kounelaki
Περιβόητο μέλος
https://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1112118039523&ref=nf
ορίστε το βίντεο και μην το κάνετε report μήπως βρεθεί κάποιος και του κάνει μήνυση που αποκλείεται αλλά λέμε τώρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

και πολύ μάγκας!!Χίλια μπράβο...μια λέξη μου ήρθε με τον που τον είδα...μ@@@@@ς!!Ευτυχώς φαίνεται το πρόσωπό του ελπίζω να του κάνουν το ίδιο πολύ θα το χαρώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
, αλλά να κάνω μιά ερώτηση.
Αφού είναι γνωστό το όνομά του και υπάρχει αποδείξη, δεν μπορεί μιά φιλοζωική οργάνωση να του πάρει το ζώο ως ακατάληλου ιδιοκτήτη?
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν είναι ιδιοκτήτης, φαντάρος είναι και η γατούλα είναι εκεί στο στρατόπεδο για κακή της τύχη!!Εγώ δεν το είδα το βίντεο(δεν αντέχω να βλέπω κακοποίηση ζώων), αλλά να κάνω μιά ερώτηση.
Αφού είναι γνωστό το όνομά του και υπάρχει αποδείξη, δεν μπορεί μιά φιλοζωική οργάνωση να του πάρει το ζώο ως ακατάληλου ιδιοκτήτη?
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ελπίζω να τον πετύχει κανένας αληθινός άνδρας στα ντούς...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κλασσική περίπτωση "ψώνιου" που το παίζει γκόμενος και Ανδρας... με 1800 φίλους...

Αχ μακαρι μακαρι μακαρι να συμβει αυτο!!!! Ταμα θα κανω!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αχ μακαρι μακαρι μακαρι να συμβει αυτο!!!! Ταμα θα κανω!
![]()
μην το ευχεσαι ελενα μου γιατι μαλλον θα το ........................ευχαριστηθει!!!!!!!!!!!!!
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν είναι δυνατόν...
Τουλάχιστον αφού δεν γίνεται να τον αναφέρω μπορώ να του στείλω ένα μνμ;;;Μια ευχή μόνο...Να βρεθεί κάποιος να τον κλωτσήσει στα μούτρα όπως κλώτσησε αυτός το γατάκι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο χρήστης Giannhs Mantzikos έχει ανεβάσει βίντεο στη σελίδα του όπου χτυπά με δύναμη κλωτσιά στο πρόσωπο ένα γατάκι που δελεάζει με φαγητό
https://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1112118039523&ref=nf
ορίστε το βίντεο και μην το κάνετε report μήπως βρεθεί κάποιος και του κάνει μήνυση που αποκλείεται αλλά λέμε τώρα

και τωρα αυτο το βρικαν για αστειο εεεε???

Πείτε σας παρακαλώ τον τίτλο.. 
ιβανα
Επιφανές μέλος
μπορει να τον εχει πετυχει ηδη, και γι'αυτο να ξεσπα στις γατες το μαλακ.στιρι

ιβανα
Επιφανές μέλος
Δεν γίνεται να κάνουμε αναφορά σ αυτό το πράγμα που ανέβασε το βίντεο
σωστη η απορια. δε γινεται ο καθε μαλ.κας να ανεβαζει τετοια

ελενα καπου εχει να κανεις αναφορα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ρε παιδιά μήπως υπάρχει το βίντεο off Facebook?Πείτε σας παρακαλώ τον τίτλο..
![]()
βρε παιδια.....σημασια δεν εχει να δειτε το βιντεο...σημασια εχει να το καταγγειλουμε.....ουτε εγω το ειδα,γιατι δεν αντεχω να βλεπω να κακοποιουν ζωα......παρακαλας για να δεις ενα γατακι να υποφερει????? τι να πω.............
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγώ πάντως του έκανα αναφορά του π!@#ρα κ θα το στείλω κ στον Πανελλήνιο σύλλογο για την κακοποίηση ζώων
παρα πολυ καλα εκανες...μηπως ειναι καλυτερα να κανουμε και εμεις??? ισως αν γινουν πολλες καταγγελιες κατι να γινει!!!!!!!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγώ πάντως του έκανα αναφορά του π!@#ρα κ θα το στείλω κ στον Πανελλήνιο σύλλογο για την κακοποίηση ζώων
και εγω και εγω

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
θα προσπαθησω να το βρω στο youtubeΡε παιδιά μήπως υπάρχει το βίντεο off Facebook?Πείτε σας παρακαλώ τον τίτλο..
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool