valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!!!!

drusilia
Διάσημο μέλος
Πρόσεχε την πολύ.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου ξεφυγει.....

zorica
Διάσημο μέλος
Πως ειναι η γατουλα?
Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω πως να τη μαζέψω!Αφού όταν καθαρίζω το μπάνιο γουργουρίζει χωρίς προφανή λόγο καθώς μυρίζει εκεί που καθάρισα!
Βέβαια πάντα μυρίζει μόνο εκεί που έχω ξεπλύνει και ποτέ δεν έχει έρθει σε άμεση επαφή!Θέλει προσοχή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
για να μην παει καμια φορα σε κανα μπουκαλι ανοιχτο και εχουμε τρεχαματαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αμα πιει χλωρινη αδιαλυτη οπως ειναι στο μπουκαλι ειναι σοβαρα τα πραγματα τωρα να γλειψει λιγο αραιωμενη και μαλιστα απο ρουχο δεν ειναι κατι σοβαρο παντως θελει προσοχηγια να μην παει καμια φορα σε κανα μπουκαλι ανοιχτο και εχουμε τρεχαματα
ΑΥτο ισχύει και με άλλα απορρυπαντικά τύπου ΑΖΑΧ κλπ???? ΓΙατι ο δικός μου οταν έχω σφουγγαρίσει πάει και ψιλογύφει τα βρεγμένα....

Τον κυνηγάω βέβαια αλλά......
JohnDVM
Διάσημο μέλος
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

(Καλύτερα να γράφεις Ελληνικά γιατι απαγορεύονται απο τους κανόνες του Φόρουμ...)
Και ο δικός μου μπαίνει στην μπανιέρα και μια φορά μπηκε μέχρι την μέση στο νερό.... μετα κρύωσε, έπαθε οττίτιδα....
Μια αλλη φορά μαλλον υπιε και απο το νερο της λεκάνης... κοντεψε να πεθάνει πρωτοχρονιάτικα απο δηλητηρίαση.. στο τσακ!!!!!!!!!

Και απο τότε Τουαλέτα ΓΙΟΚ!!!!!!!!! Λεκάνη κλειστεί ΠΑΝΤΑ!!! Και πορτα επίσης κλειστη!!!!!!

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι της καθαριότητας τα γατιά μας! Και τα φρεσκοπλυμένα ρούχα της αρέσουν! Και η χλωρίνη σαν της μαμάς της!!
Ευχαριστώ....

Raisa
Περιβόητο μέλος
Είναι της καθαριότητας τα γατιά μας! Και τα φρεσκοπλυμένα ρούχα της αρέσουν! Και η χλωρίνη σαν της μαμάς της!!
Ευχαριστώ....![]()
Εμένα η γάτα μόλις βγάζω τα ρούχα απο το πλυντήριο αμέσως τρέχει να τα μυρίσει. Μάλλον της αρέσει το άρωμα του μαλακτικού!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εμένα το προηγούμενο γατόνι που είχα, ο Μπαμπης ο Γιακάς, τρελλαινότανε για χλωρίνη τόσο, που δεν ξαναχρησιμοποίησα στο σπίτι, παρά μόνο νεράκι και σαπουνάκι...
Κοντέψαμε να πιάσουμε αράχνες για χάρη του, αλλά ποιός τον προλάβαινε... Χλωρινο-αλκοολικό!!Κι έτσι πέσαμε στη αποτοξίνωση οικιακώς....

nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εμένα το προηγούμενο γατόνι που είχα, ο Μπαμπης ο Γιακάς..

Ο Μπάμπης ο Γιακάς!!

Να'σαι καλά, γέλασα πάρα πολύ!
stellak
Διάσημο μέλος
Ο Μπάμπης ο Γιακάς!!
Να'σαι καλά, γέλασα πάρα πολύ!
Θα μας τρελλάνεις

Έτσι λεγόταν το γατί; Αφού δε σου 'κοψε την καλημέρα! 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool