Χελωνάκι;

Το ξερω εχετε δικαιο αλλα εδω αν τις δουν στα χωραφια τις σκοτωνουν γιατι λενε οτι χαλανε τις καλλιεργειες τους!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ αν είναι θα την αφήσω σε βουνό, παρθένο. Εκεί μόνο κατσίκια πάνε. Και κάτι τρελοί σαν και μένα για βόλτα και πεζοπορία.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1+1=????

Ένα και ένα????:D

Χελωνοσυλλέκτης υπάρχει????:/::rolleyes:

Συνημμένα

• Αντίγραφο του Εικόνα 004.jpg
    Αντίγραφο του Εικόνα 004.jpg
    148,4 KB · Εμφανίσεις: 721
Ελα ρε,τωρα μπορεις να γινεις κι εσυ εκτροφεας!:lol:
Γλυκυτατα ειναι τα ατιμα.Εγω ειχα του νερου μικρη,απο ξηρας εξον απο μια ωραιοτατη δαγκωνια που μου ειχε στοιχησει ενα κομματακι απο δαχτυλο,δεν εχω αλλη πειρα.
Να σας ζησει!

Oι χελώνες ξηράς καμιά φορά βγάζουν ένα σφύριγμα,σαν του φιδιού...Το έχω πάθει κι εγώ! Μάλλον το κάνουν όταν εκνευρίζονται,ή απειλούνται...:hmm:

Να σας ζήσουν!:)

Julia, για την περιποίηση των χελωνακίων μπορείς να ρωτήσεις στο κέντρο προστασίας αγρίων ζώων της Αίγινας. Μια φίλη μου (που βρήκε κι αυτή ένα μικρό χελωνάκι) απευθύνθηκε σ' αυτούς. Ήταν ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί! :)
Δες αυτό το λινκ:
https://www.ekpazp.gr/multi158/index.php?option=com_contact&view=category&Itemid=3&lang=el

Καλέ τι ομορφιές είναι ετούτες! Μόνο μην τριτώσει το κακό!:lol::lol::lol:

Ευχαριστώ παιδιά.:)
Κοιμηθήκαμε μούρη μούρη...και μαλώσαμε και στο πρωινό ποιός θα φάει ένα φυλλαράκι μαρουλάκι...:D:lol: Αδελφικές ζήλιες...:P

Είναι σίγουρη ότι θα τριτώσει και παραπάνω.... απλά δεν ξέρω το πότε :|

Να σας ζησουν!Ειναι τοσο γλυκουλία:inlove:!Ειχα κι εγω μια μικρη χελωνιτσα παλια,την αφησα ελευθερη σε ενα βουνο.

Άντε γειά!!!!

Αι ρεστ μάι κέις....(I rest my case).....:/:

Μόνο 195 ακόμα....:D

Συνημμένα

• Εικόνα 013.jpg
    Εικόνα 013.jpg
    108,2 KB · Εμφανίσεις: 116
  • Αντίγραφο του Εικόνα 015.jpg
    Αντίγραφο του Εικόνα 015.jpg
    129,9 KB · Εμφανίσεις: 2.505
  • Αντίγραφο του Εικόνα 012.jpg
    Αντίγραφο του Εικόνα 012.jpg
    127,7 KB · Εμφανίσεις: 131
  • Αντίγραφο του Εικόνα 011.jpg
    Αντίγραφο του Εικόνα 011.jpg
    113,5 KB · Εμφανίσεις: 132
Αι ρεστ μάι κέις....(I rest my case).....:/:

Μόνο 195 ακόμα....:D
Τόσο μικρά είναι;:confused::up: Εγώ δεν έχω δει τόσο μικρή χελωνίτσα ξηράς!:redface::D:up:

Πέντε; Φαίνεται ότι σε θέλει Τζούλια :lol:
Καλά αστείρωτη την είχες τη χελωνομαμά;; :rolleyes::rolleyes: Βλέπεις τώρα τι γίνεται με τις ανεξέλεγκτες γέννες :P:P:lol::lol:

Πάντως είναι απίστευτα μικρά, σα σπιρτόκουτα :inlove::inlove: δεν έχω ξαναδει τόσο μικρά χελωνάκια...

Πέντε; Φαίνεται ότι σε θέλει Τζούλια :lol:
Καλά αστείρωτη την είχες τη χελωνομαμά;; :rolleyes::rolleyes: Βλέπεις τώρα τι γίνεται με τις ανεξέλεγκτες γέννες :P:P:lol::lol:

Πάντως είναι απίστευτα μικρά, σα σπιρτόκουτα :inlove::inlove: δεν έχω ξαναδει τόσο μικρά χελωνάκια...

ασε με....:mad: την παλιοξετσίπωτη.... :down::down::down:μάλλον είχε γίνει το θέμα ΠΡΙΝ την βρώ το Πάσχα.. γιατί άλλη χελώνα ΔΕΝ έχω.:blink::hmm:

ασε με....:mad: την παλιοξετσίπωτη.... :down::down::down:μάλλον είχε γίνει το θέμα ΠΡΙΝ την βρώ το Πάσχα.. γιατί άλλη χελώνα ΔΕΝ έχω.:blink::hmm:
Ίσα ίσα βρε,σας συμφέρει!;)Θα ζητήσετε κι ένα επίδομα πολύτεκνων!:P:lol:

Ίσα ίσα βρε,σας συμφέρει!;)Θα ζητήσετε κι ένα επίδομα πολύτεκνων!:P:lol:

Ναι, τις χελώνες περίμενα για να γίνω πολύτεκνη....:rolleyes::rolleyes:
Είμαι για να βρώ χορηγό....έχω ξεφύγει απο το επίδομα.:|

Ναι, τις χελώνες περίμενα για να γίνω πολύτεκνη....:rolleyes::rolleyes:
Είμαι για να βρώ χορηγό....έχω ξεφύγει απο το επίδομα.:|
Αυτό να μου πείτε!:lol:

Αυτό να μου πείτε!:lol:

Καλέ σταμάτα με τον πληθυντικό...:blink:
Τα παιδιά μου είναι πολλά, εγώ μια είμαι....η κακομοίρα.:rolleyes::)

Να σου ζήσουν :D.
Δώσε ντοματούλα και καρπούζι τα τσακίζουν!!!! Είχαμε παλιά μια στο χωριό στον κήπο και μόλις τις δίναμε ντομάτα - καρπούζι.... δε μπορείς να φανταστείς πως τα έτρωγε.
Και στείρωσε άμεσα τη μαμά χελώνα :lol: :lol: :lol:

Καλέ σταμάτα με τον πληθυντικό...:blink:
Τα παιδιά μου είναι πολλά, εγώ μια είμαι....η κακομοίρα.:rolleyes::)
Έγινε!;):)

Ντομάτες δεν, τα δικά μας... καρπούζι θα το δοκιμάσω, τηνκσ.:)

Ψάχνω να βρώ Κτηνίατρο με αλυσσοπρίονο και κομπρεσέρ για την τομή!!!:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back