Χλωρίνη

valia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο valia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα.
Μπορει να ειναι βλακεια αλλά, η Λουκια εγλειψε με επιμονη την ρομπα μου που σε καποιο σημειο ειχε ακουμπησει χλωρινη. Εκανα τον νεροχυτη και προφανως καπου ακουμπησε και μετα μυριζε και εψαχνε με μανια να γλυψει, της αρεσε. Και λεω ποιος ξερει θα θελει να ζυμωσει. ΜΟυ εκανε καπως ομως και μυρισα το σημειο που εγλυφε και μυριζε χλωρινη. Δεν παθαιενει κατι με τοσο μικρη ποσοτητα ε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πιστευω να παθει τιποτα με τοσο λιγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγώ δεν νομίζω ότι θα πάθει τίποτε με μία τόσο μικρή ποσοτητα αλλά συνήθως η μυρωδιά του συγκεκριμένου απόριπάντικού δεν τους αρέσει τώρα αυτή πως και κόλησε είναι άξιο αποριας!!!!!!!!!

Κι εμενα αυτο μου κανει εντυπωση!! ΜΙα χαρα την βλεπω ειναι η αληθεια αλλα τετοια μανια????? Θα την προσεχω πιο πολυ!
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!!!!:):):):):):):)

Το θέμα δεν ειναι αυτο που έγινε τώρα, αλλά αν κάποιο λόγο την τραβάει η μυρωδια της χλωρίνης μπορεί να πάει να πιει απο κανέναν κουβά...
Πρόσεχε την πολύ.

Αυτο το είχα ουτως η αλλως βεβαια υποψιν μου.... Δεν ειναι μπροστα στα σφουγγαρισματα και γενικα δεν τα εχω ολα εκτεθειμενα..
αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου ξεφυγει.....:/::/:

Ολα ο.κ?
Πως ειναι η γατουλα?

Ναι δεν ξέρω γιατί θέλουν να γλύφουν τη χλωρίνη. Κι εμένα το κάνουν όταν καθαρίζω αλλά είναι σε πολύ μικρή ποσότητα και δεν παθαίνουν τίποτα.

Εμένα τρελαίνεται για τη χλωρίνη!:blink:
Δεν ξέρω πως να τη μαζέψω!Αφού όταν καθαρίζω το μπάνιο γουργουρίζει χωρίς προφανή λόγο καθώς μυρίζει εκεί που καθάρισα!:lol:Βέβαια πάντα μυρίζει μόνο εκεί που έχω ξεπλύνει και ποτέ δεν έχει έρθει σε άμεση επαφή!Θέλει προσοχή!

Αμα πιει χλωρινη αδιαλυτη οπως ειναι στο μπουκαλι ειναι σοβαρα τα πραγματα τωρα να γλειψει λιγο αραιωμενη και μαλιστα απο ρουχο δεν ειναι κατι σοβαρο παντως θελει προσοχη:) για να μην παει καμια φορα σε κανα μπουκαλι ανοιχτο και εχουμε τρεχαματα

Αμα πιει χλωρινη αδιαλυτη οπως ειναι στο μπουκαλι ειναι σοβαρα τα πραγματα τωρα να γλειψει λιγο αραιωμενη και μαλιστα απο ρουχο δεν ειναι κατι σοβαρο παντως θελει προσοχη:) για να μην παει καμια φορα σε κανα μπουκαλι ανοιχτο και εχουμε τρεχαματα

ΑΥτο ισχύει και με άλλα απορρυπαντικά τύπου ΑΖΑΧ κλπ???? ΓΙατι ο δικός μου οταν έχω σφουγγαρίσει πάει και ψιλογύφει τα βρεγμένα.... :hmm::hmm:

Τον κυνηγάω βέβαια αλλά......

ισχυει για ολα τα απορυπαντικα οι χημικες ουσιες που εχουν μπορουν να προκαλεσουν απο απλες γαστροενετριτιδες μεχρι σοβαρα εγκαυματα, αυτα για τα αδιαλυτα προιοντα οταν τα διαλυουμε για να σφουγγαρισουμε μειωνεται ο κινδυνος αλλα παρολαυτα καλο ειναι να μπαινουν στο χωρο αφου εχει στεγνωσει για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο

και η δικιά μου μπαίνει στη μπανιέρα και πίνει νερό με σαπουνια μαζί!! χαχα

Καλωσήθρες στην παρέα μας!!!!!:)
(Καλύτερα να γράφεις Ελληνικά γιατι απαγορεύονται απο τους κανόνες του Φόρουμ...)

Και ο δικός μου μπαίνει στην μπανιέρα και μια φορά μπηκε μέχρι την μέση στο νερό.... μετα κρύωσε, έπαθε οττίτιδα....

Μια αλλη φορά μαλλον υπιε και απο το νερο της λεκάνης... κοντεψε να πεθάνει πρωτοχρονιάτικα απο δηλητηρίαση.. στο τσακ!!!!!!!!! :|

Και απο τότε Τουαλέτα ΓΙΟΚ!!!!!!!!! Λεκάνη κλειστεί ΠΑΝΤΑ!!! Και πορτα επίσης κλειστη!!!!!!:(

Η γατούλα μου μια χαρά... Μόλις πήραμε και έναν υπνάκο αγκαλίτσα.. Γιαυτο εξαφανιστήκαμε..!

Είναι της καθαριότητας τα γατιά μας! Και τα φρεσκοπλυμένα ρούχα της αρέσουν! Και η χλωρίνη σαν της μαμάς της!!

Ευχαριστώ....:):):)

Είναι της καθαριότητας τα γατιά μας! Και τα φρεσκοπλυμένα ρούχα της αρέσουν! Και η χλωρίνη σαν της μαμάς της!!

Ευχαριστώ....:):):)

Εμένα η γάτα μόλις βγάζω τα ρούχα απο το πλυντήριο αμέσως τρέχει να τα μυρίσει. Μάλλον της αρέσει το άρωμα του μαλακτικού!:lol::lol::lol::lol::lol:

εμένα σήμερα κόντεψε να μπει η ίδια στο πλυντηριο

Χλωρινο-αλκοολικά γατονάκια!!!!

Κι εμένα το προηγούμενο γατόνι που είχα, ο Μπαμπης ο Γιακάς, τρελλαινότανε για χλωρίνη τόσο, που δεν ξαναχρησιμοποίησα στο σπίτι, παρά μόνο νεράκι και σαπουνάκι...:lol: Κοντέψαμε να πιάσουμε αράχνες για χάρη του, αλλά ποιός τον προλάβαινε... Χλωρινο-αλκοολικό!!
Κι έτσι πέσαμε στη αποτοξίνωση οικιακώς....:lol::lol::lol:

Κι εμένα το προηγούμενο γατόνι που είχα, ο Μπαμπης ο Γιακάς..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο Μπάμπης ο Γιακάς!!

Να'σαι καλά, γέλασα πάρα πολύ!

Ο Μπάμπης ο Γιακάς!!

Να'σαι καλά, γέλασα πάρα πολύ!

Θα μας τρελλάνεις :lol::lol: Έτσι λεγόταν το γατί; Αφού δε σου 'κοψε την καλημέρα! :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back