yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δεν ειναι απαραίτητο να δωθουν μαζι, μπορουν να δωθουν και σαν πρωτο η δευτερο ζωο αλλα καλο ειναι επειδη ειναι τυφλουληδες να εχουν σαν οδηγο ενα ζωακι που βλεπει η να εχουν εσας που θα τους οδηγειτε η να τους παρετε μαζί. Γενικα η παρουσια δυο ζωων ειναι καλυτερη αλλα εχουμε δει και τυφλα γατακια με προσεκτικα ατομα να ζουν τελεια οπως ο Μπουμπουλινος που ειναι βασιλιας πια.
Τα τυφλα γατακια ειναι πιο τυφερα, πιο της αφης και δεν βγαζουν νυχια, ιδιως αυτα τα δυο, δεν ξυνουν καθολου.
Μονο για σπιτι
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
6979780445 (2-4/22-2300)
Ο Γλυκυτατος ΜΙΛΟΥ
Κι ο τρυφερουτσικος ΛΟΥ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μεχρι και αμοιβη θα προσφερουμε , αρκει να βρουμε καπου να μεινουν ειναι θεοτυφλα τα καημενα αλλα πολύ τρυφερα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το κοστος θα ειναι για 2 μηνες συνεχης απασχολησης απο γατονταντα καθε δυο μερες 300 ευρω και θα τα βαλω εγω εαν κανεις θελει να βοηθησει γιατι εχουμε κι αλλα απορα γατακια με μεγαλη χαρα θα δεχτω να τα μοιραστουμε
Λογαριασμοις γατοομαδας Μαρφιν 01779701401
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Τελικα βρηκαμε τη λυση του να διαθεσει η ελενα ενα μικρο δωματιακι σε αλλο μερς που εχει αλα εοπειδη ειναι πηγμενη και θα λειπει θα χρειαστει να χρησιμοποιησουμε γατονταντα καθε δυο μερες. Εαν καποιος θελει να βοηθησει τα γατακια θα κρατηθουν με αυτον το τροπο ως τελος αυγουστου και μετα θα εχουμε νεα σπιτια φδιλοξενειας η ελπιζουμε να εχουν υιοθετηθει.
Το κοστος θα ειναι για 2 μηνες συνεχης απασχολησης απο γατονταντα καθε δυο μερες 300 ευρω και θα τα βαλω εγω εαν κανεις θελει να βοηθησει γιατι εχουμε κι αλλα απορα γατακια με μεγαλη χαρα θα δεχτω να τα μοιραστουμε
Λογαριασμοις γατοομαδας Μαρφιν 01779701401
300 ευρω;;;

Αν ηταν Λαρισα θα πηγαινα εγω δωρεαν,δεν υπαρχουν κοπελες απο το φορουμ να μοιραστουν τις μερες;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Θα σε παρακαλουσα να μην κρινεις χωρις να εχεις δει πρωτα τις τιμες των γατοξενοδοχειων
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η γατονταντα περνα μια ωρα τη μερα τουλαχοστον μαζι τους και δευτερον καποιος της εμπστευεται το κλειδι του σπιτιου του Νονικα οπως καταλαβεινεις οταν προκειται για σπιτι με περιουσια μεσα δεν μπορει αυτο το κλειδι να δινεται στον καθενα και να γινει το ελα ναδεις εκει μεσα γι αυτο τη διαλεξα σαν λυση ηδη τα παδια παραχωρησαν το σπιτι τους δεν γινεται να πηγαινει καποιος ολο το καλοκαρι καθε δυο μερες γιατι οπως ξερεις ολοι φευγουν γι αυτο μην βιαζεσαι να κρινεις. Εξισου η συγκεκριμενη τα αγαπαει και ειναι και ανεργη οποτ και τα γαακια θα φροντιστουν οσο πιο καλυτερα μπορουν και ενα καλο θα κανουμε σε καποιον που τα χρειαζεται.
Θα σε παρακαλουσα να μην κρινεις χωρις να εχεις δει πρωτα τις τιμες των γατοξενοδοχειων
Δεν το ειπα επικριτικα,απλα σκεφτηκα οτι ισως να υπαρχει εθελοντρια που να το εκανε δωρεαν.Αφου ομως λες οτι ειναι η μονη λυση τοτε οκ.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οποιος θελε να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Περιμεναν πολυ τα καημενα.Για ποιον απο τους δυο ενδιαφερεται;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

...ποσο θα περιμενουν ακομα...;Που στραβωσε,νομιζει πως θα ειναι δυσκολη η συμβιωση;αν εχει τετοια κολληματα ευχαριστως να την διαψευσω!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

ποιος θα τα παρει αυτα τα κουτσουνακια..ειστε και θεσσαλονικη..
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μόνο που μπορώ να σας πώ σαν Μάνα σε τυφλό (Η Ηρώ μου Ασημίνα), είναι ότι είμαστε τόσο δεμένες που κάθε πρωί με ψάχνει,κάθεται πάντα δίπλα μου, ακούει το όνομά της και έναν ήχο που της κάνω και έρχεται τρεχάλα χωρίς δισταγμό,έχει μάθει όλα τα κατατόπια του σπιτιού και όποτε θέλει κρύβεται και δεν πάει να ρίχνει κεραυνούς ούτε που κουνιέται και είναι το πιο καλόβολο γατάκι που έχω δεί ποτέ μου.Με ''κοιτάει'' στα μάτια λές και με βλέπει, είναι απίστευτο το πώς φέρονται και κάποιοι φίλοι/ες που έρχονται όλοι μου λένε πως αποκλείεται να μην βλέπει καθόλου γιατί φέρεται σαν κανονικό γατί,απλά δεν ''χοροπηδάει'' όπως κάνουν τα γατάκια.Και όμως δεν βλέπει τίποτα.Άν μπορούσα, που δεν μπορώ πιά άλλα να πάρω μιάς και έχω έξι, το επόμενό μου θα ήταν ασυζητητί πάλι τυφλάκι.
Καλή τύχη στα κουτσούνια και γρήγορα να καταλάβουν όλοι ότι τα τυφλά είναι σαν κανονικά!!
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool