Χαρίζονται τα Χαριποτεράκια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
xaxa θα μου γίνουν σύντεκνοι:clapup:
:P:P:P:redface:Με κανεις και ντρεπομαι (ναι,το παθαινω ακομα κι εγω μερικες φορες:P)
δεν ήξερα ότι το μοντέλο σου συμπεριλαμβάνει κ κάτι τέτοιο:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι καλε,ειναι στις ρυθμισεις για προχωρημενους.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καινουριες φωτογραφίες από τα HPτεράκια

Και τρυφερές στιγμές με την μανούλα

HPοτεράκια returns
Νέες φωτογραφίες από τα μαγικά ψιψινάκια
P3260001.jpg

P3260002.jpg
Πωωωωπωωωωωωωωωωω ΟΜΟΡΦΙΕΣ Ελενάκι μου!!! Τι μωρούλια πανέμορφα ειναι αυτά!! Και ολο υγεία τα ζουζουνια !!! Αυτα τα τιγράκια ειναι ΣΟΥΠΕΡ και εκει με τη μανούλα πανέμορφη και τρυφερή φωτο. Να είναι καλότυχα και γρήγορα να βρουν ένα καλό σπιτάκι!!! :):)

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα ,
μήπως ο Remus ή ο Persival ψάχνουν ακόμα σπίτι ;

Ευχαριστώ πολύ ,

Παναγιώτης .

Χριστέ μου τι φατσούλες όμορφες ςίναι αυτές...είμαι σίγουρη ότι θα βρούν πολύ καλά σπίτια γτ είναι όλα κουκλιάααααααααααα,,,ουρά οι γατογονιοίιιιι!!!!!1να τα χαιρούσαστε το πιστιρίκια!!!

Ειδα απο κοντα τα μικρουλινια και ειναι τελειααα!!!!!:clapup:Ενα προς ενα ειναι ολα τους και η μαμα τους ειναι πολυ γλυκεια,μας αφηνε να τα ζουλαμε οσο θελουμε!Αν εχω συνδεση αυριο θα σας βαλω νεες φωτο να χαλβαδιασετε,τρεξτε να προλαβετε υπεροχα γατομωρακια!!!:D

Τελικα ηντα 'γινε? Θα το συνοδευσω το ενα για Κρητη?

Εχθες τα ειδα απο κοντα!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup: αχ ειναι ολα τους κουκλια!:inlove::inlove::inlove::inlove: μια μπουκιτσα για φαγωμα!:slourp::slourp::slourp::slourp: Βεβαια η μεγαααλη μου αδυναμια ο μικρος πορτοκαλενιος κύριος ο οποιος ειχε γατζωθει πανω μου!!:redface::redface: του εδωσα μουσουδοφιλακια!!!:redface::redface::D περπατησε στην πλατη μου, στο χερι μου και κατεληξε στο λαιμο μου!:redface::redface:

ΑΧ! ΑΧ! ΑΧ!:redface::redface::redface:

Εχθες τα ειδα απο κοντα!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup: αχ ειναι ολα τους κουκλια!:inlove::inlove::inlove::inlove: μια μπουκιτσα για φαγωμα!:slourp::slourp::slourp::slourp: Βεβαια η μεγαααλη μου αδυναμια ο μικρος πορτοκαλενιος κύριος ο οποιος ειχε γατζωθει πανω μου!!:redface::redface: του εδωσα μουσουδοφιλακια!!!:redface::redface::D περπατησε στην πλατη μου, στο χερι μου και κατεληξε στο λαιμο μου!:redface::redface:

ΑΧ! ΑΧ! ΑΧ!:redface::redface::redface:
Σε Ζηλευω!

Κορίτσια σας ευχαριστώ κ που ήρθατε αλλά για τις φωτογραφίες κ τα καλά λόγια σήμερα θα βάλω κ εγώ νέες φωτογραφίες κ αν μπορείτε κ εσείς Νονικα κ Σιμώνη να βάλετε αυτες που βγάλατε που ήταν υπέροχες. Ελενάκι δεν ξέρω δεν είχα άλλη επαφή με την κοπέλα πάντως αν είναι θα σε ενημερώσω σ ευχαριστώ πάρα πολύ όμως που προσφέρθηκες αμέσως να βοηθήσεις

Θα σκασω,προσπαθω τοση ωρα να τις ανεβασω στο photobucket για να τις βαλω κι εδω κι εχω προβλημα,εχει φαει κολλημα και δεν μπορω!:mad:
Θα προσπαθησω και μετα,αν δεν μπορεσω θα στις στειλω Ελενα να τις ανεβασεις εσυ.:/:

Mπορει καποιος να τις βαλει σε μεγαλο μεγεθος?

Συνημμένα

• 103.jpg
    103.jpg
    767,2 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 111.jpg
    111.jpg
    556,8 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 109.jpg
    109.jpg
    664 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 108.jpg
    108.jpg
    671,6 KB · Εμφανίσεις: 89
  • 107.jpg
    107.jpg
    482,8 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 106.jpg
    106.jpg
    483,7 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 105.jpg
    105.jpg
    329,2 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 104.jpg
    104.jpg
    524 KB · Εμφανίσεις: 73
Κι αυτες......

Συνημμένα

• 113.jpg
    113.jpg
    445,2 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 114.jpg
    114.jpg
    834,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 119.jpg
    119.jpg
    598,6 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 117.jpg
    117.jpg
    353,3 KB · Εμφανίσεις: 51
  • 118.jpg
    118.jpg
    649,7 KB · Εμφανίσεις: 52
Α,ναι,κι αυτην την ζουζουνιαρικη!!!:D

Συνημμένα

• 115.jpg
    115.jpg
    490,8 KB · Εμφανίσεις: 48
τελειες!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:
φανταζομαι καταλαβατε ολες σας ποια ειναι αυτη στις φωτογραφιες που σκαρφαλωνει ο πορτοκαλενιος θεος...:redface::redface:

Μηπως να κανεις μια κρατηση?Αφου αλληλοερωτευτηκατε!!!!;)

Σιμωνη αυτος ειναι τελειος!! Και αγαπηθηκατε κιολας!! Κανε την κρατηση τωρα!!:clapup:

Απιθανα ειναι,πολυ ωραιες φωτο κοριτσια,μπραβο!

Ελενακι με το παιδι που ενδιαφερθηκε πιο πανω επικοινωνησες;

Πω πω δεν υπαρχουν!!!!:stunned:
Πολυ γλυκουλια....τα θελω ολα!
Ελενα πολυ κριμα,ειχα ψηθει να συνοδευσω ενα τετοιο πλασματινι!:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back