Χειροποίητες δημιουργίες

Thanks Πούπυ.:)
Ριάνα, το βραχιλάκι προς το παρόν δεν έχω τι να το κάνω. Αλλά κάτι θα σκεφτώ.:P

Σήμερα έφτιαξα άλλο ένα βραχιολάκι, για την μικρή μου αδερφή.
Αυτή την φορά με γαβ-γαβ (σκυλάκι).:P
DSC02217.JPG View attachment 43817

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC02217.JPG
    DSC02217.JPG
    516,4 KB · Εμφανίσεις: 11
  • DSC02217.JPG
    DSC02217.JPG
    516,4 KB · Εμφανίσεις: 11
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Χειροποίητα κοσμήματα!

πάρα πολύ καλή δουλειά! συγχαρητήρια!!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανεμορφα ειναι Λουλα μου!!:D

Η αδερφούλα σου θα είναί πολύ trendy :)

Είναι τρέντυ αλλά ωραία!;)

Τα συγχαρητήριά μου σε όλες τις καλλιτέχνιδες! :)
Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση? Τα πουλάτε ή τα φτιάχνετε για προσωπική χρήση? Αν τα πουλάτε, θα ήθελα να μάθω τιμή για κάποια απ΄αυτά!:whistle:

Ευχαριστούμε κορίτσια για τα καλά σας λόγια. :happy:

Άλλο ένα βραχιολάκι:
DSC02224.jpg

(και αυτό για δωράκι πήγε, για καλή τύχη-ξέρετε οι πασχαλίτσες φέρνουν τύχη λένε- στην κολλητή μου)
:D

Εγώ πάντως τα φτιάχνω για προσωπική χρήση και είτε τα κρατάω είτε τα χαρίζω.:)

Άλλωστε και να τα πουλάει κάποιος, δεν μπορεί να το κάνει εδώ καθώς σύμφωνα με τους όρους:
Απαγορεύεται η χρήση των υπηρεσιών του e-steki για εμπορικούς ή άλλους οικονομικούς σκοπούς. Οι χρήστες που επιθυμούν να προβούν σε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με την κοινότητα και τα μέλη του e-steki είτε με την χρήση του forum είτε με την χρήση προσωπικών μηνυμάτων είτε με την χρήση των υπηρεσιών του chat οφείλουν να ενημερώσουν τους εκπροσώπους του e-steki και εφόσον τους δοθεί η άδεια να προβούν σε ανάλογες ενέργειες.

Σκουλαρίκια. :happy:
mP220412_1538mn-1.jpg

(χάλασα ένα κολιέ που δεν μου άρεσε και επένδυσα τις χάντρες του διαφορετικά :P)

P050512_122256.jpg

:happy:

ευχαριστω πολυ:)
μου αρεσει γενικα να κατασκευαζω πραγματα:clapup:
κερακια,κοσμηματα,παιχνιδακια για γατακια,γενικα οτι φανταστω κ μπορω να το φτιαξω το κανω...
ναι,φτιαχνω κ αλλου στυλ κοσμηματα,τωρα μολις μου ερθουν τα υλικα θα φτιαξω και σκουλαρικακια:redface:
περισσοτερα μπορειτε να δειτε εδω αν εχετε facebook:)

https://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.107094736039910.15423.100002181512970&l=b0023b7046

μπραβο σου,πολυ καλη δουλεια,εισαι ατομο με φαντασια,μην το αφησεις ανεκμεταλλευτο.

Βραχιολάκι με πορτοκαλί σχοινάκι φτιαγμένο με αυτόν τον τρόπο, απλά εγώ πρόσθεσα και μερικές χάντρες. :happy:
P190612_10.58nnn.jpg

Συνημμένα

• P190612_10.58nnn.jpg
    P190612_10.58nnn.jpg
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 8
  • P190612_10.58nnn.jpg
    P190612_10.58nnn.jpg
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 8
Βραχιολάκι :happy:
P190612_14.38.jpg
Και ονειροπαγίδα (προορίζονταν για κολιέ, αλλά τελικά παρά ήταν μεγάλο και έγινε διακοσμητικό :P)
P190612_12.3023.jpg

Συνημμένα

• P190612_14.38.jpg
    P190612_14.38.jpg
    827,1 KB · Εμφανίσεις: 4
  • P190612_12.3023.jpg
    P190612_12.3023.jpg
    498,8 KB · Εμφανίσεις: 4
  • P190612_14.38.jpg
    P190612_14.38.jpg
    827,1 KB · Εμφανίσεις: 4
  • P190612_12.3023.jpg
    P190612_12.3023.jpg
    498,8 KB · Εμφανίσεις: 4

Μπρονζέ σκουλαρίκια με χρυσόπετρα:
005-1.jpg

Σκουλαρίκια γατούλα-ποντίκι
002-3.jpg

Εάν αγαπάτε τη δημιουργία κι έχετε ακρυλικές μπογιές στο σπίτι, διαθέτοντας ελάχιστα χρήματα και ψωνίζοντας μόνο τα απαραίτητα, μπορείτε να σκαρώσετε πανέμορφα στολίδια για το δέντρο σας! Να πως:

Χριστουγεννιάτικα στολίδια με πηλό
Τι θα χρειαστείτε:

tools.jpg
1. Πηλό που στεγνώνει στον αέρα
2. Πλάστη
3. Μαχαίρι
4. Φόρμες μπισκότων
5. Καλαμάκια
6. Κορδέλες
7. Ακρυλικές μπογιές σε σωληνάριο
8. Πινέλα
9. Βερνίκι για ακρυλικό
Εκτέλεση:​
Κόβουμε λίγο πηλό για κάθε στολίδι και το απλώνουμε με τον πλάστη. Κόβουμε με φόρμα μπισκότου σε ότι σχήμα θέλουμε. Χρησιμοποιούμε ένα μαχαίρι βουτηγμένο σε νερό για να λειαίνουμε τις άκρες. Χρησιμοποιούμε ένα καλαμάκι για να τρυπήσουμε το στολίδι στο σημείο που θα θέλουμε αργότερα να περάσουμε την κορδέλα.

Το στολίδι μας σε αυτή τη φάση θα μοιάζει κάπως έτσι:

clay.JPG

Αφήνουμε τα στολίδια να στεγνώσουν. Θα χρειαστεί περίπου μια βδομάδα. Για να ευκολύνουμε την διαδικασία γυρνάμε το στολίδι και από τις δύο πλευρές, επιτρέποντάς τις να έρθουν σε επαφή με τον αέρα.
Όταν τα στολίδια μας στεγνώσουν, αρχίζει η διασκέδαση! Τα βάφουμε και τα βερνικώνουμε. Τέλος περνάμε την κορδέλα.

painting.JPG

'Ετοιμα στολίδια:​
final-5.JPG
final-9.JPG
Μπορούμε να εμπλουτίσουμε το δέντρο μας με πλαστικές μπάλες και αληθινά γλυφιντζούρια ή candy canes.

Συνημμένα

• tools.jpg
    tools.jpg
    209,5 KB · Εμφανίσεις: 2
  • clay.JPG
    clay.JPG
    287,2 KB · Εμφανίσεις: 2
  • painting.JPG
    painting.JPG
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 2
  • final-5.JPG
    final-5.JPG
    608,7 KB · Εμφανίσεις: 2
  • final-9.JPG
    final-9.JPG
    640,3 KB · Εμφανίσεις: 2
  • tools.jpg
    tools.jpg
    209,5 KB · Εμφανίσεις: 2
  • clay.JPG
    clay.JPG
    287,2 KB · Εμφανίσεις: 2
  • painting.JPG
    painting.JPG
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 2
  • final-5.JPG
    final-5.JPG
    608,7 KB · Εμφανίσεις: 2
  • final-9.JPG
    final-9.JPG
    640,3 KB · Εμφανίσεις: 2
Απάντηση: Προτάσεις για να περνάμε καλύτερα και να ψωνίζουμε φθηνότερα!!

Μπραβο Ριαννα που το μοιραστηκες μαζι μας. Ομορφη ιδεα, δημιουργικη και εξαιρετικα οικονομικη. Εγω μια και εχω και πηλο και μπογιες, θα ξεκινησω απο αποψε.:)

Πολύ ωραία! Κι εγώ τα μισά μου στολίδια τα έχω φτιάξει. Άμα τα ολοκληρώσεις θα χαρούμε πολύ να δούμε και τις δικές σου δημιουργίες :)

:clapup::clapup:Πανέμορφα!!!!!Τέλεια ιδέα!!!:D:D

Όταν γιορτάζουν αγαπημένα μου πρόσωπα και θέλω να τους προσφέρω δώρο αλλά το ταμείο είναι μείον και δεν μπορω να αγοράσω το φτιάχνω!
Εχω ένα σακίδιο και μέσα φυλάω ότι κατα καιρούς βρω που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο (υφάσματα,χάντρες,κομμάτια από ρούχα,τσάντες κτλ),όπως αν θυμάστε είχα φτιάξει και τις λαμπάδες!
Από τις πιο αγαπημένες μου δημιουργίες και όχι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται είναι να ράβω κούκλες και από κουτιά παπουτσιών να τους φτιάχνω όμορφα κουτιά αποθήκευσης τους με δαντέλες και γκλίτερ!
Για τις κουκλες το μονο που χρειάζεστε είναι είδη ραπτικής,κομμάτια από υφάσματα,κόλλα υφασμάτων,βαμβάκι και πολύ φαντασία!!
το κάθε χέρι και το κάθε πόδι τα έχω ράψει χωριστά και μετά όλα μαζί στον κορμό.Το ρούχο το έχω ράψει χώρια και τις λεπτομέρειες τις έχω προσθέσει μετά πάνω στη κούκλα.Για να διορθώσω ότι δεν θέλω να φαίνεται έχω βάλει υγρό γκλίτερ.

Το καπέλο για να γίνει σκληρό και να πάρει αυτό το σχήμα έκοψα δυο κομμάτια στρογγυλά και τα κόλλησα μεταξύ τους με κόλλα υφασματων και όσο ήταν νωπή φόρεσα αυτό το κομμάτι σε ένα μπαλάκι του τέννις με ένα λαστιχάκι!όταν το έβγαλα είχε κοκκαλωσει και είχε πάρει το σχήμα που βλέπετε!

Τα μαλλιά της είναι από κουβάρια πλεξίματος

DSC06121.jpg

DSC06115.jpg

DSC06116.jpg

DSC06118.jpg

DSC06119.jpg

DSC06120.jpg

Για τα κουτιά : τα βάφω με σπρευ και απο το καπάκι αφαιρώ όσο πιο πολύ επιφάνει μπορώ και το αντικαθιστώ από σκληρη διαφανεια που έχω αγοράσει από βιβλιοπωλειο μερικά σεντς (ετσι θυμιζει κουτι όπως είναι αυτά που έχουν τις αγορασμένες κουκλες) και μετά κολλάω στρασάκια,κορδέλες δαντέλες ότι έχω και στον πάτο (οταν μπει η κουκλα είναι η πλάτη) ανοίφω δυο μικρές τρυπες και περνάω ένα συρματάκι.τοποθετώ τη κούκλα και τη πιάνω με το συρματάκι συνηθως στο ύψος του λαιμού και έτοιμο!!!
Αυτή που σας παρουσιάζω είναι η πρώτη που έφτιαξα και φυσικά οι επόμενες (άλλες 3 μέχρι τώρα) βγήκαν ακόμα καλύτερες!!:D

Τελευταία επεξεργασία:
Μα αυτή είναι αριστούργημα! :) Πολλά μπράβο στην καλλιτέχνιδα! (έτσι είναι το σωστό;)

Εμενα τα στολιδια που πηγα να φτιαξω, μου βγηκαν μεγαλα μαλλον, μια και το δεντρο μου ειναι μικρο, θα του πεφτουνε βαρια. :( Ετσι σκεφτομαι να τα κανω μαγνητακια για το ψυγειο, εχω και μαγνητη, θα τα κολλησω και θα ειναι ωραια νομιζω. Θα ξαναφτιαξω αλλα του χρονου για το δεντρο, γιατι δεν εχω πιο μικρα φορμακια τωρα.:redface:
Οταν ειναι ετοιμα, γιατι ακομα στεγνωνουν, θα τα βαψω και θα τα βγαλω φωτο να τα δειτε.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back