το τηλέφωνο σου αν βρεθει κανεις κατα κει να τον στειλω σε σενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εγινε δοθηκε κανενα γατακι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα,
έχουν βρει σπίτι τα τρία από τα είκοσι :hmm:
Το έχω πάρει απόφαση ότι θα μείνω με πολλές γάτες !! Δεν πειράζει, Υγεία!
Τα μεταφέρω εγώ Θεσσαλονίκη αν κάποιος δε μπορεί να έρθει πάντως.

χαχαχα ειναι κουκλια ολα αλλα το πισω πισω τι γκρι με τις ριγες εχει απιστευτη φατσα πολυ μουτρας:lol::lol::lol:

βαζε φωτο να ανανεώνεται η αγγελία καλη τυχη ..ευχομαι ολα με ενα σπιτακι..:)

Μπορω και εγω να σε βοηθησω αν θελεις στην μεταφορα στην μηχανιωνα μενω και δουλευω στην θεσσαλονικη.Το τηλ ειναι 6976912512

Τα αγοράκια

Τα γατάκια είναι γεννημένα γύρω στις 25/3.
τ'αγοράκια μας τώρα είναι τα εξής:

Συνημμένα

• 102_0417.jpg
    102_0417.jpg
    112,8 KB · Εμφανίσεις: 67
  • 102_0337.jpg
    102_0337.jpg
    252,5 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 102_0334.jpg
    102_0334.jpg
    259,1 KB · Εμφανίσεις: 49
  • gri2.jpg
    gri2.jpg
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 55
Και τα μικρά να τα δώσεις μονο αν συμφωνουν με τη στειρωση ( αλλιως θα χουν αυτοι τα ιδια)= αδέσποτα. Αυτη τη στιγμή ειμαστε κι εμεις πηγμένοι αλλα καλου κακου στειλε το τηλέφωνο σου αν βρεθει κανεις κατα κει να τον στειλω σε σενα

ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι πως το ζώο θα στειρωθεί, εκτός και αν το δώσετε στειρωμένο

και εγώ μπορώ να εγγυηθω λεκτικά πως θα τοστειρώσω στον 1 οιστρο και μετά , αφου μου δώσουν το γατί να το γκαστρώσω για να γεννήσει και άλλα;)

Επ κοιτα κατι φατσες!

Κανενα νεο απο αυτα τα μπεμπακια;

Για το πρωτο δεν ξερω αλλά για το 4ο που το βλέπω και λιώνω δεν φαινεται για 25.03~>06.09
δηλαδη περιπου 6 μηνών.Αυτές ειναι οι πιο προσφατες φωτογραφίες?

Ένα χρόνο μετά .... καλησπέρα σας. Τα κορίτσια μεγαλώσαν, δε μπορέσαμε να τις στειρώσουμε όλες κι έτσι ζηούνται ανάδοχοι :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• newcts.jpg
    newcts.jpg
    171,3 KB · Εμφανίσεις: 50
Τώρα πόσες μαμάδες μη στειρωμένες υπάρχουν; Και πόσα είναι τα μικρά για υιοθεσία;

Με δική σας έγκριση μπορώ να τα προωθήσω λιγουλάκι...(με την αφίσα που παραθέσατε)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοείται οτι μπορείς να το προωθήσεις, σ' ευχαριστώ κιόλας.. :)
Αυτήν τη στιγμή, ζουν μαζί μας 2 γιαγιάδες στειρωμένες, 1 αρσενικός, 6 μάνες και 16 γατάκια 2 μηνών τώρα, ευτυχώς τα περισσότερα αρσενικά.

Ποπο πολλά είναι :confused: Καλή τύχη!!! Χρειάζεται μεγάλη υπομονή για τα μικρά ώστε σιγά σιγά να υιοθετηθούν και όπου μπορείτε να βρείτε καλές τιμές για στειρώσεις για τις μανάδες καλά θα είναι. Μπορείτε να μοιραστείτε τα έξοδα και με άλλους γείτονες. Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξης αλλιώς ο τόπος εκεί θα είχε γεμίσει γάτες!!

Klio, δεν γινεται να επανερχεσαι καθε χρονο με διψηφιο αριθμο γατιων για υιοθεσια. Αν δεν τα στειρωσεις, θα συνεχισουν να πολλαπλασιαζονται και ηδη εχουμε υπερβολικα πολλα γατακια που ψαχνουν σπιτι. Ζητα βοηθεια απο καποια φιλοζωικη να στειρωθουν τα θηλυκα τουλαχιστον. Με 80 ευρω μπορεις να στειρωσεις δυο θηλυκες, και περιορισε τις υπολοιπες 4 καπου ωστε να μην ξαναζευγαρωσουν. Ακομα και αν ειναι εγγυες μπορουν να στειρωθουν. Με τι λεφτα ταιζεις 25 γατακια? Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι με ενα προγραμμα δεν μπορουν να στειρωθουν λιγα ακομα. 16 γατακια προστεθηκαν στα 150 που ψαχνουν σπιτι. Ο θεος βοηθος.

Δεν έχω καμμία διάθεση κριτικής αλλά δυστυχώς όσο οι γάτες μένουν αστείρωτες, το πρόβλημα θα διαιωνίζεται.
Επειδή μένεις Θεσ/κη, στο φόρουμ υπάρχει μια κοπέλλα η gelly01 που έχει αφιερώσει την ζωή της, χωρίς καμμία υπερβολή, στις στειρώσεις των αδέσποτων γατιών. Στείλε της πμ επειγόντως να δεις πόσο και πως μπορεί να σε βοηθήσει.

@ Χριστίνα: αχχ, εγώ νομίζω οτι ΕΧΕΙ γεμίσει γάτες ο τόπος. Είναι αραιοκατοικημένη περιοχή γύρω με πολλά χωράφια, ξέρουν όμως αυτές και έρχονται όλες σε μας.. Γι αυτό και το να τις περιορίσω ftwhttps://www.mypetz.gr/member.php?u=19001https://www.mypetz.gr/member.php?u=19001 είναι πολύ δύσκολο, όπως και το να συμμετέχουν στα έξοδα και άλλοι γείτονες είναι απίθανο. Προσπαθώ να κάνω οτι μπορώ αλλά δεν περισσεύουν πάντα τα 40-240 ευρώ. Θα επικοινωνήσω και παλι με καμιά ομάδα..

ότι έχει γεμίσει έχει γεμίσει (25 γάτες!:blink:) αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν διαφορετικά. 40 + θα ήταν , οι περισσότερες θα πέθαιναν από πείνα , άλλες από τις πολλές γέννες κλπ... Δεν μπορεί να σας πει κανείς τίποτα , αυτή τη στιγμή ταίζετε 25 γάτες από το υστέρημά σας , ενώ δε σας ανάγκασε κανείς... δεν είναι και λίγο! :blink: Εντάξει όσον αφορά τις στειρώσεις , η αλήθεια είναι ότι δε ζητάνε και λίγα , όμως με συνεννοήσεις με γατοομάδες και με συγκέντρωση χρημάτων φασούλι το φασούλι θα γεμίσει το σακούλι και θα καταφέρετε να στειρώσετε όσες μπορείτε... Το κυρίως θέμα μας είναι να υιοθετηθούν τα μικρά γιατί κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και δε νομίζω ότι θα στειρωθούν όλα! Γι'αυτό θα πρότεινα να φωτογραφίσετε όσα μπορείτε ξεχωριστά και να τα βάλετε εδώ , γιατί έτσι μπορεί κάποιο να κάνει κλικ σε ενδιαφερόμενο και να το υιοθετήσει. Τι να πω πια... Όση περισσότερη προώθηση γίνει τόσο το καλύτερο...και ο Θεός βοηθός!!

Klio
Θα επικοινωνησω αμεσα μαζι σου και την επομενη εβδομαδα θα στειρωθουν ολα τα γατια που ειναι σε ηλικια στειρωσης. Σου στελνω με ΠΜ τα τηλεφωνα επικοινωνιας μαζι μου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back