natalouko
Επιφανές μέλος
Αν έχουν δωθεί όλα τα άλλα, καλό θα ήταν να έχει το δικό του θεματάκι!!!Για όσους ενδιαφέρονται αυτήν την στιγμή έχω υποσχεθεί το μαυρούλη και το θηλυκό το τρίχρωμο και παραμένει το ποροτκαλόγατο, το οποίο αδικήθηκε λιγάκι γιατί όλοι επικεντρωθήκανε στα άλλα που είναι λιγάκι πιο φουντωτά, αλλά και αυτό είναι πανέμορφο και πολύ ήρεμο και γλυκούλη.Βέβαια μου το ζητήσανε και αυτό αλλά λόγω απόστασης δεν μπόρεσα να το δώσω. Βάζω άλλη μία φώτο να δείτε πόσο γλυκούλη είναι.Δεν ξέρω μήπως είναι καλύτερα να κλειδώσω αυτό το θέμα και να ανοίξω ένα καινούργιο για το πορτοκαλένιο μου ώστε να πάρει την προσοχή που του αξίζει.

Καλη τύχη να έχει και αυτό!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν έχουν δωθεί όλα τα άλλα, καλό θα ήταν να έχει το δικό του θεματάκι!!!
Καλη τύχη να έχει και αυτό!!!![]()
Τώρα που μου το λες και εσύ θα του ανοίξω καινούργιο θέμα αν δω ότι δεν πάρω απαντήσεις ικανοποιητικές.
. Σε ευχαριστώ πολύ. Πάντως αυτό το γατάκι έχει χαρακτηριστικά ματάκια είναι σαν κινεζάκι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Είναι πανέμορφος και ο πορτοκαλούλης!!!Τώρα που μου το λες και εσύ θα το ανοίξω αν δω ότι δεν πάρω απαντήσεις ικανοποιητικές.![]()

Σίγουρα θα βρει και αυτός το δικό του σπιτάκι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Πολυ μωρουλι σκατουλι ειναι!
Τι τυχερη εισαι που βρηκες μωρακια...θελω κι εγω!Εμενα γιατι δεν μου τυχαινουν τετοια τυχερα?
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Να το κλειδώσω το θέμα τώρα ή να περιμένω για καλό και για κακό να τα παραδώσω πρώτα μετά το πάσχα αφού θα έχουν απογαλακτιστεί. τι λέτεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνούν και όλες με το θέμα της στείρωσης μια χαρά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NeNeia
Νεοφερμένο μέλος
να βλεπουμε τι κανει όσο περναει ο καιρος!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος

NeNeia
Νεοφερμένο μέλος
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θα υιοθετησεις τον Πορτοκαλουλι?Εγώ πάντως θα γεμίσω το φορουμ με φωτο του πορτοκαλόγατου.. προετοιμαστειτε!

Θελουμε να ΠΗΞΟΥΜΕ στις φωτο και να λιωνουμε με τη φατσα του!
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool