Χαρίζονται επειγόντως 4 γάτες Περσίας στειρωμένες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σου, Γιασμίν... Προσφάτως έχασα τη γατούλα μου... τη Σιμπλούλα την οποία λατρεύαμε όλοι ,ας... Ενδιαφερόμαστε πάρα πολύ για την αγγελία σου, γι' αυτό σε παρακαλώ πολύ αν θέλεις θα με βρεις στο tzourtzourini_92@hotmail.com ..

Αχ ψάχνω απεγνωσμένα για γατάκι... και ειδικά για Περσίας... είναι τα αγαπημένα μου!! Αν και όλα ψυχούλες είναι...!!! Σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
fanoulalala την αγγελια την ΠΡΟΩΘΕΙ η yasmin.Αν θες επιπλεον πληροφοριες τηλεφωνησε στον αριθμο στην αρχη της αγγελιας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα προτιμούσα να μιλούσα μέσω email... αλλά τεσπα... θα πάρω... Ξέρετε μήπως από πού (περιοχή δηλαδή) είναι τα γατάκια;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τελικά έμαθε κανείς σε ποια πόλη είναι οι γατούλες;

επικοινωνισε με το τηλ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back