nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστεψε με δεν ηταν παρατηρηση! Κι εγω σαν καπως ετσι ανακαλυψα το mycat αλλωστε και βλεπω οτι πραγματικα ενδιαφερεσαι.
Οσο για το οικονομικο, ανα περιοδους τρεχουν καποια προγραμματα στειρωσεων αδεσποτων, των οποιων το κοστος ειναι πολυ χαμηλο ή μπορεις να απευθυνθεις και σε καποια φιλοζωικη. Δες εδω, αφορα τη Θεσσαλονικη, αλλα αν στειλεις ενα μυνημα ισως σου υποδειξουν κατι αντιστοιχο στην Αθηνα. Ελπιζω να σε κατατοπισει και κανενα αλλο μελος καλυτερα για την πολη σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nanoula91
Νεοφερμένο μέλος
σ'ευχαριστω παρα πολυ και για το link!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
αχ θα τρελαθω!!! μου θυμίζουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τον ακάλυπτο!!! βλέπε εδω ----- https://www.mypetz.gr/posts/5758163/
κι ο μπαμπάς ειναι ιδιος σε ουρά, φουντωτό τρίχωμα, χαίτη στο στήθος και πατουσάκια ασπρα!!!!! αν ειναι ετσι και τα μωρακια θα στα πάρω όλα!!!! (οκ το πολύ 2 μπορώ να πάρω)
το φωτο 20 που το ειχες κρυμένο?????
λοιπόν χωρις πλάκα ειδα δρομολόγια οσε, θα δω απο φραγκα που θα βρω να κατέβω και θα σε παρω τηλ αυριο πρωι , κι αν ολα πανε καλα κατα τις 6 το απογευμα θα ειμαι εκει!
nanoula91
Νεοφερμένο μέλος
παρε κ ενα βιντεο να σε τρελανω εντελωσ:
https://s1209.photobucket.com/albums/cc383/nanouli1/?action=view¤t=MOV02249.mp4
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
τώρα με αποτελείωσες!!!! ειναι υπεροχααααααααααααα!!!
αυριο πρωι σε παιρνω τηλ να σου πω ποτε θα ερθω!
nanoula91
Νεοφερμένο μέλος
σ'ευχαριστω εκ των προταιρων!!!

riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
εγω ευχαριστω! εχασα τον ακάλυπτο αλλα βρήκα ακαλυπτάκια!!! θα τα πουμε αυριο!
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
λοιπόν άννα δυστυχώς αν και εξάντλησα όλες τις πιθανότητες να βρω άμμεσα τροπο να έρθω κάτω δε θα μπορέσω για το 3ημερο. αλλά τα γατάκια τα θέλω! σου στέλνω προσωπικό μήνυμα. δες το και πες μου οκ?
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχ!
τι γλυκές φατσούλες είναι αυτές μωρέ;

riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχ!
τι γλυκές φατσούλες είναι αυτές μωρέ;![]()
κατω τα χερια απ τα 2 δικα μου ε? χαχαχχα ιναι μωρε ολα για ζουπιγμααααααααααααααααα

sim
Νεοφερμένο μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
κατω τα χερια απ τα 2 δικα μου ε? χαχαχχα ιναι μωρε ολα για ζουπιγμααααααααααααααααα
![]()
ένα σχόλιο έκανα, μη θυμώνεις!
ούτως ή άλλως εγώ μένω στη Ρόδο. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου τα πάρω!

Πάντως είναι κάτι γλύκες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
χχαααχαχαχ κι εγω σαλονικη ειμαι οπότε κανόνισε!ένα σχόλιο έκανα, μη θυμώνεις!
ούτως ή άλλως εγώ μένω στη Ρόδο. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου τα πάρω!Πάντως είναι κάτι γλύκες...

χααχαχαχαχχαχακαι στήνουμε σχέδια για το πως θα πάρω!!!!
ειναι τελεια μωρεεεεεεεεεεεεε υπέροχα!!!!!

nanoula91
Νεοφερμένο μέλος
https://s1209.photobucket.com/albums...202/kitties/?action=view¤t=DSC02271.jpg
nanoula91
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαστε 9 πανεμορφα φουντωτα γατακια με ασπρες κοιλιτσες και μεγαλα πατουσακια!!! Η αννα βοηθησε την μαμα μας να μας γεννησει και μας φιλοξενει τους τελευταιους 2 μηνες απο τη μερα που γεννηθηκαμε προκειμενου να μας προστατεψει απο το κρυο! Τα 7 απο μας ειναι στο πανω μερος τιγρακια με ασπρες κοιλιτσες! Εχουμε επισης και μια ασπρη αδερφουλα με λιγο τιγρε χρωμα στο κεφαλακι της και στην ουρα της και ενα αδερφουλη ( ο πιο γλυκος κιολας ) μαυρουλι με επισης ασπρη κοιλιτσα! Ειμαστε πολυ παιχνιδιαρικα και ετοιμα να δωσουμε αγαπη σε αυτον που θα μας υιοθετησει! πριν λιγες μερες μαθαμε να τρωμε και μονα μας καθως επισης να χρησιμοποιουμε και την αμμο! Οπως καταλαβαινεται δεν θα δημιουργησουμε κανενα προβλημα μονο χαρα θα σας προσφερουμε! Ελπιζουμε γρηγορα να επικοινωνησετε με την αννα και να μας κανετε νεο μελος της οικογενεια σας! Οποιος επιθυμει κιολας η αννα εχει πολλες φωτογραφιες μας με τον καθενα ξεχωριστα τις οποιες μπορει να σας στειλει!
Τηλ. επικοινωνιας : 6946757261 -6937687443
Email: bellouanna@gmail.com
Περιοχη: Παλληνη
για φωτο: 1) https://s1209.photobucket.com/albums/cc383/nanouli1/
2) https://s1209.photobucket.com/albums/...t=MOV02249.mp4
3) https://s1209.photobucket.com/albums/...3DDSC01766.jpg
4) https://s1209.photobucket.com/albums/...3DDSC02271.jpg --> τα τιγρακια στη σειρα με νουμερο!!!![]()
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ειναι γλυκες!!!!! Μπορω να δημοσιευσω την αγγελια στο facebook;
nanoula91
Νεοφερμένο μέλος
φυσικα!!! σ'ευχαριστω πολυ κιολασ!!
)))Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Οκ! Την δημοσιευσα!
*christy*
Νεοφερμένο μέλος
nanoula91
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool