Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τα ψήσεις και θα τα βάψεις,παρόμοιο αποτέλεσμα θα έχεις η΄μπορείς να βάλεις χρώμα ζαχαροπλαστικής!!
Αλλά και να μην τα βάψεις μπορείς να βάλεις καρό κορδελάκια η' έντονα χρωματα και θα είναι πάλι όμορφα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο ρε κορίτσια, πολυ ενθουσιάζομαι με κάτι τέτοια! Έχετε τόσο μεράκι! Να ρωτήσω όμως... Το δέντρο δεν το πειράζουν οι γάτες σας; Εγώ χρόνια δε στολίζω εξαιτίας έλλειψης χώρου αλλά θατο σκεφτόμουν τώρα με τη Μισιρλού... Δεν θα το διέλυε;;; Χώρια το τι μπορεί να κατάπινε, ξέρω 'γω;
Φωτεινή μου, εδώ μπορείς να λάβεις απάντηση στην ερώτησή σου..
Επειδή είναι μικρό το γατάκι σου, όλο και κάτι θα πειράξει..

Αλλά θα μπορούσες θαυμάσια να πάρεις ξερά κλαδιά, να τα βάψεις λευκά με σπρέϋ και να προσθέσεις λευκές λάμπες. Μαγικό, χειροποίητο, οικονομικό και δεν θα χει κάτι να πειράξει η γάτα (εκτός κι αν σκαρφαλώσει επάνω)
Φωτεινή μου, εδώ μπορείς να λάβεις απάντηση στην ερώτησή σου..
Επειδή είναι μικρό το γατάκι σου, όλο και κάτι θα πειράξει..
Αλλά θα μπορούσες θαυμάσια να πάρεις ξερά κλαδιά, να τα βάψεις λευκά με σπρέϋ και να προσθέσεις λευκές λάμπες. Μαγικό, χειροποίητο, οικονομικό και δεν θα χει κάτι να πειράξει η γάτα (εκτός κι αν σκαρφαλώσει επάνω)
Ριάνα μου σε ευχαριστώ πολύ! Μάλλον θα περιοριστώ και φέτος στα στολιδάκια που παίρνω κάθε χρόνο από τα ανιψάκια μου-τα αγοράζω για να ενισχύω σχολικές εκπαιδευτικές εκδρομές κλπ. Παρ' όλα αυτά κρατάω τις ιδέες σας για άλλες χρονιές, μιας και πεθαίνω για Χριστούγεννα! Λατρεύω αυτό το σάιτ, το έχω ξαναπεί, ε;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Βρε συ,βαλε κια τις αλλες να τις δουμε!!
Ελπιζω να τις εχεις σε φωτο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Για να ειμαι ειλικρινης Ευτυχια μου, αυτο δεν το ειχα σκεφτει.Nα τα βγάλεις!!!ξέρεις με πιο άλλο τρόπο θα μπορούσες να φτιάξεις παρόμοια στολίδια και πιο ελαφριά?με ζύμη!!Αλεύρι και νερό!!
Θα τα ψήσεις και θα τα βάψεις,παρόμοιο αποτέλεσμα θα έχεις η΄μπορείς να βάλεις χρώμα ζαχαροπλαστικής!!
Αλλά και να μην τα βάψεις μπορείς να βάλεις καρό κορδελάκια η' έντονα χρωματα και θα είναι πάλι όμορφα!!
Ειχα καποτε ενα στολιδι για τον τοιχο, που το ειχε φτιαξει η πεθερα μου οταν ηταν φυλακη επι Γερμανων, καταπληκτικο. Αυτα απo τη ζυμη, με τι τα βαφουμε; Eχω χρωματα ακρυλικα και αυτα που ειναι για ζωγραφικη σε καμβα, δεν ξερω πως τα λενε, του αντρα μου ειναι που ζωγραφιζει.Χρονο χρειαζεται Φωτεινη μου, που εγω τον διαθετω απλετο μια και δεν εργαζομαι.Μπράβο ρε κορίτσια, πολυ ενθουσιάζομαι με κάτι τέτοια! Έχετε τόσο μεράκι! Να ρωτήσω όμως... Το δέντρο δεν το πειράζουν οι γάτες σας; Εγώ χρόνια δε στολίζω εξαιτίας έλλειψης χώρου αλλά θατο σκεφτόμουν τώρα με τη Μισιρλού... Δεν θα το διέλυε;;; Χώρια το τι μπορεί να κατάπινε, ξέρω 'γω;
Βεβαια αν κατι σου αρεσει, βρισκεις χρονο να το κανεις. Τωρα ξεκιναω να τους πλεκω τις ετησιες χειμερινες κουβερτουλες.
Οσο για το δεντρο, τα γατια που εχω τωρα δεν πειραζουν το δεντρο. Ειναι βεβαια μικρο και το βαζω πανω σε μια ραφιερα που εχω, καπως ψηλα. Παληα που ειχα τον Κοκο μου, καθε βραδυ επαιρνα το δεντρο και το πηγαινα στην κρεββατοκαμαρα πανω στην τουαλετα μου, παλι μικρο ειχα. Το λεγαμε Χριστουγεννιατικη λιτανεια.
Και μια χρονια, μου εφερε μια φιλη μου ενα δεντρακι που δεν στεκοταν πολυ καλα και τους το στολισα με διαφορα σκατολοιδια και τους το αφησα κατω για να παιζουν, παλι το δικο μου την πληρωσε τη νυφη, καθε πρωι το ξαναστολιζα απο την αρχη, αφου μαζευα ολα τα στολιδια και το δεντρο απο το πατωμα.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχω φωτό από τις άλλες αλλά μπορώ να πω στις φίλες μου να μου στείλουν η' αν πάω από το σπίτι τους νΑ τις φωτογραφίσω!Ολες είναι το ίδιο στυλ αλλά με άλλο χρώμα μαλλιά και άλλα ρούχα!Αν έχω χρονο κάποια στιγμή μπορεί να λάβεις και εσύ ένα δωράκι..δεν υπόσχομαι αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι συνηθως ότι λέω το κάνω κιόλας!!Αμαν Ευτυχια,τωρα ειδα την κουκλα σοπυ.Ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!
Βρε συ,βαλε κια τις αλλες να τις δουμε!!Ελπιζω να τις εχεις σε φωτο!!

Με ότι έχεις θα τα βάψεις απλά δεν θα αραιώσεις πολύ το χρώμα και μετά ψεκασε τα με λακ η' πέρασε τα με ένα διάφανο βερνίκι!Για να ειμαι ειλικρινης Ευτυχια μου, αυτο δεν το ειχα σκεφτει.Ειχα καποτε ενα στολιδι για τον τοιχο, που το ειχε φτιαξει η πεθερα μου οταν ηταν φυλακη επι Γερμανων, καταπληκτικο. Αυτα απo τη ζυμη, με τι τα βαφουμε; Eχω χρωματα ακρυλικα και αυτα που ειναι για ζωγραφικη σε καμβα, δεν ξερω πως τα λενε, του αντρα μου ειναι που ζωγραφιζει.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Βάσω μου, περιμένουμε να δούμε και τις δικές σου δημιουργίες!!

Θα μπορούσες και απλά να τις κρεμάσεις μπροστά από τις κουρτίνες, ξέρεις, να φτιάξεις μια "βροχή" από Χριστουγεννιάτικα στολίδια
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τα δικα μου δεν ειναι τοσο ωραια, δειχνουν ερασιτεχνικα μπροστα τους.
Ριανα μου, δεν μπορω να πω πως εχω γνωσεις ραπτικης, παντως εχω φτιαξει πολλα πραγματα για το σπιτι, πιανει το χερι μου που λενε.
Εχω ενα θεμα ομως με το αριστερο μου χερι και επειδη ειμαι αριστεροχειρας, δυσκολευομαι να ραψω. Να παρει η ευχη και εχω παρει τοσο ωραιες ιδεες απο σας.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλά είναι φτιαγμένα με τόση αγάπη........ άλλωστε αυτό έχει σημασία

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε μωρό μου απλά βάλε κάτω ότι υφάσματα έχεις και ξεκίνα!!Είναι σαν τη ζωγραφική!Τόσο εύκολο!Φαντασία θέλει μόνο!!Κάνε μερικές προσπάθειες ,αν σε βοηθα σχεδιασε και ένα προσχέδιο σε χαρτί και προσπάθησε να το βγάλεις!!Εγω θα στα πω βρε??Αφου είσαι καλλιτέχνης !!!Ευτυχία μου και γω τώρα μόλις είδα την κούκλα σου! Τι να πω, είσαι χρυσοχέρα αγάπη μου, είναι πανέμορφη! Δεν έχω ιδέα από ραπτική, δυστυχώς, αλλοιώς θα σκάρωνα μια με διάφορα κομμάτια υφάσματος, patchwork νομίζω το λένε, μια αγροτική κούκλα.![]()

Πράγματι Τόνια είναι τόσο παραμυθένιες οι δημιουργίες σου!!Τα δεύτερα είναι χάρτινα η' πήλινα?όταν έχασα την Ήρα μου έπρεπε κάπως να απασχολήσω το μυαλό μου, ιδού τα αποτελέσματα:
![]()
![]()
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Tόνια μου,είναι πραγματικά υπέροχα!!όταν έχασα την Ήρα μου έπρεπε κάπως να απασχολήσω το μυαλό μου, ιδού τα αποτελέσματα:
![]()
![]()

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
πράγματι, είναι όπως τα λές, αλλά μάλλον το είδος του πηλού δεν ενδείκνυται γιατί ζεστένεται πάρα πολύΤόνια μου, τα δεύτερα θα μπορούσαν να γινόντουσαν και κηροπήγια, δηλαδή να είναι κενά από μέσα για να χωράει κεράκι που θα λάμπει από τα παράθυρα. Φανταστικά
, άσε που τα παράθυρα είναι μικρά και σβήνει το κεράκι! 
Tόνια μου,είναι πραγματικά υπέροχα!!![]()
ευχαριστώ πολυ Έφη μου!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Και μαχαιρακι ειδικο μου εφερε και πινελα για να τα χρωματιζω, ειμαι κομπλε. Μονο που δεν ξερω αν τα Αζτεκικα σχεδια θα πηγαινουν στο δεντρο.
Αν τα εφτιαχνα και τα εδενα σε ισες αποστασεις σε μια ωραια κορδελα και τα κρεμουσα καπου, θα ηταν λετε καλυτερα;

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool