Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το βραδύ στης 2 καθώς πήγαινα της φίλες μου στα σπίτια τους λόγο τρελού ξεφαντώματος βλέπω ένα γάτο/γάτα δεν γνωρίζω ακόμα να έρχεται καταπάνω μου και να τρίβεται στα πόδια μου……ήταν(αλλά και είναι) το ποιο όμορφο γατί που έχω δει ποτέ μου…Χωρίς δεύτερη σκέψη το πήρα αμέσως στην αγκαλιά μου και κατευθείαν προς την οικία μου……….Αχ ανυπομονώ να ξημερώσει να το δω….και να παίξω μαζί του…Ανησυχώ όμως για κάτι η κοιλίτσα του γατιού είναι λίγο φουσκωμένη…ή χοντρούλα θα είναι η γάτα ή έγκυος θα είναι…
>>>Νεότερα νέα το ξημέρωμα :greycat::greycat::greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Γράψε μας επιτέλους τα νέα!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς η γατούλα δεν έγινε αποδεκτή από τους γονείς μου γιατί είναι μεγάλη σε ηλικία...Αλλά λες και έχει μεγάλη σημασία αυτό 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
ευχομαι να τους "τουμπαρεις" τους γονεις σου.. με γεια το νεο σου ψιψιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Ασε που, αν΄είναι φιλόζωοι οι γονείς σου (που απ' ότι έχω καταλάβει από άλλα ποστ, είναι), λίγο να τους τριφτεί, λίγο να τους γουργουρίσει, 1-2 μέρες μαζί της... θα τους πείσει...
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι έγινε τελικά με τη γατούλα;;;;Δυστυχώς η γατούλα δεν έγινε αποδεκτή από τους γονείς μου γιατί είναι μεγάλη σε ηλικία...Αλλά λες και έχει μεγάλη σημασία αυτό
![]()

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αμα σου αρεσει εσενα
καλη τυχη με τους γονεις σου (που αν και δεν τους ξερω τους ανθρωπους, προβλεπετε δυσκολος αγωνας...
)ασχετο: πηγαινες τις φιλες σου σπιτι τους! μωρε μπραβο.. που εχει κι αλλα τετοια αγορια ειπαμε;

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι μωρε τι πειραζει η ηλικια;αμα σου αρεσει εσενα
καλη τυχη με τους γονεις σου (που αν και δεν τους ξερω τους ανθρωπους, προβλεπετε δυσκολος αγωνας...
)
ασχετο: πηγαινες τις φιλες σου σπιτι τους! μωρε μπραβο.. που εχει κι αλλα τετοια αγορια ειπαμε;![]()
είδες παιδί μελινάκι;

Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μωρέ εγώ αυτό το καταλαβαίνω άντε να το εξηγήσεις στην μάνα μου...Οι γονείς μου είναι φιλόζωη δεν λέω τι καναρίνια τη κουνέλια τι σκυλιά είχαμε αλλά τώρα με αυτό το θέμα ούτε εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.. Όταν είδε τη γάτα η μανά μου τρομοκρατήθηκε...φοβήθηκε >>> Αλλά την έφτιαξα εγώ(μήπως είμαι κακός) ήμουν 3 μέρες με κατεβασμένα μούτρα δεν της μήλαγα...και σαν σωστή μητέρα που δεν θέλει να είναι δυστυχισμένο το παιδί της(μήπως είμαι πολύ κακός) μου είπε τώρα που θα γινόσουν οι γατούλες της γειτονιάς μου να πάρω κανένα μικρό...Ναι μωρε... Τι σημασία έχει αν είναι μεγάλη??? Οι μεγάλες είνια και πιο δύσκολο να βρουν σπιτάκι γιατί κανείς δεν τις θέλει και όλοι προτιμάνε γατάκια, λες και αυτά δε θα μεγαλώσουν ποτέ... (χρησιμοποίησέ το ως επιχείρημα). Ασε που, αν΄είναι φιλόζωοι οι γονείς σου (που απ' ότι έχω καταλάβει από άλλα ποστ, είναι), λίγο να τους τριφτεί, λίγο να τους γουργουρίσει, 1-2 μέρες μαζί της... θα τους πείσει...
![]()
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ασχετο: πηγαινες τις φιλες σου σπιτι τους! μωρε μπραβο..
thanks

Έχω εμπερία εγώ σ' αυτά..

jasmine
Δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε καλε που εισαι κακος, κι εγω θα ηθελα να μπορουσα να το κανω αυτο, αλλα παντα μου φευγει ο θυμος και το ξεχναω και της μιλαω...Μωρέ εγώ αυτό το καταλαβαίνω άντε να το εξηγήσεις στην μάνα μου...Οι γονείς μου είναι φιλόζωη δεν λέω τι καναρίνια τη κουνέλια τι σκυλιά είχαμε αλλά τώρα με αυτό το θέμα ούτε εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.. Όταν είδε τη γάτα η μανά μου τρομοκρατήθηκε...φοβήθηκε >>> Αλλά την έφτιαξα εγώ(μήπως είμαι κακός) ήμουν 3 μέρες με κατεβασμένα μούτρα δεν της μήλαγα...και σαν σωστή μητέρα που δεν θέλει να είναι δυστυχισμένο το παιδί της(μήπως είμαι πολύ κακός) μου είπε τώρα που θα γινόσουν οι γατούλες της γειτονιάς μου να πάρω κανένα μικρό...

Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά την ξαναάφησες ελεύθερη τη γατούλα ή την κράτησες?
Δυστυχώς ναι την άφησα ελεύθερη
Desdemona
Διάσημο μέλος
Δεν πειράζει καρδιά μου, σε λίγο σίγουρα θα πάρεις ένα μικρό γατάκι και θα το κάνεις ευτυχισμένο! Να κάνουμε και της μανούλας το χατίρι ε;Δυστυχώς ναι την άφησα ελεύθερη

zorica
Διάσημο μέλος
Δεν πειραζει ,παντως γατουλινι θα παρεις ετσι δεν ειναι?Δυστυχώς ναι την άφησα ελεύθερη
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Δεν πειράζει καρδιά μου, σε λίγο σίγουρα θα πάρεις ένα μικρό γατάκι και θα το κάνεις ευτυχισμένο! Να κάνουμε και της μανούλας το χατίρι ε;![]()
Τι γλυκά που τα λες!!!!!!

:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool