fanoulalala
Νεοφερμένο μέλος
Η fani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
17-04-10
15:55
Γεια σου, Γιασμίν... Προσφάτως έχασα τη γατούλα μου... τη Σιμπλούλα την οποία λατρεύαμε όλοι ,ας... Ενδιαφερόμαστε πάρα πολύ για την αγγελία σου, γι' αυτό σε παρακαλώ πολύ αν θέλεις θα με βρεις στο tzourtzourini_92@hotmail.com ..
Αχ ψάχνω απεγνωσμένα για γατάκι... και ειδικά για Περσίας... είναι τα αγαπημένα μου!! Αν και όλα ψυχούλες είναι...!!! Σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου!!!!!
Αχ ψάχνω απεγνωσμένα για γατάκι... και ειδικά για Περσίας... είναι τα αγαπημένα μου!! Αν και όλα ψυχούλες είναι...!!! Σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα.
17-04-10
16:13
fanoulalala την αγγελια την ΠΡΟΩΘΕΙ η yasmin.Αν θες επιπλεον πληροφοριες τηλεφωνησε στον αριθμο στην αρχη της αγγελιας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanoulalala
Νεοφερμένο μέλος
Η fani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
17-04-10
16:47
Θα προτιμούσα να μιλούσα μέσω email... αλλά τεσπα... θα πάρω... Ξέρετε μήπως από πού (περιοχή δηλαδή) είναι τα γατάκια;
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
mairi1
Νεοφερμένο μέλος
Η mairi1 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
22-04-10
17:35
Τελικά έμαθε κανείς σε ποια πόλη είναι οι γατούλες;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki