Χαρίζονται ο Φοίβος και ο Άρης, μωράκια για ζούληγμα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

:whistle::whistle::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε με σου λέω, καθαρίζω την ουρά μου:clapup::clapup::clapup:.
είναι τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε με σου λέω, καθαρίζω την ουρά μου:clapup::clapup::clapup:.
είναι τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!

κωνσταντινα δεν καθαριζει καμια ουρα:mad:3 μηνων μαντραχαλος και θηλαζει ακομα την ουρα του:mad:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Αααα, δεν το κατάλαβα. τουλάχιστον αυτο ικανοποιείται:P.
Εμένα ο μαυρούκος (5μηνών μαντράχαλος) που βυζαίνει που και που τον αδερφό του;:whistle:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Αααα, δεν το κατάλαβα. τουλάχιστον αυτο ικανοποιείται:P.
Εμένα ο μαυρούκος (5μηνών μαντράχαλος) που βυζαίνει που και που τον αδερφό του;:whistle:

ναι αλλα τι σοι αντρες ειμαστε αν θηλαζουμε ακομα:mad:?ο αρης δεν το κανει που και που..το κανει καθε μερα ολη την ωρα:beating::beating:..ειδες ο φοιβος τι καλο γατακι?:redface:με τον που τον εβαλα διπλα στον αρη αρχισε να τον καθαριζει:redface:

Κι εγώ όταν τα πήρα κάθε μέρα το έκανε ο κύριος, τώρα τελευταία το έχει αραιώσει;)

Καλα και η Σημέλα, σχεδόν ενός έτους και 7100 κιλά, θηλάζει όταν την χαϊδευεις ότι ύφασμα υπάρχει γύρω της!! :)

Τελικά ο μαυρούκος σταμάτησε να θηλάζει τον αδερφό του, γιατί.........αυτοθηλάζεται:whistle::whistle:.
Πλένει τη κοιλίτσα του και μετά τη θηλάζει για κάνα πεντάλεπτο.........:D

Τελικά ο μαυρούκος σταμάτησε να θηλάζει τον αδερφό του, γιατί.........αυτοθηλάζεται:whistle::whistle:.
Πλένει τη κοιλίτσα του και μετά τη θηλάζει για κάνα πεντάλεπτο.........:D

α εμεις μονο ουρες θηλαζουμε:Pεχω τραβηξει βιντεο που ο αρης θηλαζει την ουρα του αντρεα και ο αντρεας τον κοιταει με ενα υφος τωρα τι κανει αυτος εδω παει καλα?:P

σημερα ειδα τα μωρα παλι μετα απο 2 εβδομαδες:redface:

το τι χαρες και χαδακια εκαναν σε μενα και στον Νικο δεν φανταζεστε:Dολο κουτουλιτσες και μουσουδακια εκαναν..ειναι υπεροχα και οποιος τα υιοθετησει θα ειναι πολυ τυχερος..δεν καταφερα να βγαλω φωτο γιατι δεν ειχα την μηχανη μαζι μου:redface:

Ακόμα εδώ είμαστε κι εμείς :)

τον Φοιβο σημερα ηρθε και τον πηρε η κοπελα που τον ειχε κλεισει απο τις 15 αυγουστου..εγω δεν ημουν σπιτι οταν ηρθε και τον πηρε ηταν ομως εδω η Σοφια..ευχομαι να εχει μια καλη ζωουλα και θα μου λειψει παρα πολυ..και σιγουρα στην μαμα μου που ηρθα σπιτι και ακομα εκλαιγε:/:..τωρα μενει μονο ο Αρης για τον οποιο εχει ενδιαφερθει ενα παιδι απο γαλατσι και μεσα στις επομενες μερες θα βρεθουμε να τον δει και αυτος;)θελω το καλυτερο γι αυτον και ελπιζω να μην ειμαι πολυ αυστηρη:P

Oυφ, πως να μη κλαίει η γυναίκα :/:.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και για τον Άρη ;)

'Ολα καλά θα πάνε Ηλιάννα και για τον Φοίβο και για τον Άρη.
Όσο για την μαμά σου νομίζω ότι είχε μια τόσο δα περισσότερη αδυναμία στον Φοίβο, έτσι δεν είναι ?:)

ειχε αλλα γυρισε και μου ειπε οτι δεν θα ειναι πιο ψυχραιμη στον Αρη:/:ο οποιος καθε πρωι την ξυπναει την ωρα που ειναι να φυγει για δουλεια με κουτουλιες και μουσουδακια..

Εύχομαι με ένα καλό σπιτάκι γρήγορα και ο Άρης...

Τα γατάκια έχουν υιοθετηθεί :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back