Χαρίζονται τα Χαριποτεράκια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αγάπες μου όμορφες καλή τύχη να έχετε:clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι καλότυχα να είναι και τα υπόλοιπα γατούνια!!!:P:P:P:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσια, να μας θυμάστε κ να εύχεστε για μας να βρούμε καλό σπιτάκι σύντομα, γιατί ανησυχούμε :worry:

Στον Persival εύχομαι να ζήσει μια γλυκειά ζωούλα μαζί με τους νέους του γονείς:)
Και τα υπόλοιπα θα βρουν σπιτάκι Έλενα, μην στεναχωριέσαι. Απλά θέλει χρόνο.
Ο αγαπημένος μου Ράιτσου τι κάνει ?

O Περσεβιλ ειναι ο πορτοκαλενιος μου????

Ειναι στην υπογραφη το ξαναγραφω 6979780445(2-4μμ)

Έλενα έγινε κάτι με τα υπόλοιπα γατάκια ? Ο αγαπημένος μου τι κάνει ?

Ελενακι τελικα τι γινεται με τα Χαριποτερακια;

Ελενακι τελικα τι γινεται με τα Χαριποτερακια;

Καλημέρα ,
είμαι ο Παναγιώτης και υιοθέτησα τον Πέρσιβαλ .
Δυστηχώς λόγω του ανύπαρκτου ελεύθερου χρόνου δεν έχω καταφέρει ακόμα να φτιάξω το thread του .
Θα σας πώ από εδώ λοιπόν μερικά νέα από την συγκατοίκηση με το κτηνάκι μας .
Πλέον αλλάξαμε όνομα στο πιο ταιριαστό Spidy γιατί δεν υπάρχει μέρος στο σπίτι που δεν έχουμε σκαρφαλώσει
όπως και ο συνονόματος . Από τραπέζια καναπέδες καρέκλες όταν ήμασταν μικροί , μέχρι στις κάσες στις πόρτες και
στον τοίχο του μπαλκονιού . Ναι διαβάζετε καλά στον τοίχο ( είναι λίγο σαγρε βέβαια αλλά και πάλι τοίχος . . . ) .
`Εχουμε επισκευτεί τον γιατρό μας 2 φορές για εμβόλια και τσεκ , περάσαμε και μια μικρή επιφεκύτιδα αλλά κατά τ άλλα
όλα καλά . Πέρνουμε περίπου 400 - 500 gr τον μήνα και τρώμε τον αγλέωρα . Είμαστε πλέον περίπου 3,5-4 μηνών και βάρος περίπου 2,3-2,5 κιλά κατά προσέγγιση γιατί δεν κάθετε δευτερόλεπτο σε ένα σημείο . Α και πάντα τρώμε εκτός από το φαγητό μας και το φαγητό της Μούσυ .
Μετά από συζήτηση με τον γιατρό σχετικά με την στείρωση έλεγα να την καθυστερήσω μέχρι να τελειώσει η ανάπτυξη του μέχρι 12 μηνών περίπου . Αλλά τον βλέπω παααάρα πολύ ζωηρό και μάλλον θα γίνει αρκετά πιο νωρίς για να μην μας κάνει καμία ελεύθερη πτώση από το μπαλκόνι .
Η τροφή που καταβροχθίζουμε είναι η γνωστή Origen ψάρι . Η πλάκα είναι ότι ενώ όταν τον βλέπεις να τρώει παθαίνεις
ένα μικρό σοκ ( που το βάζει όλο αυτό ??? ) δεν είναι καθόλου παχουλός . Θα έλεγα το αντίθετο μάλιστα τον λες από αδύνατο
εώς fit :P .
Και τώρα λίγη γκρίνια . . . ( :P ) . `Οταν γνωριστήκαμε με τον εν λόγω κύριο μας το έπαιζε ντροπαλός , χαδιάρης και ήρεμος .
`Ολα ήταν απατεωνιές . Παιδιά το γατί δεν παίζετε απλά . Μπορεί να σας πεί και η `Ελενα πόσο ήρεμος και χαδιάρης ήταν .
Ε όταν μετακόμησε Αθήνα άλλαξαν όλα . Εννοείτε βέβαια ότι παίζει συνέχεια , αλλά μόνος του ή σπάει τα νεύρα της Μούσσυ γιατί αυτός είναι στην σπίντα και αυτή θέλει να είναι στην ξάπλα . Ενώ γενικά δεν νιαουρίζει έτσι και πας να τον πάρεις αγκαλιά ή να τον χαιδέψεις αρχίζει την γκρίνια . Αγκαλιές δέχετε μόνο όταν θέλει αυτός δηλαδή όταν είναι έτοιμος για ύπνο .
`Εχει κολλήσει με την αρραβωνιαστικιά μου την Μαρία και εγώ τρέχω πίσω του αλλά με έχει γραμμένο :( .
Οταν ξαπλώνει παίρνει τις πιο απίθανες στάσεις και πολλές φορές χύνετε τόσο πολύ που πέφτει κάτω από καναπέδες πολυθρόνες κλπ .
Είχε μεγάλο σκάλωμα με τον υπολογιστή .`Οταν κάθομαι στο pc έρχεται και ανεβαίνει στον πύργο ο οποίος είναι χωμένος σε ένα μικρό επιπλάκι υπολογιστή . Στην αρχή τον έβγαζα συνέχεια έξω αλλά επειδή πιανόταν με τα νύχια του στα καλώδια και
φοβήθηκα μην έχουμε κάποιο ατύχημα τον άφησα . Τελικά έπιασε το να μην του δίνω σημασία σιγά σιγά το κόβει .
Επίσης για κάποιο λόγο και ενώ έχουμε 2 τουαλέτες , ακόμα και αν είναι καθαρές ( τις καθαρίζουμε αρκετές φορές την μέρα 4++ ) έτσι και πάμε να την καθαρίσουμε μπαίνει με το ζόρι μέσα και συνήθως μας χ..ει .
Σε γενικές γραμμές είναι ένα υπερκινητικό και πανέμορφο γατάκι που ακόμα και η σημερινή σαραντάρα δεν τον καθήλωσε που αρέσκεται να μας σπάει τα νεύρα και περισσότερο της Μούσυ αφού της τρώει το φαγητό και συνέχεια την πειράζει αλλά συνέχεια από πίσω του τρέχουμε . . . να το ζουλήξουμε να το χαιδέψουμε και αυτός μας κάνει τον δύσκολο . Α και μην τον δείτε είναι απλά πανέμορφος .

Ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε το post σεντόνι ,

Παναγιώτης .

Α το τερατακι!
Για τη στειρωση μην ανησυχεις,το Σειριο τον στειρωσα εξιμισι μηνων κι εγινε εξι κιλα γαταρος.;)Βαλε μας και καμια φωτο να τον θαυμασουμε!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back