Χαρίζονται ο Φοίβος και ο Άρης, μωράκια για ζούληγμα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
στην φωτο που εχουν ανεβει στο κλουβι ειναι σαν να του λεει ελα ελα Φοιβο να δεις τι ειναι αυτο που κινειται:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01895.jpg
    DSC01895.jpg
    472,5 KB · Εμφανίσεις: 82
  • DSC01908.jpg
    DSC01908.jpg
    591,6 KB · Εμφανίσεις: 81
  • DSC01909.jpg
    DSC01909.jpg
    452,1 KB · Εμφανίσεις: 105
  • DSC01902.jpg
    DSC01902.jpg
    548,3 KB · Εμφανίσεις: 85
Βρε Ηλιάννα δεν μπορείς να φανταστείς την έννοια που έχω για όλες τις δυάδες στην παρούσα φάση
Φοίβος και Άρης
Σπουργίτης και Κοτσίφης
Μπαλλού και Μπαγκίρα

έχουν δεθεί τόσο πολύ μεταξύ τους, που αναρωτιέμαι πως θα κάνουμε καλά αυτόν που θα μείνει πίσω μοναχός του.
Και δυστυχώς, στις μέρες μας δεν γίνονται θαύματα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ξερω οτι δεν γινονται θαυματα και προσπαθω να το αποδεχτω..τουλαχιστον αν μεινει μονο του ενα σε λιγο καιρο παμε σπιτι μας..εκει θα εχει παρεα..και αυτο θα ειναι πολυ καλυτερο για να μην δεθει μαζι μου οπως το γκρι-μπλε γιατι τοτε δεν θα την παλεψω και πολυ:redface:Βουλα σου εχω στειλει μια φωτο στο μειλ σου..δες την..

σημερα γυρισα σπιτι μου ελειψα 2 μερες ειχα πει αθηνα..με το που μπηκα σπιτι τα μικρα ετρεξαν και μου νιαουριζαν για χαδια:redface:μου ελειψαν παρα πολυ τα μικρα:redface:απο την ωρα που ηρθα δεν εχουν σταματησει να παιζουν και να τρεχουν..η εβελυν η οποια ηρθε και τις 2μερες να τα δει μου ειπε οτι ηταν αρκετα ανετα μαζι της κυριως ο Φοιβος..επισης του Φοιβου εφυγαν τα αραιωματα που ειχε στην μυτη του οπως επισης και η φουσκαλιτσα στα χειλη του..αυριο θα σας βαλω και φωτος:clapup:

Περιμένω πως και πως νέες φωτό για να δω τα φατσάκια τους. Κλείνουν δυο εβδομάδες σήμερα από την μέρα που τα πήρες και έχουν μεταμορφωθεί.

Περιμένω πως και πως νέες φωτό για να δω τα φατσάκια τους. Κλείνουν δυο εβδομάδες σήμερα από την μέρα που τα πήρες και έχουν μεταμορφωθεί.

Βουλα δεν θα τα αναγνωριζεις..ολο το βραδυ τα μωρα μου την εβγαλαν πανω στο μαξιλαρι μου και διπλα στον λαιμο μου:redface::redface:χαλαλι που δεν με αφησαν να κοιμηθω

gatini1.jpg

a180b43f.jpg

Τα μωρα μας περιμενουν για το δικο τους σπιτακι!

Μου κάνετε πλάκα πρωί-πρωί ! Δεν είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτή η μεταμόρφωση. Δεν πιστεύω στα μάτια μου.
Κωνσταντίνα μας κοροιδεύουν, αυτά είναι άλλαμ μωρά, δεν είναι αυτά που έδωσα για φιλοξενία:D

Αυτό ακριβώς θα έγραφα κι εγώ!!!
Καλέ από photoshop τα περάσατε και τα μεταμορφώσατε;:P
Είναι κουκλιά, κουκλιά, κουκλιά:clapup::clapup::clapup:

Μα τι ματαρες ειναι αυτες που εχουν και τα δυο!Μπραβο κοριτσια,μεταμορφωθηκαν!

τα ματια εγιναν ετσι απο φωτοσοπ:redface:αλλα και στην πραγματικοτητα ετσι ειναι:P

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να βλέπεις δυο άγριες,τσαντισμένες χνουδόμπαλες να μεταμορφώνονται σε απίθανα,πανέμορφα,κουδουνιστά αιλουράκια.Και όλα αυτά με ατελειωτα χάδια και αγάπη.:clapup::clapup::clapup:

ενταξει τωρα μπορειται να πειτε οτι σας αποτελειωσα:D

Συνημμένα

• DSC01938.jpg
    DSC01938.jpg
    430,6 KB · Εμφανίσεις: 45
  • DSC01927.jpg
    DSC01927.jpg
    553,5 KB · Εμφανίσεις: 60
  • DSC01926.jpg
    DSC01926.jpg
    596,6 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSC01919.jpg
    DSC01919.jpg
    467,1 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC01917.jpg
    DSC01917.jpg
    809,3 KB · Εμφανίσεις: 52
  • DSC01941.jpg
    DSC01941.jpg
    541,2 KB · Εμφανίσεις: 54
Δεν έχω λόγια Ηλιάννα;) Κι όλη αυτή η αλλαγή μέσα σε 2 εβδομάδες.
Να είναι καλότυχα μόνο οι αγάπες μου και να πάνε σε ανθρώπους που θα τα προσέχουν πραγματικά.

Ο αρης χθες κοιμοταν ορθιος και δεν βγαλαμε καλες φωτο..επισης δεν ξεκολλησε διπλα απο την μπαλκονοπορτα ολη μερα..χαρηκαν πολυ τα μωρα που ερχοταν το αερακι..εβαλα σιτα επιτελους και πηραμε λιγο αερα εδω μεσα..τοσες μερες δεν μπορουσα να ανοιξω μην φυγουν..επισης καθονται και περιμενουν πως και πως μην ερθει καμια μυγα και να δειτε τσαντιλα που εχουν που η μυγα ειναι απεξω και δεν μπορουν να την πιασουν:Pεπισης η μυτη του αρη ειναι βρωμικη γι αυτο φαινεται μαυρη:redface:τοσες μερες ετρωγαν κονσερβα και επεφταν με τα μουτρα γι αυτο:redface:και χθες εγινε το εξης συγκινητικο:Pο φοιβος με ταραξε στο νιαουριτο για να ερθει να κοιμηθει πανω μου ενω εβλεπα τηλεοραση..πρωτη φορα εγινε αυτο..αντε να παιρνει σειρα και ο αρης:D

Κουκλια!!:clapup::clapup::clapup::clapup:

Καλά , τί πανέμορφα που έχουνε γίνει τα μανάρια μας.....αχ, είδατε τί βγάζει ο Φλοίσβος!Οχι παίξε γέλασε.....:D

Πανέμορφα τα μωρά Ηλιάννα μου!!!:P:P:D:DΤυχερός όποιος θα τα πάρει!!!:D:D:P:P

:clapup::clapup:τέλεια τα μωράκια, κουκλιά έχουν γίνει.

Αυτό ακριβώς θα έγραφα κι εγώ!!!
Καλέ από photoshop τα περάσατε και τα μεταμορφώσατε;:P
Είναι κουκλιά, κουκλιά, κουκλιά:clapup::clapup::clapup:

Tς, τς, τς :mad: Κακοηθειες! :mad: :P

Μονο το φοντο πειραξα με το φωτοσοπ, γιατι η Ηλιαννα εχει την ταση να βγαζει φωτο με οτιδηποτε ασχετο απο πισω :P :whistle: Τα γατακια ειναι κουκλια απο μονα τους, φυσικη ομορφια :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back