moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι Δώρα μου επικοινώνησα σήμερα κ μου έκανε παρα πολύ καλή εντύπωση θεωρώ ότι όποιον από τους δύο διαλέξει θα είναι πολύ ευτυχισμένος με τους νέους του γονείςΕλενακι με το παιδι που ενδιαφερθηκε πιο πανω επικοινωνησες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μα οχι πειτε μου το πιο ομορφο απ ολα δεν ειναι το πορτοκαλογατο????
![]()
Το πιο όμορφο απ όλα είναι το τιγρόγατο στην πρώτη φώτο

elvenstar
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Το πιο όμορφο απ όλα είναι το τιγρόγατο στην πρώτη φώτο
![]()
οχι που δεν θα μου πηγαινες κοντρα εσυ!

ειπαμε το πιο ομορφο απ ολα ειναι το πορτοκαλενιο με το ασπρο μουσουδακι!

Voula
Διάσημο μέλος

Έλενα μου άρεσε πολύ και ο Ράιτσου. Τον έχεις βάλει αγγελία ή θα τον πάρεις μαζί σου? Ας είναι καλότυχος κι αυτός μωρέ
(κι όλα τα πλασματάκια που ψάχνουν για σπίτι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κι αυτο κουκλι ειναι!

αλλα επειδη εχωμεν και μια αδυναμια παραπανω
στα αντρακια
εννοω το αλλο το πορτοκαλακι με το ασπρο μουσουδακι!

Voula
Διάσημο μέλος
Δώρα εσένα πιο είναι το αγαπημένο σου ?Επίσης να σας εξομοληθώ, ότι από το πρωί κόλλησα με τον Ράιτσου
(έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην ομάδα ΓΑ.Μ.Ε.Α.)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μακάρι μωρέ να μπορούσα να τα πάρω όλα μαζί μου αλλά ήδη έχω 4 δεν θα μπορέσω. Ομως εύχομαι τα δύο μεγάλα μηπως γίνεται να πάνε μαζί γιατί είναι τόσο αγαπημένα.Είναι όλα πανέμορφα. Τόσο μικρούλια, τόσο γλυκά, τι να πω. Πάντως για να είμαι ειλικρινής συμφωνώ κι εγώ με την Σιμώνη, το πορτοκαλάκι έχει κατιτίς το ξεχωριστό
Έλενα μου άρεσε πολύ και ο Ράιτσου. Τον έχεις βάλει αγγελία ή θα τον πάρεις μαζί σου? Ας είναι καλότυχος κι αυτός μωρέ
(κι όλα τα πλασματάκια που ψάχνουν για σπίτι)
Βουλα αλλό να σου λέω κ αλλο να το βλέπεις τοσο μελένιο γατάκι τοσο καλόβολο κ τόσο τρυφερη ψυχουλα δεν υπάρχει αν ξέρεις κανέναν για τον μικρούλη μας είναι ένα κομμάτι μάλαμα ο καημενούλης κ δεν φεύγει ποτέ από τον χώρο που τον έχεις ίσως γιατί νιώθει ανασφάλεια με το ματάκι του αλλά επειδή είναι κ ο χαρακτήρας του πολύ ήπιοςΜη τσακώνεστε καλέ. Και τα δύο πορτοκαλάκια μου αρέσουν εξίσουΔώρα εσένα πιο είναι το αγαπημένο σου ?
Επίσης να σας εξομοληθώ, ότι από το πρωί κόλλησα με τον Ράιτσου(έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην ομάδα ΓΑ.Μ.Ε.Α.)
Voula
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ομως αν ξέρεις ανθρωπο που να θέλει ευγενικά κ ήρεμα γατουλινια εγγυώμαι προσωπικά ότι είναι τα πιο τρυφερά κ αγαπαησιάρικα γατάκια στον κόσμο κ το καλό είναι ότι ο Ραιτσου δεν εχει κ τάσεις φυγείς καθόλου παρ όλο που δεν είναι κ στειρωμένος φαντάσου να στειρωθεί κιόλας κ είναι κ πολύ φρόνιμα εχουν μάθει πλέων να πάνε κ στην άμμο τους τρώνε κροκετούλες κονσέρβα κ μεζεδάκια δεν είναι καθόλου δύσκολα στο φαγητό κ δεν θα δυσκολευτεί καθόλου όποιος τα πάρει, ούτε για εκπαίδευση ούτε κ από χαρακτήρα μια που είναι δυο ζελεδάκιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Επειδή ποτέ δεν ξέρεις, φτιάξτου μια αγγελία καλή, ίσως μπορεί να βοηθήσει και η Δώρα σ'αυτό και προωθησέ τον όπου εσύ νομίζεις, ακόμα και μέσα στο φόρουμ. Ίσως είναι δύσκολο να υιοθετηθεί μαζί με την Αστάρτη, αλλά κάποιος μοναχικός άνθρωπος πιστεύω ότι θα τον ήθελε πολύ για παρέα. Θα τον στειρώσεις σύντομα ? Γιατί καλό θα ήταν να είναι ήδη στειρωμένος όταν θα βγει η αγγελία του. Εσύ πότε σκοπεύεις να μετακομίσεις ?
Και πάλι εύχομαι να γίνει το καλύτερο που μπορεί για όλα τα γατάκια που φροντίζεις.
elvenstar
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool