Χαρίζονται 2 υπέροχα γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εγω εχω μια μακρυτριχη γατουλα και εναν κοντοτριχο γατουλη ο κοντοτριχος την εχει συνεχως ορθια ενω η θηλυκη μονο οταν την χαιδευω η θηλυκια ειναι το avatar μου η ασπρη γκρι διπλα στον αδερφο της οταν τους φιλοξενουσαν ειναι περσικη απο τον μπαμπα και μπλε ρωσικη απο την μαμα συντομα θα βαλω και avatar τον γατουλη μου βρετανικος κοντοτριχος:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εχω μια μακρυτριχη γατουλα και εναν κοντοτριχο γατουλη ο κοντοτριχος την εχει συνεχως ορθια ενω η θηλυκη μονο οταν την χαιδευω η θηλυκια ειναι το avatar μου η ασπρη γκρι διπλα στον αδερφο της οταν τους φιλοξενουσαν ειναι περσικη απο τον μπαμπα και μπλε ρωσικη απο την μαμα συντομα θα βαλω και avatar τον γατουλη μου βρετανικος κοντοτριχος:)
είναι πολύ όμορφα. Να τα χαίρεσαι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γι' αυτές τις πανέμορφες φουντωτές ψυχούλες έχει ενδιαφερθεί κανείς;

Δυστυχώς κανένας:(. Βέβαια από τότε που ανέβασα για πρώτη φορά την αγγελία υπήρξαν κάποιοι που ενδιαφέρθηκαν οι οποίοι μετά εξαφανίστηκαν με αποκορύφωμα την ατυχία μιας κοπέλας που θα έπαιρνε το ένα μόλις γεννούσε και αφού γέννησε αναγκάστηκε να δώσει και το δικό της που ήταν και υπέργηρο γιατί το μωρό παρουσίασε αλλεργία στη γάτα της. Από τότε όμως τίποτα. Μία άλλη ήθελε λέει θηλυκό και μικρό...:confused:

Να προσθέσω ότι είναι παιχνιδιάρικα, ζωηρά και με εκπληκτικό χαρακτήρα! Αγαπάνε πολύ το ένα το άλλο αλλά τα πάνε πολύ καλά και με τις άλλες γάτες του σπιτιού. Είναι πολύ καλόβολα και όταν ο παράξενος ο μεγάλος μου τα αγριεύει εκείνα απλά τον κοιτάνε και φεύγουν. :hmm:Σέβονται τα χρόνια του.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back