Χαρίζονται ο Φοίβος και ο Άρης, μωράκια για ζούληγμα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τί κουκλιά έχουν γίνει τα μαναράκια μας !!!!!!!Ποιός ...τυχερός θα τα πάρει ;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω ρε σεις ειναι τοοοοοοοσο όμορφα.:bigarmhug
Ερωτόγατα και τα δυο. Φοβαμαι να το πω, αλλα μου έχει λειψει το να μεγαλωσω ενα μωρουλι.
Καλοτυχα να ειναι τα ψυχακια μου.:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω ρε σεις ειναι τοοοοοοοσο όμορφα.:bigarmhug
Ερωτόγατα και τα δυο. Φοβαμαι να το πω, αλλα μου έχει λειψει το να μεγαλωσω ενα μωρουλι.
Καλοτυχα να ειναι τα ψυχακια μου.:inlove:

θες να σου δωσω να μεγαλωσεις 2??? :P:P:P:P

θες να σου δωσω να μεγαλωσεις 2??? :P:P:P:P
Σιμώνη μου, ειμαι ήδη πολύ πηγμενη με τα 3 που έχω. Όπου και να κοιτάξω στο σπίτι μου πλεον, βλεπω γατια. Και δεν με πειράζει αυτο αλλα με πειράζει ότι δεν μπορω να βοηθησω ετσι όπως ειναι η κατασταση. Βρέθηκε και ενα αλλο μωρό στο δρόμο μου πριν απο μερικές μερες και δυστυχώς το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να βρώ μια αλλη μανα εκει κοντα και να της το αφήσω.
Συγνωμη για το οφφ αλλα καταλαβαίνετε ότι εχω κάψει φλατζα.....

Σιμώνη μου, ειμαι ήδη πολύ πηγμενη με τα 3 που έχω. Όπου και να κοιτάξω στο σπίτι μου πλεον, βλεπω γατια. Και δεν με πειράζει αυτο αλλα με πειράζει ότι δεν μπορω να βοηθησω ετσι όπως ειναι η κατασταση. Βρέθηκε και ενα αλλο μωρό στο δρόμο μου πριν απο μερικές μερες και δυστυχώς το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να βρώ μια αλλη μανα εκει κοντα και να της το αφήσω.
Συγνωμη για το οφφ αλλα καταλαβαίνετε ότι εχω κάψει φλατζα.....

Το ξερω βρε Κατια μου!:):) αστειευομουνα!:redface:

Το ξερω βρε Κατια μου!:):) αστειευομουνα!:redface:

Ναι βρε το ξερω. Πάντως τα μωράκια ειναι κουκλία. Πραγματικά βάζουν σε πειρασμό και τους πιο πολύτεκνους.:D

Ναι βρε το ξερω. Πάντως τα μωράκια ειναι κουκλία. Πραγματικά βάζουν σε πειρασμό και τους πιο πολύτεκνους.:D

Ειμαστε πειρασμοι πως να το κανουμε..:whistle::whistle::whistle::P:P:P

λοιπον παιδια..ο φοβισμενος καιι αγριος αρης απο χθες το μεσημερι ειναι ενα γατι μαλαμα:worry:η αρχη εγινε οταν ηρθε διπλα στο ποδι μου και κοιμηθηκε..μετα ολη την μερα την εβγαλε πανω στα ποδια μου..δεν τολμω να κουνηθω ερχεται απο πισω μου και νιαουριζει..για το βραδυ δεν το συζητω..κολλημενος πανω μου να απαιτει χαδια..αφου ξυπναγα καθε τοσο και τον χαζευα..αυτο ηταν..επιτελους εχω 2 κανονικα γατακια στο σπιτι..

η ερωτευμενη προσωρινη μαμα:redface:

Εγώ θα συμπληρώσω, η ερωτευμένη προσωρινή και θαυματουργή μαμά ..:)

Εγώ θα συμπληρώσω, η ερωτευμένη προσωρινή και θαυματουργή μαμά ..:)

δεν εκανα τιποτα θαυματουργο..το μονο που εκανα ειναι να τα χαιδευω να τους μιλαω και να τους δειχνω αγαπη..και οσο περιεργο και να σου ακουγεται ο φοιβος ειναι πιο απομακρος και ζηταει λιγοτερα χαδια απο τον αρη:eek:..παντως αυτα τα γατακια σιγουρα αν δεν ηταν σε σπιτι θα ηταν οχι απλα αγριογατες οταν μεγαλωναν..ουτε στο 1 χιλιομετρο δεν θα πλησιαζονταν..ειδικα ο αρης:/:

μολις γυρισαμε απο τον κτηνιατρο..πηγα να φωτογραφισω τα μωρα και ειδα κατι παραξενο στο ποδι του φοιβου..δεν ειχε ουτε αιμα ουτε τιποτα απλα ηταμ καπως κολλημενο..κοιταω το νυχι ηταν μεσα και απο κατω πυον..το βουταω κατευθειαν και κτηνιατρο..ειχε κανει αποστημα και η κτηνιατρος νομιζε αρχικα οτι δεν εχει νυχι..τραβηξε το κολλημενο πυον και τελικα ειναι ή κοψιμο ή δαγκωνια απο τον αρη..της φαινεται πιο πολυ για κοψιμο γιατι ειναι αρκετα βαθυ..λιγο περισσοτερο και θα χρειαζονταν ραμματα:(καναμε 15μερη αντιβιωση και πρεπει να το καθαριζω καθε μερα με μπεταντιν..να δω με τι κουραγια θα το κανω αυτο:'(:'(:'(και μονο που το ειδα καταλαβαινεται οτι με ελουσε κρυος ιδρωτας..πρεπει να κραταω την πληγη ανοιχτη να μην μαζεψει πυον και ξανακλεισει και σε μια βδομαδα παλι εκει να μας δει..ειμαι να σκασω ρε γαμωτο..εψαξα παντου δν μπορω να καταλαβω πως εγινε:(

υ.γ..ζητω συγνωμη απο την Βουλα που δεν ημουν ψυχραιμη και εκλαιγα και με το δικιο της με κατσαδιασε:redface:
κα επισης η σιμωνη να μην με κοροιδευει γιατι θα ηθελα να δω πως θα εκανε στην θεση μου:mad:

Αχ βρε Ηλιάννα, δεν είναι τίποτα μωρέ, σιγά:P.
Μέχρι να παντρευτεί θα έχει γιάνει:D

Θα την μαλώσω την Κωνσταντίνα που σε κοροιδεύει:P Εγώ χθες όταν σε άκουσα στο τηλέφωνο τρόμαξα και νόμιζα ότι έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό.
Την είδα την πληγή στο μειλ που έστειλες. Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε:hmm:Το πιθανότερο όμως είναι να το μάγκωσε και στην προσπάθειά του να το τραβήκει έγινε ότι έγινε.
Φιλησέ τον μωρέ και μέσα στο ΣΚ θα είναι πολύ καλύτερα:) Ρίχνε μπόλικο Betadine και θα είναι ΟΚ.

Περαστικά :(

ναι Βουλα μαλωσε την:P

ουτε εγω μπορω να καταλαβω και εχω ψαξει 3 φορες το σπιτι..επισης χθες που πηρα το θαρρος να δω την πληγη και να βαλω πεταντιν ανακαλυψα οτι τελικα το νυχι δεν εχε μεινει μεσα αλλα εχει παει παρα περα..ευτυχως γιατι το μεγαλυτερο μου αγχος ηταν πως θα καταφερω να κρατησω το νυχι εξω:worry:το μωρο δειχνει μια χαρα παιζει τρεχει σκαρφαλωνει ολα οκ..χθες του εβαλα πεταντιν προσπαθησα να πιεσω αλλα δεν εβγαζε κατι και τον ενοχλουσε αυτο που εκανα:/:συντωμα φωτος:D

Κωνσταντίνα...:xtipao::xtipao::xtipao:

υ.γ..ζητω συγνωμη απο την Βουλα που δεν ημουν ψυχραιμη και εκλαιγα και με το δικιο της με κατσαδιασε:redface:
κα επισης η σιμωνη να μην με κοροιδευει γιατι θα ηθελα να δω πως θα εκανε στην θεση μου:mad:

:teasing::teasing::teasing::teasing::teasing:

εγω ειμαι τερας ψυχραιμιας!!! :D:D:D:D

:teasing::teasing::teasing::teasing::teasing:

εγω ειμαι τερας ψυχραιμιας!!! :D:D:D:D

Nα σε δώσω τώρα στην ψύχρα για το χθεσινό τηλέφωνο ή όχι ???
Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, ΟΧΙ, δεν θα σε δώσω:P:P

Nα σε δώσω τώρα στην ψύχρα για το χθεσινό τηλέφωνο ή όχι ???
Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, ΟΧΙ, δεν θα σε δώσω:P:P

απλα ηθελα μερικες διευκρινιστικες απαντησεις!:mad::mad::mad::P:P:P
Μετα απο σενα και την Κωνσταντινα πηρα και την Ναταλια τηλεφωνο..:redface::redface::redface:

Περαστικα στον μικρούλη Ηλιάννα και μην αγχώνεσαι:) γιατί αν αγχώνεσαι να σου δώσω το τσίκο :D:D να δεις φρίκη μετά:P:P:P για όσες ξέρουν το γατόνι μου τι έχω περάσει καταλαβαίνουν, μέχρι σκίσιμο μέσα στο αυτάκι είχαμε ενας θεός ξερει από τι:(
Περαστικά στον κουκλο κ πάλι μπράβο σου για την προσπάθεια κ την φιλοξενία, μεταμόρφωσες δύο πλασματάκια εξαθλιωμένα σε υγιέστατα γατακια:) κ πανέμορφα!!!!:clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back