Χαρούμενα νέα

Ψιψίνος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ψιψίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα.

Το βραδύ στης 2 καθώς πήγαινα της φίλες μου στα σπίτια τους λόγο τρελού ξεφαντώματος βλέπω ένα γάτο/γάτα δεν γνωρίζω ακόμα να έρχεται καταπάνω μου και να τρίβεται στα πόδια μου……ήταν(αλλά και είναι) το ποιο όμορφο γατί που έχω δει ποτέ μου…Χωρίς δεύτερη σκέψη το πήρα αμέσως στην αγκαλιά μου και κατευθείαν προς την οικία μου……….Αχ ανυπομονώ να ξημερώσει να το δω….και να παίξω μαζί του…Ανησυχώ όμως για κάτι η κοιλίτσα του γατιού είναι λίγο φουσκωμένη…ή χοντρούλα θα είναι η γάτα ή έγκυος θα είναι…:hmm:>>>Νεότερα νέα το ξημέρωμα :greycat::greycat::greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε καλέεεεε!!!! Ξημέρωσε.:P:P:P Γράψε μας επιτέλους τα νέα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(Δυστυχώς η γατούλα δεν έγινε αποδεκτή από τους γονείς μου γιατί είναι μεγάλη σε ηλικία...Αλλά λες και έχει μεγάλη σημασία αυτό :mad:

:Pευχομαι να τους "τουμπαρεις" τους γονεις σου.. με γεια το νεο σου ψιψι

Αχ μακάρι.............

Αχ, μακάρι να μπορέσεις να την κρατήσεις! Δεν έχει σημασία η ηλικία πες τους!! Θα την πας στον κτηνίατρο;;

Ναι μωρε... Τι σημασία έχει αν είναι μεγάλη??? Οι μεγάλες είνια και πιο δύσκολο να βρουν σπιτάκι γιατί κανείς δεν τις θέλει και όλοι προτιμάνε γατάκια, λες και αυτά δε θα μεγαλώσουν ποτέ... (χρησιμοποίησέ το ως επιχείρημα):P. Ασε που, αν΄είναι φιλόζωοι οι γονείς σου (που απ' ότι έχω καταλάβει από άλλα ποστ, είναι), λίγο να τους τριφτεί, λίγο να τους γουργουρίσει, 1-2 μέρες μαζί της... θα τους πείσει...:up:

:(Δυστυχώς η γατούλα δεν έγινε αποδεκτή από τους γονείς μου γιατί είναι μεγάλη σε ηλικία...Αλλά λες και έχει μεγάλη σημασία αυτό :mad:
Τι έγινε τελικά με τη γατούλα;;;;:hello::hello::hello:

ναι μωρε τι πειραζει η ηλικια;:happy::happy: αμα σου αρεσει εσενα:P:) καλη τυχη με τους γονεις σου (που αν και δεν τους ξερω τους ανθρωπους, προβλεπετε δυσκολος αγωνας...:/::/:)

ασχετο: πηγαινες τις φιλες σου σπιτι τους! μωρε μπραβο.. που εχει κι αλλα τετοια αγορια ειπαμε;:rolleyes::redface::P:P:)

ναι μωρε τι πειραζει η ηλικια;:happy::happy: αμα σου αρεσει εσενα:P:) καλη τυχη με τους γονεις σου (που αν και δεν τους ξερω τους ανθρωπους, προβλεπετε δυσκολος αγωνας...:/::/:)

ασχετο: πηγαινες τις φιλες σου σπιτι τους! μωρε μπραβο.. που εχει κι αλλα τετοια αγορια ειπαμε;:rolleyes::redface::P:P:)

είδες παιδί μελινάκι;;)

Ναι μωρε... Τι σημασία έχει αν είναι μεγάλη??? Οι μεγάλες είνια και πιο δύσκολο να βρουν σπιτάκι γιατί κανείς δεν τις θέλει και όλοι προτιμάνε γατάκια, λες και αυτά δε θα μεγαλώσουν ποτέ... (χρησιμοποίησέ το ως επιχείρημα):P. Ασε που, αν΄είναι φιλόζωοι οι γονείς σου (που απ' ότι έχω καταλάβει από άλλα ποστ, είναι), λίγο να τους τριφτεί, λίγο να τους γουργουρίσει, 1-2 μέρες μαζί της... θα τους πείσει...:up:
Μωρέ εγώ αυτό το καταλαβαίνω άντε να το εξηγήσεις στην μάνα μου...Οι γονείς μου είναι φιλόζωη δεν λέω τι καναρίνια τη κουνέλια τι σκυλιά είχαμε αλλά τώρα με αυτό το θέμα ούτε εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.. Όταν είδε τη γάτα η μανά μου τρομοκρατήθηκε...φοβήθηκε >>> Αλλά την έφτιαξα εγώ(μήπως είμαι κακός) ήμουν 3 μέρες με κατεβασμένα μούτρα δεν της μήλαγα...και σαν σωστή μητέρα που δεν θέλει να είναι δυστυχισμένο το παιδί της(μήπως είμαι πολύ κακός) μου είπε τώρα που θα γινόσουν οι γατούλες της γειτονιάς μου να πάρω κανένα μικρό...

Αχ αυτές οι μανάδες... Εγώ όταν της πήγα τι τωρινές της γατούλες τα άκουσα.... Τώρα τις λατρεύει (της τις άφησα γιατί ήρθα Ρέθυμνο τον ίδιο χρόνο και δεν μπόρεσα να τις πάρω μαζί μου γιατί εδώ κάτω έχουμε το Νααμάν και το Ναραμπόθ- ο εικονιζόμενος). Αν είναι φιλόζωη κι ευαίσθητη στάνταρ θα την κρατήσετε...:up::up::up::up::up:
Έχω εμπερία εγώ σ' αυτά..:lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικά την ξαναάφησες ελεύθερη τη γατούλα ή την κράτησες?

Μωρέ εγώ αυτό το καταλαβαίνω άντε να το εξηγήσεις στην μάνα μου...Οι γονείς μου είναι φιλόζωη δεν λέω τι καναρίνια τη κουνέλια τι σκυλιά είχαμε αλλά τώρα με αυτό το θέμα ούτε εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.. Όταν είδε τη γάτα η μανά μου τρομοκρατήθηκε...φοβήθηκε >>> Αλλά την έφτιαξα εγώ(μήπως είμαι κακός) ήμουν 3 μέρες με κατεβασμένα μούτρα δεν της μήλαγα...και σαν σωστή μητέρα που δεν θέλει να είναι δυστυχισμένο το παιδί της(μήπως είμαι πολύ κακός) μου είπε τώρα που θα γινόσουν οι γατούλες της γειτονιάς μου να πάρω κανένα μικρό...
αντε καλε που εισαι κακος, κι εγω θα ηθελα να μπορουσα να το κανω αυτο, αλλα παντα μου φευγει ο θυμος και το ξεχναω και της μιλαω...:/::redface::rolleyes:

Τελικά την ξαναάφησες ελεύθερη τη γατούλα ή την κράτησες?

Δυστυχώς ναι την άφησα ελεύθερη

Δεν πειράζει καρδιά μου, σε λίγο σίγουρα θα πάρεις ένα μικρό γατάκι και θα το κάνεις ευτυχισμένο! Να κάνουμε και της μανούλας το χατίρι ε;;)

Δεν πειραζει ,παντως γατουλινι θα παρεις ετσι δεν ειναι?

nai φυσικά

Δεν πειράζει καρδιά μου, σε λίγο σίγουρα θα πάρεις ένα μικρό γατάκι και θα το κάνεις ευτυχισμένο! Να κάνουμε και της μανούλας το χατίρι ε;;)

Τι γλυκά που τα λες!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::kiss:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back