Χαρίζονται 9 μικρά φουντωτά γατάκια με άσπρες κοιλίτσες και μεγάλα πατουσάκια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: Χαρίζονται 9 μικρά φουντωτά γατάκια με άσπρες κοιλίτσες και μεγάλα πατ

Πιστεψε με δεν ηταν παρατηρηση! Κι εγω σαν καπως ετσι ανακαλυψα το mycat αλλωστε και βλεπω οτι πραγματικα ενδιαφερεσαι.
Οσο για το οικονομικο, ανα περιοδους τρεχουν καποια προγραμματα στειρωσεων αδεσποτων, των οποιων το κοστος ειναι πολυ χαμηλο ή μπορεις να απευθυνθεις και σε καποια φιλοζωικη. Δες εδω, αφορα τη Θεσσαλονικη, αλλα αν στειλεις ενα μυνημα ισως σου υποδειξουν κατι αντιστοιχο στην Αθηνα. Ελπιζω να σε κατατοπισει και κανενα αλλο μελος καλυτερα για την πολη σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικα δεν σε παρεξηγω!!! Πρεπει να τισ στειρωσω αναμφισβητητα... τωρα εκαναν 9 και ειμαι σε απελπισια για να τουσ βρω σπιτακι!! αν ξαναγεννησουν τι θα κανω??
σ'ευχαριστω παρα πολυ και για το link!!!! :) ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζονται 9 μικρά φουντωτά γατάκια με άσπρες κοιλίτσες και μεγάλα πατ

αχ θα τρελαθω!!! μου θυμίζουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τον ακάλυπτο!!! βλέπε εδω ----- https://www.mypetz.gr/posts/5758163/
κι ο μπαμπάς ειναι ιδιος σε ουρά, φουντωτό τρίχωμα, χαίτη στο στήθος και πατουσάκια ασπρα!!!!! αν ειναι ετσι και τα μωρακια θα στα πάρω όλα!!!! (οκ το πολύ 2 μπορώ να πάρω)
το φωτο 20 που το ειχες κρυμένο?????
λοιπόν χωρις πλάκα ειδα δρομολόγια οσε, θα δω απο φραγκα που θα βρω να κατέβω και θα σε παρω τηλ αυριο πρωι , κι αν ολα πανε καλα κατα τις 6 το απογευμα θα ειμαι εκει!

Οντως μοιαζουν απιστευτα!!!!!!!!!! παρε και τον πατερα αν θες!!! θα τα δεις απο κοντα και θα αποφασισεις!!! παρε με τηλ οποτε θεσ να κανονισουμε!! μακαρι να τα καταφερεισ!!
παρε κ ενα βιντεο να σε τρελανω εντελωσ:
https://s1209.photobucket.com/albums/cc383/nanouli1/?action=view&current=MOV02249.mp4

τώρα με αποτελείωσες!!!! ειναι υπεροχααααααααααααα!!!
αυριο πρωι σε παιρνω τηλ να σου πω ποτε θα ερθω!

περιμενω με αγωνια!!!! μακαρι να δειξουν και αλλοι τοσο ενδιαφερον οσο και εσυ!!!
σ'ευχαριστω εκ των προταιρων!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εγω ευχαριστω! εχασα τον ακάλυπτο αλλα βρήκα ακαλυπτάκια!!! θα τα πουμε αυριο!

λοιπόν άννα δυστυχώς αν και εξάντλησα όλες τις πιθανότητες να βρω άμμεσα τροπο να έρθω κάτω δε θα μπορέσω για το 3ημερο. αλλά τα γατάκια τα θέλω! σου στέλνω προσωπικό μήνυμα. δες το και πες μου οκ?

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχ!
τι γλυκές φατσούλες είναι αυτές μωρέ;:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχ!
τι γλυκές φατσούλες είναι αυτές μωρέ;:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

κατω τα χερια απ τα 2 δικα μου ε? χαχαχχα ιναι μωρε ολα για ζουπιγμααααααααααααααααα

:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug

είναι πανέμορφα!!!! ενδιαφέρομαι και εγώ να αποκτήσω. θα σου στείλω πμ:)

κατω τα χερια απ τα 2 δικα μου ε? χαχαχχα ιναι μωρε ολα για ζουπιγμααααααααααααααααα

:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug

ένα σχόλιο έκανα, μη θυμώνεις!
ούτως ή άλλως εγώ μένω στη Ρόδο. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου τα πάρω!:P:P:PΠάντως είναι κάτι γλύκες...

ένα σχόλιο έκανα, μη θυμώνεις!
ούτως ή άλλως εγώ μένω στη Ρόδο. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου τα πάρω!:P:P:PΠάντως είναι κάτι γλύκες...
χχαααχαχαχ κι εγω σαλονικη ειμαι οπότε κανόνισε! :ropalo::ropalo::ropalo: χααχαχαχαχχαχα
και στήνουμε σχέδια για το πως θα πάρω!!!!
ειναι τελεια μωρεεεεεεεεεεεεε υπέροχα!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ειμαστε 9 πανεμορφα φουντωτα γατακια με ασπρες κοιλιτσες και μεγαλα πατουσακια!!! Η αννα βοηθησε την μαμα μας να μας γεννησει και μας φιλοξενει τους τελευταιους 2 μηνες απο τη μερα που γεννηθηκαμε προκειμενου να μας προστατεψει απο το κρυο! Τα 7 απο μας ειναι στο πανω μερος τιγρακια με ασπρες κοιλιτσες! Εχουμε επισης και μια ασπρη αδερφουλα με λιγο τιγρε χρωμα στο κεφαλακι της και στην ουρα της και ενα αδερφουλη ( ο πιο γλυκος κιολας ) μαυρουλι με επισης ασπρη κοιλιτσα! Ειμαστε πολυ παιχνιδιαρικα και ετοιμα να δωσουμε αγαπη σε αυτον που θα μας υιοθετησει! πριν λιγες μερες μαθαμε να τρωμε και μονα μας καθως επισης να χρησιμοποιουμε και την αμμο! Οπως καταλαβαινεται δεν θα δημιουργησουμε κανενα προβλημα μονο χαρα θα σας προσφερουμε! Ελπιζουμε γρηγορα να επικοινωνησετε με την αννα και να μας κανετε νεο μελος της οικογενεια σας! Οποιος επιθυμει κιολας η αννα εχει πολλες φωτογραφιες μας με τον καθενα ξεχωριστα τις οποιες μπορει να σας στειλει!
Τηλ. επικοινωνιας : 6946757261 -6937687443
Email: bellouanna@gmail.com
Περιοχη: Παλληνη
για φωτο: 1) https://s1209.photobucket.com/albums/cc383/nanouli1/
2) https://s1209.photobucket.com/albums/...t=MOV02249.mp4
3) https://s1209.photobucket.com/albums/...3DDSC01766.jpg
nanouli1
4) https://s1209.photobucket.com/albums/...3DDSC02271.jpg --> τα τιγρακια στη σειρα με νουμερο!!!

Ειναι γλυκες!!!!! Μπορω να δημοσιευσω την αγγελια στο facebook;

φυσικα!!! σ'ευχαριστω πολυ κιολασ!! :))))

Οκ! Την δημοσιευσα!

Υιοθετήθηκαν τα γατάκια??

Καλησπέρα!! Τα περισσότερα υιοθετήθηκαν!! Μου έχουν μείνει η ασπρούλα και ο μαυρούλης!!! όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει!! :):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back