yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kli0
Νεοφερμένο μέλος
έχουν βρει σπίτι τα τρία από τα είκοσι

Το έχω πάρει απόφαση ότι θα μείνω με πολλές γάτες !! Δεν πειράζει, Υγεία!
Τα μεταφέρω εγώ Θεσσαλονίκη αν κάποιος δε μπορεί να έρθει πάντως.
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
kli0
Νεοφερμένο μέλος
Τα γατάκια είναι γεννημένα γύρω στις 25/3.
τ'αγοράκια μας τώρα είναι τα εξής:
Συνημμένα
zanin
Διάσημο μέλος
Και τα μικρά να τα δώσεις μονο αν συμφωνουν με τη στειρωση ( αλλιως θα χουν αυτοι τα ιδια)= αδέσποτα. Αυτη τη στιγμή ειμαστε κι εμεις πηγμένοι αλλα καλου κακου στειλε το τηλέφωνο σου αν βρεθει κανεις κατα κει να τον στειλω σε σενα
ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι πως το ζώο θα στειρωθεί, εκτός και αν το δώσετε στειρωμένο
και εγώ μπορώ να εγγυηθω λεκτικά πως θα τοστειρώσω στον 1 οιστρο και μετά , αφου μου δώσουν το γατί να το γκαστρώσω για να γεννήσει και άλλα

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
NemuiNeko
Νεοφερμένο μέλος
δηλαδη περιπου 6 μηνών.Αυτές ειναι οι πιο προσφατες φωτογραφίες?
kli0
Νεοφερμένο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Με δική σας έγκριση μπορώ να τα προωθήσω λιγουλάκι...(με την αφίσα που παραθέσατε)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kli0
Νεοφερμένο μέλος

Αυτήν τη στιγμή, ζουν μαζί μας 2 γιαγιάδες στειρωμένες, 1 αρσενικός, 6 μάνες και 16 γατάκια 2 μηνών τώρα, ευτυχώς τα περισσότερα αρσενικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή τύχη!!! Χρειάζεται μεγάλη υπομονή για τα μικρά ώστε σιγά σιγά να υιοθετηθούν και όπου μπορείτε να βρείτε καλές τιμές για στειρώσεις για τις μανάδες καλά θα είναι. Μπορείτε να μοιραστείτε τα έξοδα και με άλλους γείτονες. Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξης αλλιώς ο τόπος εκεί θα είχε γεμίσει γάτες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Επειδή μένεις Θεσ/κη, στο φόρουμ υπάρχει μια κοπέλλα η gelly01 που έχει αφιερώσει την ζωή της, χωρίς καμμία υπερβολή, στις στειρώσεις των αδέσποτων γατιών. Στείλε της πμ επειγόντως να δεις πόσο και πως μπορεί να σε βοηθήσει.
kli0
Νεοφερμένο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
) αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν διαφορετικά. 40 + θα ήταν , οι περισσότερες θα πέθαιναν από πείνα , άλλες από τις πολλές γέννες κλπ... Δεν μπορεί να σας πει κανείς τίποτα , αυτή τη στιγμή ταίζετε 25 γάτες από το υστέρημά σας , ενώ δε σας ανάγκασε κανείς... δεν είναι και λίγο!
Εντάξει όσον αφορά τις στειρώσεις , η αλήθεια είναι ότι δε ζητάνε και λίγα , όμως με συνεννοήσεις με γατοομάδες και με συγκέντρωση χρημάτων φασούλι το φασούλι θα γεμίσει το σακούλι και θα καταφέρετε να στειρώσετε όσες μπορείτε... Το κυρίως θέμα μας είναι να υιοθετηθούν τα μικρά γιατί κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και δε νομίζω ότι θα στειρωθούν όλα! Γι'αυτό θα πρότεινα να φωτογραφίσετε όσα μπορείτε ξεχωριστά και να τα βάλετε εδώ , γιατί έτσι μπορεί κάποιο να κάνει κλικ σε ενδιαφερόμενο και να το υιοθετήσει. Τι να πω πια... Όση περισσότερη προώθηση γίνει τόσο το καλύτερο...και ο Θεός βοηθός!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Θα επικοινωνησω αμεσα μαζι σου και την επομενη εβδομαδα θα στειρωθουν ολα τα γατια που ειναι σε ηλικια στειρωσης. Σου στελνω με ΠΜ τα τηλεφωνα επικοινωνιας μαζι μου.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool