Δε παρακαλω να δω γατακι να υποφερει..... Ζητ να δω την ανωμαλια του κοσμου για να ειμαι ενημερωμενη!βρε παιδια.....σημασια δεν εχει να δειτε το βιντεο...σημασια εχει να το καταγγειλουμε.....ουτε εγω το ειδα,γιατι δεν αντεχω να βλεπω να κακοποιουν ζωα......παρακαλας για να δεις ενα γατακι να υποφερει????? τι να πω.............

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δε παρακαλω να δω γατακι να υποφερει..... Ζητ να δω την ανωμαλια του κοσμου για να ειμαι ενημερωμενη!![]()
μα ενημερωθηκες..............γιατι χρειαζεται να το δεις????????
Το αν θα το δω είναι δικός μου λογαριασμός... Εγώ γιατί πρέπει να απαντήσω;μα ενημερωθηκες..............γιατι χρειαζεται να το δεις????????

Ζιζούκα
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το αν θα το δω είναι δικός μου λογαριασμός... Εγώ γιατί πρέπει να απαντήσω;![]()
μην εξαπτεσαι..............ποιος σου ειπε οτι πρεπει να απαντησεις?????....ενα σχολιο κανω και εχω το δικαιωμα...απο κει και περα εσυ κανε οπως νομιζεις.....παρακαλα να το δεις....αυτο...ειναι δικο σου προβλημα.........
Ευχαριστώ.. Άλλο παρακαλάω, άλλο ζητώ..μην εξαπτεσαι..............ποιος σου ειπε οτι πρεπει να απαντησεις?????....ενα σχολιο κανω και εχω το δικαιωμα...απο κει και περα εσυ κανε οπως νομιζεις.....παρακαλα να το δεις....αυτο...ειναι δικο σου προβλημα.........
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
ο τύπος είναι φαντάρος; υπάρχει τρόπος να μάθουμε σε ποιο στρατόπεδο ; μπορεί να σας φανεί αστειο αλλά ξέρω πάρα πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν θα άρεσε και παρα πολύ στον διοικητή του. θα μπορούσε να γίνει μια καταγγελία εκεί. Βέβαια, δεν θα τον κάνει και ... ντα, αλλά μπορεί άνετα να τον κατσαδιάσει ή να τον ξεφτιλίσει ... τουλάχιστον. Ειδικά εάν μάθευτεί ότι το πράγμα πήρε έκταση.
αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά πως μπορούμε να το μάθουμε;
Ζιζούκα
Νεοφερμένο μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
και δυστιχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!!!!ποιος μας ακουει?
3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Θα τον καλέσει κάποια σε hot ραντεβού μέσω FB, θα έχει μαζέψει όλα τα μέλη του mycat με άρβυλα και μπότες βέρμαχτ (αυτές με το σίδερο μπροστά, τις θυμάστε?) και θα τον σαπίσουμε στην κλωτσιά, να δει τη γλύκα...
https://www.youtube.com/watch?v=_OxdBeXbJSQ
Το τί μπινελίκι ακούει στο youtube, δε λέγεται!
Βάλτε τους καλούς σας να δουν το βίντεο μήπως και αναγνωρίσουν τη μονάδα που υπηρετεί. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς...

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Ο πόλεμος και η βία είναι το παιχνίδι τους.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πως γίνεται βρε παιδιά οι άντρες να είναι τόσο μα....κες; Δεν μπορώ να το δώ ..δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά..τα μαθαίνουν από μικρά οι μανάδες τους έτσι για να είσαι άντρας πρέπει να βαράς, πρέπει να παίζεις πόλεμο κλπ.για αυτό έχει πάει κατά διαόλου αυτός ο πλανήτης γιατί κυβερνούν άντρες..Ο πόλεμος και η βία είναι το παιχνίδι τους.
![]()
πες τα χρυσοστομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολυ καλη ιδεα...Το βρήκα!
Θα τον καλέσει κάποια σε hot ραντεβού μέσω FB, θα έχει μαζέψει όλα τα μέλη του mycat με άρβυλα και μπότες βέρμαχτ (αυτές με το σίδερο μπροστά, τις θυμάστε?) και θα τον σαπίσουμε στην κλωτσιά, να δει τη γλύκα...
https://www.youtube.com/watch?v=_OxdBeXbJSQ
Το τί μπινελίκι ακούει στο youtube, δε λέγεται!
Βάλτε τους καλούς σας να δουν το βίντεο μήπως και αναγνωρίσουν τη μονάδα που υπηρετεί. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς...![]()
και μακαρι να πετυχει!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

μην ανησυχεις, το βιντεο υπαρχει κ παει ΓΕΣ τη δευτερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool