Χρήστης στο Facebook ανέβασε βίντεο κακοποίησης γάτας

βρε παιδια.....σημασια δεν εχει να δειτε το βιντεο...σημασια εχει να το καταγγειλουμε.....ουτε εγω το ειδα,γιατι δεν αντεχω να βλεπω να κακοποιουν ζωα......παρακαλας για να δεις ενα γατακι να υποφερει????? τι να πω.............
Δε παρακαλω να δω γατακι να υποφερει..... Ζητ να δω την ανωμαλια του κοσμου για να ειμαι ενημερωμενη! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια με την αναφορα ''προστατευουμ'ε' αυτον που το ανεβασε! Με την αναφορα εξαφανιζεται το βιντεο,το βγαζουν οι συντονιστες του facebook.Σημασια εχει να μην κανουμε αναφορα και να βρεθει καποια φιλοζωικη να τον μηνυσει!Τωρα που εχουν και τισ αποδειξεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως του έστειλα μνμ...:mad::mad::mad:

πω πω εχει κ πολυ σκ.τοφατσα ο τυπος ε? πως ειναι ετσι ρε? μεσα στην κακια, α να χαθει ο δειλος που τα βαζει με ζωα:mad::mad:

Δε παρακαλω να δω γατακι να υποφερει..... Ζητ να δω την ανωμαλια του κοσμου για να ειμαι ενημερωμενη! :mad:

μα ενημερωθηκες..............γιατι χρειαζεται να το δεις????????

μα ενημερωθηκες..............γιατι χρειαζεται να το δεις????????
Το αν θα το δω είναι δικός μου λογαριασμός... Εγώ γιατί πρέπει να απαντήσω; :confused:

ο τύπος είναι φαντάρος; υπάρχει τρόπος να μάθουμε σε ποιο στρατόπεδο ; μπορεί να σας φανεί αστειο αλλά ξέρω πάρα πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν θα άρεσε και παρα πολύ στον διοικητή του. θα μπορούσε να γίνει μια καταγγελία εκεί. Βέβαια, δεν θα τον κάνει και ... ντα, αλλά μπορεί άνετα να τον κατσαδιάσει ή να τον ξεφτιλίσει ... τουλάχιστον. Ειδικά εάν μάθευτεί ότι το πράγμα πήρε έκταση.

Το αν θα το δω είναι δικός μου λογαριασμός... Εγώ γιατί πρέπει να απαντήσω; :confused:

μην εξαπτεσαι..............ποιος σου ειπε οτι πρεπει να απαντησεις?????....ενα σχολιο κανω και εχω το δικαιωμα...απο κει και περα εσυ κανε οπως νομιζεις.....παρακαλα να το δεις....αυτο...ειναι δικο σου προβλημα.........

μην εξαπτεσαι..............ποιος σου ειπε οτι πρεπει να απαντησεις?????....ενα σχολιο κανω και εχω το δικαιωμα...απο κει και περα εσυ κανε οπως νομιζεις.....παρακαλα να το δεις....αυτο...ειναι δικο σου προβλημα.........
Ευχαριστώ.. Άλλο παρακαλάω, άλλο ζητώ..

ο τύπος είναι φαντάρος; υπάρχει τρόπος να μάθουμε σε ποιο στρατόπεδο ; μπορεί να σας φανεί αστειο αλλά ξέρω πάρα πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν θα άρεσε και παρα πολύ στον διοικητή του. θα μπορούσε να γίνει μια καταγγελία εκεί. Βέβαια, δεν θα τον κάνει και ... ντα, αλλά μπορεί άνετα να τον κατσαδιάσει ή να τον ξεφτιλίσει ... τουλάχιστον. Ειδικά εάν μάθευτεί ότι το πράγμα πήρε έκταση.

αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά πως μπορούμε να το μάθουμε;

αφού ο τύπος είναι στο fb κάποιος δεν θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να δει εάν έχει ανεβάσει κάτι σχετικό με το που υπηρετεί ;

εκανα και εγω report

δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη σκεφτονται αυτοι οι ανθρωποι...αν δηλαδη μπορεις να τους αποκαλεσεις ετσι....
και δυστιχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!!!!ποιος μας ακουει?

Το βρήκα!
Θα τον καλέσει κάποια σε hot ραντεβού μέσω FB, θα έχει μαζέψει όλα τα μέλη του mycat με άρβυλα και μπότες βέρμαχτ (αυτές με το σίδερο μπροστά, τις θυμάστε?) και θα τον σαπίσουμε στην κλωτσιά, να δει τη γλύκα...

https://www.youtube.com/watch?v=_OxdBeXbJSQ

Το τί μπινελίκι ακούει στο youtube, δε λέγεται!
Βάλτε τους καλούς σας να δουν το βίντεο μήπως και αναγνωρίσουν τη μονάδα που υπηρετεί. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς...:whistle:

Πως γίνεται βρε παιδιά οι άντρες να είναι τόσο μα....κες; Δεν μπορώ να το δώ ..δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά..τα μαθαίνουν από μικρά οι μανάδες τους έτσι για να είσαι άντρας πρέπει να βαράς, πρέπει να παίζεις πόλεμο κλπ.για αυτό έχει πάει κατά διαόλου αυτός ο πλανήτης γιατί κυβερνούν άντρες..:mad::mad:Ο πόλεμος και η βία είναι το παιχνίδι τους.:mad::mad::mad:

Πως γίνεται βρε παιδιά οι άντρες να είναι τόσο μα....κες; Δεν μπορώ να το δώ ..δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά..τα μαθαίνουν από μικρά οι μανάδες τους έτσι για να είσαι άντρας πρέπει να βαράς, πρέπει να παίζεις πόλεμο κλπ.για αυτό έχει πάει κατά διαόλου αυτός ο πλανήτης γιατί κυβερνούν άντρες..:mad::mad:Ο πόλεμος και η βία είναι το παιχνίδι τους.:mad::mad::mad:

πες τα χρυσοστομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα πεφτει τρελο κραξιμο στο fb στο τερας. α να χαθει το σιχαμα, με ολη του τη δυναμη κλωτσα το γατι, αυτος κ οι αλλοι που σιγονταρουν κ γελανε. :mad::mad::mad:

Το βρήκα!
Θα τον καλέσει κάποια σε hot ραντεβού μέσω FB, θα έχει μαζέψει όλα τα μέλη του mycat με άρβυλα και μπότες βέρμαχτ (αυτές με το σίδερο μπροστά, τις θυμάστε?) και θα τον σαπίσουμε στην κλωτσιά, να δει τη γλύκα...

https://www.youtube.com/watch?v=_OxdBeXbJSQ

Το τί μπινελίκι ακούει στο youtube, δε λέγεται!
Βάλτε τους καλούς σας να δουν το βίντεο μήπως και αναγνωρίσουν τη μονάδα που υπηρετεί. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς...:whistle:
πολυ καλη ιδεα...:up: και μακαρι να πετυχει!!!:lol:

Το κοινοποιησα κι εγω.Τελικα του κανουμε αναφορα ή οχι;

εγω του εκανα παντως:mad::mad:
μην ανησυχεις, το βιντεο υπαρχει κ παει ΓΕΣ τη δευτερα:mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back