κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος
Η κατια/κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα.
28-03-12
15:35
εγω εχω μια μακρυτριχη γατουλα και εναν κοντοτριχο γατουλη ο κοντοτριχος την εχει συνεχως ορθια ενω η θηλυκη μονο οταν την χαιδευω η θηλυκια ειναι το avatar μου η ασπρη γκρι διπλα στον αδερφο της οταν τους φιλοξενουσαν ειναι περσικη απο τον μπαμπα και μπλε ρωσικη απο την μαμα συντομα θα βαλω και avatar τον γατουλη μου βρετανικος κοντοτριχος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Bello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
28-03-12
23:27
είναι πολύ όμορφα. Να τα χαίρεσαιεγω εχω μια μακρυτριχη γατουλα και εναν κοντοτριχο γατουλη ο κοντοτριχος την εχει συνεχως ορθια ενω η θηλυκη μονο οταν την χαιδευω η θηλυκια ειναι το avatar μου η ασπρη γκρι διπλα στον αδερφο της οταν τους φιλοξενουσαν ειναι περσικη απο τον μπαμπα και μπλε ρωσικη απο την μαμα συντομα θα βαλω και avatar τον γατουλη μου βρετανικος κοντοτριχος![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
29-03-12
17:32
Γι' αυτές τις πανέμορφες φουντωτές ψυχούλες έχει ενδιαφερθεί κανείς;
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Bello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
29-03-12
19:48
Δυστυχώς κανένας
. Βέβαια από τότε που ανέβασα για πρώτη φορά την αγγελία υπήρξαν κάποιοι που ενδιαφέρθηκαν οι οποίοι μετά εξαφανίστηκαν με αποκορύφωμα την ατυχία μιας κοπέλας που θα έπαιρνε το ένα μόλις γεννούσε και αφού γέννησε αναγκάστηκε να δώσει και το δικό της που ήταν και υπέργηρο γιατί το μωρό παρουσίασε αλλεργία στη γάτα της. Από τότε όμως τίποτα. Μία άλλη ήθελε λέει θηλυκό και μικρό...
. Βέβαια από τότε που ανέβασα για πρώτη φορά την αγγελία υπήρξαν κάποιοι που ενδιαφέρθηκαν οι οποίοι μετά εξαφανίστηκαν με αποκορύφωμα την ατυχία μιας κοπέλας που θα έπαιρνε το ένα μόλις γεννούσε και αφού γέννησε αναγκάστηκε να δώσει και το δικό της που ήταν και υπέργηρο γιατί το μωρό παρουσίασε αλλεργία στη γάτα της. Από τότε όμως τίποτα. Μία άλλη ήθελε λέει θηλυκό και μικρό...
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
30-03-12
19:42
Να προσθέσω ότι είναι παιχνιδιάρικα, ζωηρά και με εκπληκτικό χαρακτήρα! Αγαπάνε πολύ το ένα το άλλο αλλά τα πάνε πολύ καλά και με τις άλλες γάτες του σπιτιού. Είναι πολύ καλόβολα και όταν ο παράξενος ο μεγάλος μου τα αγριεύει εκείνα απλά τον κοιτάνε και φεύγουν.
Σέβονται τα χρόνια του.
Σέβονται τα χρόνια του.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum