Χαρίζονται 3 πανέμορφα μικρά γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
το μαύρο και το προτοκαλί είναι αρσενικά απλά είναι ακόμη πολύ μικρα και δεν έχουν απογαλακτιστεί, οπότε έχεις χρόνο να το σκεφτείς κιόλας.Απλά θα προτιμούσα για μέσα στο σπίτι να το δώσω για να είναι και ασφαλή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορείτε να αφήσετε κάποιο τηλ η κάποιο άλλο τρόπο επικοινωνίας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας έστειλα pm, μπορείτε να μου στέλνετε και στο akrivime@yahoo.gr

δεν μιλάμε για μέσα στο σπίτι μιλάμε για μέσα στο κρεβάτι έτσι k αλλιώς μένω σε διαμέρισμα σε πολυκατοικία

Μια χαρά οπότε μιλάμε αν το θέλετε τελικά να έχει απογαλακτιστεί κιόλας γιατί τώρα είανι όλα τους 1 μηνός και κάτι.

ευχάριστο πολύ έχω το til.sou αλλα δεν πρέπει να κλείσω ένα από τα γατάκια τώρα?

Λιποθυμω με το μαυρακι.....:stunned::stunned::stunned::stunned::stunned:

ίίίί τι αγάπες είναι αυτές :D
Λιποθυμώ για το θηλυκούλι! Είναι γλύκα.. και με βάζει σε σκέψεις..:hmm:

αχουτα τα μωρούλια!!!!!!!καλωσήρθατε στον κόσμο ψιψίνια!!!!εύχομαι ολόψυχα να βρείτε τους γατογονείς που θα σας φροντίσουν και θα θα σας λατρέψουν....

Πανέμορφα είναι τα μικρούλια!!!:):):)Καλή τύχη να έχουνε!!!!:P:P:P

Λυπάμαι αλλά μίλησα το πρωί με την γειτόνισσα της οποίας η γάτα γέννησε τα γατάκια τα οποία έχει και σπίτι της προσωρινά θέλει να δοθούν σε κάποιον που θα μένει Αθήνα κοντά και όχι τόσο μακριά ώστε οτιδήποτε συμβεί να είναι κοντά διότι αυτή και ο άντρας της δεν οδηγούν.Οπότε όποιος θέλει να τα γατάκια θα πρέπει να είναι από κοντινές περιοχές.

Κρίμα..:(
Μακάρι να έχουν την καλύτερη τύχη!
Είναι πανέμορφα!!

Πάντως και τα τρία είναι τριχωτά πολύ δείτε και το πορτοκαλόγατο έχει πολύ φουντωτό κεφαλάκι:D

Συνημμένα

• 12.JPG
    12.JPG
    111,6 KB · Εμφανίσεις: 65
Έβαλα καινούργιες φωτογραφίες από πορτοκαλόγατο για να δει οποιος ενδιαφέρεται το χρώμα του, ένα φοβερό χρυσαφί χρώμα. Από κοντά πιο όμορφο φαίνεται και ειδικά στο φως του ηλίου.

Συνημμένα

• 14.JPG
    14.JPG
    134,1 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 15.JPG
    15.JPG
    142,6 KB · Εμφανίσεις: 62
ΟΛΑ ειναι μουρλια! :clapping:

Οτι θα βρουνε σπιτι, θα βρουνε, δεν παιζει!
Μη σου πω οτι εχω την εντυπωση ότι θα βρεθει καποιος να τα παρει ολα μαζι!!

το ένα το θηλυκό το έχω υποσχεθεί και τα άλλα δύο το μαυρούλη και το πορτοκαλόγατο τα θέλουν 2 κοπέλες αλλα πρέπει να ρωτήσουν και τους ανθρώπους τους (εννοώ γονείς, φίλους κλπ), οπότε περιμένω.μωρέ είναι τόσο γλυκούλια και χαδιάρικα γιατί έχουν εξοικιωθεί με τα παιδιά της γειτόνισσας που τα χαιδευον που τα ήθελα και τα τρία να τα κρατήσω, αλλά έχω ήδη γάτα και πολύ ζηλιάρα και δεν θ'ελω τσακωμούς με πατέρα μου που θα του κακοφανεί και άλλο:(

Εχω ερωτευθει κεραυνοβολα το θυληκο (λογικο μιας και ειμαι αντρας!). ελπιζω να προλαβω την υιοθεσια πριν οποιονδηποτε αλλο διεκδικητη!! :worry:

Μηπως..λεω μηπως..αυτος που του το υποσχεθηκες το εχει μετανιωσει?? :hmm:

Επειδή το θηλυκό μου το έχουν ζητήσει πολλοί χθες επιβεβαίωσα με την κοπέλα που το ζήτησε πρώτη και θα το πάρει σίγουρα. Το μαυρούλη μου το ζητάνε και αυτό πάρα πολλοί αλλά περιμένω μια κοπέλα να μου πει αν θα το πάρει τελικα, το ίδιο και με το πορτοκαλόγατο

Για όσους ενδιαφέρονται αυτήν την στιγμή έχω υποσχεθεί το μαυρούλη και το θηλυκό το τρίχρωμο και παραμένει το ποροτκαλόγατο, το οποίο αδικήθηκε λιγάκι γιατί όλοι επικεντρωθήκανε στα άλλα που είναι λιγάκι πιο φουντωτά, αλλά και αυτό είναι πανέμορφο και πολύ ήρεμο και γλυκούλη.Βέβαια μου το ζητήσανε και αυτό αλλά λόγω απόστασης δεν μπόρεσα να το δώσω. Βάζω άλλη μία φώτο να δείτε πόσο γλυκούλη είναι.:)Δεν ξέρω μήπως είναι καλύτερα να κλειδώσω αυτό το θέμα και να ανοίξω ένα καινούργιο για το πορτοκαλένιο μου ώστε να πάρει την προσοχή που του αξίζει.

Συνημμένα

• portokalenio.JPG
    portokalenio.JPG
    228,8 KB · Εμφανίσεις: 58
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back