Χαρίζονται 5 μικρά αγγελουδάκια!!!

• Thread starter Thread starter pipili
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

pipili

Νεοφερμένο μέλος

Η Άλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Γειά σας!

Πρίν ενάμιση μήνα περίπου,η γατούλα μας γέννησε 5 πανέμορφα γατάκια,τρία θηλυκά και δύο αρσενικά. Ο πατερούλης τους είναι Chinchilla Περσίας και η μανούλα τους Ευρωπαϊκή Τιγροειδής.
Όποιος ενδιαφέρεται και αγαπάει πολύ τα γατάκια,μπορεί να αποκτήσει ένα απο αυτά των φωτογραφιών (που θα δείτε στο τέλος του κειμένου) με την προϋπόθεση και την παράκληση να στειρωθούν εν καιρώ και να παραμείνουν μονίμως μέσα στο σπίτι.Όποιος ενδιαφέρεται να προσθέσει ένα καινούριο χνουδωτό και αξιαγάπητο μέλος στην οικογένειά του, να επικοινωνήσει μαζί μας στο παρακάτω e-mail: the-gunslinger@windowslive.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Φωτογραφία0413.jpg
    Φωτογραφία0413.jpg
    796,1 KB · Εμφανίσεις: 90
  • Φωτογραφία0426.jpg
    Φωτογραφία0426.jpg
    735,9 KB · Εμφανίσεις: 87
  • Φωτογραφία0374.jpg
    Φωτογραφία0374.jpg
    564,6 KB · Εμφανίσεις: 44
  • Φωτογραφία0406.jpg
    Φωτογραφία0406.jpg
    542,3 KB · Εμφανίσεις: 74
  • Φωτογραφία0412.jpg
    Φωτογραφία0412.jpg
    621,7 KB · Εμφανίσεις: 65
  • Φωτογραφία0417.jpg
    Φωτογραφία0417.jpg
    901,6 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Φωτογραφία0419.jpg
    Φωτογραφία0419.jpg
    580 KB · Εμφανίσεις: 58
Τι όμορφα που ειναι όλα! :D

Καλή τους τυχη. Σιγουρα θα βρουν σπιτάκι.

Βαζε όσο περισσοτερες φωτογραφίες μπορεις. Ετσι αποκλειεται να τους αντισταθεί καποιος....:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι ζευγαρωσες τη μανα?

τι εννοείς?

Ομολογω οτι ειναι πανέμορφα γατακια και τους ευχομαι καλη τυχη!! Αλλα ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι ζευγάρωσες τη γατούλα σου!

Γιατι ζευγαρωσες τη μανα?

Εννοεί ότι 'δημιούργησες' ακόμα 5 ημίαιμα γατάκια που προστίθονται στις χιλιάδες των αδέσποτων που υπάρχουν.
Είναι πάρα πολύ απλό αλλά μάλλον μη κατανοητό.

Καλή τύχη στα μικρά.

Θα μπορούσατε να μου στειλετε κι άλλες φωτογραφίες?
Ειναι καλά στην υγεία τους και σε ποια περιοχή βρίσκονται?
Τους γονείς τους εχετε εσεις?

Α! εντάξει το φαντάστηκα γιατί το είπατε αυτό, απλά ήθελα να σιγουρευτώ και για να απαντήσω και σώστα στην ερώτηση που μου θέσατε! Ο πατέρας και η μητέρα των μικρών, μένουν στο ίδιο δυόροφο σπίτι και κάνουν παρέα, εκτός απο το ότι έτυχε, ένας κτηνίατρος μου είπε πως καλό είναι να γεννήσει η γάτα μου για να αποφύγουμε το καρκίνο της μήτρας της, που ίσως μπορεί να εμφανιστεί στο μέλλον. Έχω ρωτήσει όμως πολλούς ειδικούς και μου είπαν το ίδιο πράγμα άρα αυτό υποθέτω πως ισχύει. Αν σας έχω αφήσει κάποια κενά παρακαλώ ρωτήστε με!!!
Ευχαριστώ πολύ!

Α! εντάξει το φαντάστηκα γιατί το είπατε αυτό, απλά ήθελα να σιγουρευτώ και για να απαντήσω και σώστα στην ερώτηση που μου θέσατε! Ο πατέρας και η μητέρα των μικρών, μένουν στο ίδιο δυόροφο σπίτι και κάνουν παρέα, εκτός απο το ότι έτυχε, ένας κτηνίατρος μου είπε πως καλό είναι να γεννήσει η γάτα μου για να αποφύγουμε το καρκίνο της μήτρας της, που ίσως μπορεί να εμφανιστεί στο μέλλον. Έχω ρωτήσει όμως πολλούς ειδικούς και μου είπαν το ίδιο πράγμα άρα αυτό υποθέτω πως ισχύει. Αν σας έχω αφήσει κάποια κενά παρακαλώ ρωτήστε με!!!
Ευχαριστώ πολύ!
Αυτό που σου είπαν πρώτη φορά το ακούω..;);)Η λύση για να μην πάθουν καρκίνο στην μήτρα είναι η στείρωση..Και πίστεψε με το έχω συζητήσει με πάρα πολλούς κτηνιάτρους..

Aφου με τη στειρωση αφαιρειται η μητρα πως υπαρχει αυτος ο κινδυνος;;:confused:

Aφου με τη στειρωση αφαιρειται η μητρα πως υπαρχει αυτος ο κινδυνος;;:confused:
Πραγματικά μέσα απο όλη μου την καρδιά θα ήθελα να σας απαντήσω σε αυτό το ερώτημα! Είναι κάτι όπου και εγώ η ίδια αναρωτήθηκα, αλλά απο αγάπη προς την γάτα μου (για να μην πάθει κάτι) θέλησα να αφήσω τα δύο φιλαράκια να κάνουν κάτι παραπάνω!!!;)

Δυστυχώς καταλαβαίνω ότι εκτός από τους ανεύθυνους που δεν στειρώνουν τα ζώα τους, που παρατάνε τα μωρά δεξιά κι αριστερά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι ίσως πολύ χειρότερο. Την ανιδεότητα των γιατρών .

καλο θα ητανε οταν μας λεει κατι ενας γιατρος..να το ψαχνουμε και λιγο.α;κομα και στο ιντερνετ να ψαξεις...αμεσως σου λεει οτι προστατευονται με τη στειρωση..και μαλιστα οσο πιο μικρα,τοσο το καλυτερο....και μονο τη λογικη να βαλεις,οτι αφου αφαιρειται η μητρα..πως θα παθει καρκινο...δεν χρειαζεται κατι αλλο..δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το ειπαν και αλλοι γιατροι..

Ευχαριστώ πολύ!
Ο γιατρος σας εκτος απο το οτι θα ειναι καλο να γεννησει η γατα για να αποφευχθει ο καρκινος,μηπως σας ενημερωσε και για τις εξετασεις που πρεπει να εχουν κανει οι γονεις,και για τη δικη τους υγεια,και για την υγεια των μικρων;:/:Ισως θα πρεπει να του το αναφερετε την επομενη φορα που θα τον επισκεφθειτε,γιατι απο οτι καταλαβαινω νοιαζεστε για τη σωστη ενημερωση και την υγεια της γατουλας σας.
Καλη τυχη στα μικρουλια,ειναι πολυ ομορφα.:)

Ο γιατρος σας εκτος απο το οτι θα ειναι καλο να γεννησει η γατα για να αποφευχθει ο καρκινος,μηπως σας ενημερωσε και για τις εξετασεις που πρεπει να εχουν κανει οι γονεις,και για τη δικη τους υγεια,και για την υγεια των μικρων;:/:Ισως θα πρεπει να του το αναφερετε την επομενη φορα που θα τον επισκεφθειτε,γιατι απο οτι καταλαβαινω νοιαζεστε για τη σωστη ενημερωση και την υγεια της γατουλας σας.

Ο γιατρός δε μπήκε καν στη διαδικασία να μας ενημερώσει για εξετάσεις που ίσως σε άλλη περίπτωση να έπρεπε, γιατί δε χρειάστηκε. Και ο λόγος?! επειδή οι γονείς κάθε 3 μήνες περίπου κάνουν μια γενική εξέταση, άρα ξέρουμε ότι τα γατάκια όπως και οι γονείς είναι υγιέστατοι.
Έτσι έχουν τα πράγματα, αλλά δε καταλαβαίνω πως είσασταν τόσο σίγουρος/η/οι ότι οι γάτες δεν είχαν κάνει τις εξετάσεις τους???:hmm::hmm::hmm:

καλο θα ητανε οταν μας λεει κατι ενας γιατρος..να το ψαχνουμε και λιγο.α;κομα και στο ιντερνετ να ψαξεις...αμεσως σου λεει οτι προστατευονται με τη στειρωση..και μαλιστα οσο πιο μικρα,τοσο το καλυτερο....και μονο τη λογικη να βαλεις,οτι αφου αφαιρειται η μητρα..πως θα παθει καρκινο...δεν χρειαζεται κατι αλλο..δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το ειπαν και αλλοι γιατροι..
Δε ξέρω αν ρίξατε καμία ματιά στα παραπάνω μηνύματά μου, αλλά αν τα δείτε θα δείτε ότι έχω ρωτήσει αρκετούς ειδικούς. Δεν υπάρχει λόγος να πω ψέματα. Και άμα δυσκολεύεστε να με πιστέψετε αυτό είναι δικό σας κόμπλεξ και θέμα!!!:)

Με συγχωρειτε,αλλα μια γενικη αιματολογικη δεν καλυπτει ολες τις πιθανες ασθενειες που μπορει να εχει μια γατουλα.Υπαρχουν νοσηματα που δε φαινονται παρα μονο με ειδικες εξετασεις,και καθως εχετε και γατουλα ρατσας,θα γνωριζετε οτι υπαρχουν και πολλες κληρονομικες ασθενειες που ανιχνευονται μονο με εξετασεις DNA ή μεσω του pedigree.Δεν λεω οτι εχουν καποιο προβλημα υγειας τα μικρα σας ή οι γονεις,θεωρω ομως υποχρεωση του κτηνιατρου απο τη στιγμη που σας προετρεψε να ζευγαρωσετε τις γατουλες σας,να σας εχει ενημερωσει σωστα.Για να σας "τρομαξει" με καρκινους και προβληματα υγειας φροντισε,για να σας διαφωτισει σχετικα με τη μειωση των κινδυνων υγειας απο το ζευγαρωμα και τη μεταδοση νοσηματων στα μικρα γιατι δεν φροντισε;Σεβομαι το γεγονος οτι ακουσατε το γιατρο και φροντισατε να μην θεσετε τη γατουλα σας σε κινδυνο συμφωνα με τα λεγομενα του,εξαλλου πανω απο ολα εσεις σαν ιδιοκτητης βαζετε την αγαπη σας για το ζωο σας,οπως κι ο καθενας μας,αλλα δεν θεωρω οτι σας εδωσε πληρη εικονα.

Δε ξέρω αν ρίξατε καμία ματιά στα παραπάνω μηνύματά μου, αλλά αν τα δείτε θα δείτε ότι έχω ρωτήσει αρκετούς ειδικούς. Δεν υπάρχει λόγος να πω ψέματα. Και άμα δυσκολεύεστε να με πιστέψετε αυτό είναι δικό σας κόμπλεξ και θέμα!!!:)
Δε λεει κανεις οτι ειπατε ψεμματα,υπαρχει λογος να αρχισουμε να κατηγορουμε για κομπλεξ;Σας απευθυνθηκα με ευγενεια νομιζω,και η ενσταση μου ειναι στην τακτικη του γιατρου,οπως ειπα και πιο πανω εσεις θεωρησατε οτι ετσι προστατευετε το ζωο σας.

Όποιος ανοίγει μια αγγελία για να βρει γατάκι, ουδόλως ενδιαφέρεται για τις απόψεις του καθενός για τη στείρωση. Επομένως, αδίκως χαλάτε τις αγγελίες! Αν στο θεμα "Τροφές για γάτες" Αρχίσω και γράφω για τη στείρωση, τα υπέρ και τα κατά ,επ' ευκαιρία των ειδικών τροφών π.χ., δεν θα μου το βγάλουν οφφ οι μοντεράτορες; Εδώ τί κάνουν;
:offtopic::offtopic::offtopic:

Η κοπελα ανεφερε οτι ο γιατρος της της ειπε οτι θα παθει καρκινο η γατα αν δε γεννησει,και η ιδια ειπε αν θελουμε να τη ρωτησουμε κατι αλλο να το κανουμε.Αν δηλαδη αυριο μεθαυριο ο γιατρος της της πει οτι η γατα πρεπει να τρωει μονο σολωμο για να μην παθει λευχαιμια,δεν θα πρεπει να την ενημερωσει καποιος οτι αυτο δεν ισχυει;Τα δικα μου μηνυματα τουλαχιστον δεν αναφερθηκαν ουτε στην επιλογη της να μη στειρωσει τη γατα,ουτε στην επιλογη της να χαρισει τα γατακια,αλλα σε αυτο το γεγονος.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back