eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Γλυκυτατα ειναι τα ατιμα.Εγω ειχα του νερου μικρη,απο ξηρας εξον απο μια ωραιοτατη δαγκωνια που μου ειχε στοιχησει ενα κομματακι απο δαχτυλο,δεν εχω αλλη πειρα.
Να σας ζησει!
bunny
Περιβόητο μέλος

Να σας ζήσουν!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δες αυτό το λινκ:
https://www.ekpazp.gr/multi158/index.php?option=com_contact&view=category&Itemid=3&lang=el
menia
Δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Κοιμηθήκαμε μούρη μούρη...και μαλώσαμε και στο πρωινό ποιός θα φάει ένα φυλλαράκι μαρουλάκι...

Αδελφικές ζήλιες...
Είναι σίγουρη ότι θα τριτώσει και παραπάνω.... απλά δεν ξέρω το πότε

Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
!Ειχα κι εγω μια μικρη χελωνιτσα παλια,την αφησα ελευθερη σε ενα βουνο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αι ρεστ μάι κέις....(I rest my case).....

Μόνο 195 ακόμα....

Συνημμένα
bunny
Περιβόητο μέλος
Τόσο μικρά είναι;Αι ρεστ μάι κέις....(I rest my case).....
Μόνο 195 ακόμα....![]()

Εγώ δεν έχω δει τόσο μικρή χελωνίτσα ξηράς!

Melini
Διάσημο μέλος

Καλά αστείρωτη την είχες τη χελωνομαμά;;

Βλέπεις τώρα τι γίνεται με τις ανεξέλεγκτες γέννες 

Πάντως είναι απίστευτα μικρά, σα σπιρτόκουτα

δεν έχω ξαναδει τόσο μικρά χελωνάκια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πέντε; Φαίνεται ότι σε θέλει Τζούλια
Καλά αστείρωτη την είχες τη χελωνομαμά;;Βλέπεις τώρα τι γίνεται με τις ανεξέλεγκτες γέννες
Πάντως είναι απίστευτα μικρά, σα σπιρτόκουταδεν έχω ξαναδει τόσο μικρά χελωνάκια...
ασε με....
την παλιοξετσίπωτη.... 

bunny
Περιβόητο μέλος
Ίσα ίσα βρε,σας συμφέρει!ασε με....την παλιοξετσίπωτη....
μάλλον είχε γίνει το θέμα ΠΡΙΝ την βρώ το Πάσχα.. γιατί άλλη χελώνα ΔΕΝ έχω.
![]()
Θα ζητήσετε κι ένα επίδομα πολύτεκνων!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ίσα ίσα βρε,σας συμφέρει!Θα ζητήσετε κι ένα επίδομα πολύτεκνων!
![]()
Ναι, τις χελώνες περίμενα για να γίνω πολύτεκνη....

Είμαι για να βρώ χορηγό....έχω ξεφύγει απο το επίδομα.

bunny
Περιβόητο μέλος
Αυτό να μου πείτε!Ναι, τις χελώνες περίμενα για να γίνω πολύτεκνη....
Είμαι για να βρώ χορηγό....έχω ξεφύγει απο το επίδομα.![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό να μου πείτε!![]()
Καλέ σταμάτα με τον πληθυντικό...

Τα παιδιά μου είναι πολλά, εγώ μια είμαι....η κακομοίρα.

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Δώσε ντοματούλα και καρπούζι τα τσακίζουν!!!! Είχαμε παλιά μια στο χωριό στον κήπο και μόλις τις δίναμε ντομάτα - καρπούζι.... δε μπορείς να φανταστείς πως τα έτρωγε.
Και στείρωσε άμεσα τη μαμά χελώνα

bunny
Περιβόητο μέλος
Έγινε!Καλέ σταμάτα με τον πληθυντικό...
Τα παιδιά μου είναι πολλά, εγώ μια είμαι....η κακομοίρα.![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος

Ψάχνω να βρώ Κτηνίατρο με αλυσσοπρίονο και κομπρεσέρ για την τομή!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool