kounelaki
Περιβόητο μέλος
Το είδα και χαίρομαι πάρα πολύ! Να 'ναι καλά το adespoto.gr!εγω του εκανα παντως
μην ανησυχεις, το βιντεο υπαρχει κ παει ΓΕΣ τη δευτερα![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
To eida kai xairomai para polu! na nai kala to adespoto.gr !
μη γραφεις greeklish κουνελα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
σορρυ η βιασηνημη γραφεις greeklish κουνελα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το κοινοποιησα κι εγω.Τελικα του κανουμε αναφορα ή οχι;
Μου στείλαν μήνυμα ότι δεν πρέπει να γίνει γιατί θα του γίνει μήνυση

mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Το link δεν παίζει, αλλά το ανέβασαν και στο troktiko https://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_8059.htmlΤο βρήκα!
Θα τον καλέσει κάποια σε hot ραντεβού μέσω FB, θα έχει μαζέψει όλα τα μέλη του mycat με άρβυλα και μπότες βέρμαχτ (αυτές με το σίδερο μπροστά, τις θυμάστε?) και θα τον σαπίσουμε στην κλωτσιά, να δει τη γλύκα...
https://www.youtube.com/watch?v=_OxdBeXbJSQ
Το τί μπινελίκι ακούει στο youtube, δε λέγεται!
Βάλτε τους καλούς σας να δουν το βίντεο μήπως και αναγνωρίσουν τη μονάδα που υπηρετεί. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς...![]()
Κομπλεξικό κάθαρμα!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το Αδεσποτο δεν ειναι σωματειο αλλα αλλο σωματειο θα βοηθησει την κατασταση οποτε ναι παει ΓΕΣ
δηλαδη εκαναν κινησεις διαφορα σωματεια???? θα υπαρξει δηλαδη καποιο αποτελεσμα?????
παντως ενας απο τους καλυτερους τροπους για να υπαρχουν καποια αποτελεσματα σε κατι τετοιους ειναι η δημοσιοποιηση στην tv.....αν καποιος εχει τα κονεκτσια η ξερει τον τροπο να το καταγειλει στον ΣΚΑΙ...θα ηταν πολυ καλο πιστευω...
nikolasr200
Νεοφερμένο μέλος
μακάρι να τιμωρηθεί παραδειγματικά..!! 
elvenstar
Επιφανές μέλος
Παιδια με την αναφορα ''προστατευουμ'ε' αυτον που το ανεβασε! Με την αναφορα εξαφανιζεται το βιντεο,το βγαζουν οι συντονιστες του facebook.Σημασια εχει να μην κανουμε αναφορα και να βρεθει καποια φιλοζωικη να τον μηνυσει!Τωρα που εχουν και τισ αποδειξεις!
Παιδιά εγώ την έκανα την αναφορά με την λογική ότι δεν υπάρχει μόνο ένας ανώμαλος σαν κ αυτόν αλλά πάρα πολύ κ ξεπατικώνουν σχέδια μετά. Γι αυτό θεωρώ ότι δεν έπρεπε να υπάρχει αυτό το βιντεο φάτσα φόραΤο κοινοποιησα κι εγω.Τελικα του κανουμε αναφορα ή οχι;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παιδιά εγώ την έκανα την αναφορά με την λογική ότι δεν υπάρχει μόνο ένας ανώμαλος σαν κ αυτόν αλλά πάρα πολύ κ ξεπατικώνουν σχέδια μετά. Γι αυτό θεωρώ ότι δεν έπρεπε να υπάρχει αυτό το βιντεο φάτσα φόρα
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου......ειδες.....μερικοι κανουν αμαν και πως για να βλεπουν τετοια βιντεο.......

kitty<3
Νεοφερμένο μέλος

επιπλεον ειδα το comment μιας αλλης κοπελιας η οποια ανεφερε για τον xatzhfwkidis antonis ο οποιος βασανισε και σκοτωσε μια γατουλα για τον λογο οτι την βρηκε να κα8εται πανω στην μηχανη του!!!

τι %@#$#^%$&^%* υπαρχουν επιτελους????????? ο "κυριος" αυτος επειτα περηφανευτηκε στο προφιλ του στο facebook τα κατορ8ωματα του!!! φωτογραφια του προφιλ υπαρχει στην ομαδα με τον α8λιο φανταρο...ειναι συγκεκριμενα η 4η..

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστέ μου τι άνθρωποι υπάρχουν!!!!!!λοιπον τωρα ειδα την ομαδα αυτη και εγινα ε3αλλη!!!!επιπλεον ειδα το comment μιας αλλης κοπελιας η οποια ανεφερε για τον xatzhfwkidis antonis ο οποιος βασανισε και σκοτωσε μια γατουλα για τον λογο οτι την βρηκε να κα8εται πανω στην μηχανη του!!!
τι %@#$#^%$&^%* υπαρχουν επιτελους????????? ο "κυριος" αυτος επειτα περηφανευτηκε στο προφιλ του στο facebook τα κατορ8ωματα του!!! φωτογραφια του προφιλ υπαρχει στην ομαδα με τον α8λιο φανταρο...ειναι συγκεκριμενα η 4η..
![]()
τώρα μου ανέβηκε η πίεση στο κεφάλι!!!!πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που κάνουν τέτοια πράγματα!!!! δεν μπορώ να σκεφτώ καν την εικόνα του καημένου του γατιού
....αν ήταν στο χέρι μου θα του ΕΚΑΙΓΑ την μηχανή.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitty<3
Νεοφερμένο μέλος

3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Κοίτα λεβεντόπαιδο! Κοίτα άντρας! Κοίτα μούσκουλα!
moukelis
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος

3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Εκεί, σε χρόνο dt δόθηκαν στη δημοσιότητα τηλέφωνα, διευθύνσεις, σχολείο και ο σερίφης τα συνέλαβε, η δίκη έγινε και καταδικάστηκαν κι όλας.
Εδώ? Θα ασχοληθεί κανένας? Η μήπως το ΓΕΣ θα κρύψει το πρόβλημα κάτω απ'το χαλί κάνοντάς του μια επίπληξη? [Και αν!!!]
staman2
Περιβόητο μέλος
Mην τσιτώνεσαι καλό μου. Μια κουβέντα σου ειπε η κοπέλα...Το αν θα το δω είναι δικός μου λογαριασμός... Εγώ γιατί πρέπει να απαντήσω;![]()
Σωστό Ελενα μου αυτο που λες. Πολλα καθήκια ειναι άρρωστα και μπορει να πάρουν ιδέες. Θα πρεπε να απαγορεύονται και να εξαφανίζονται τέτοια βίντεο αλλα να μένουν μόνον οι παρατηρήσεις και οι αναφορές να δρουν άμεσα ώστε να τιμωρουνται τα καθήκια αυτά με απανωτές μηνύσεις.Παιδιά εγώ την έκανα την αναφορά με την λογική ότι δεν υπάρχει μόνο ένας ανώμαλος σαν κ αυτόν αλλά πάρα πολύ κ ξεπατικώνουν σχέδια μετά. Γι αυτό θεωρώ ότι δεν έπρεπε να υπάρχει αυτό το βιντεο φάτσα φόρα
Μα τι λες τώρα. Τι καθάρματα υπάρχουν.λοιπον τωρα ειδα την ομαδα αυτη και εγινα ε3αλλη!!!! επιπλεον ειδα το comment μιας αλλης κοπελιας η οποια ανεφερε για τον xatzhfwkidis antonis ο οποιος βασανισε και σκοτωσε μια γατουλα για τον λογο οτι την βρηκε να κα8εται πανω στην μηχανη του!!!τι %@#$#^%$&^%* υπαρχουν επιτελους????????? ο "κυριος" αυτος επειτα περηφανευτηκε στο προφιλ του στο facebook τα κατορ8ωματα του!!! φωτογραφια του προφιλ υπαρχει στην ομαδα με τον α8λιο φανταρο...ειναι συγκεκριμενα η 4η..
![]()

Αυτο στο λαιμο περλες ειναι;![]()

ειναι μάλλον οι κουρ#@δες του αποξηραμένες και στιλβωμένες όταν βρίσκεται μπροστά σε πραγματικούς άντρες το μόμωλο και χέ#@$ται επάνω του τότε.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Mην τσιτώνεσαι καλό μου. Μια κουβέντα σου ειπε η κοπέλα...
Σωστό Ελενα μου αυτο που λες. Πολλα καθήκια ειναι άρρωστα και μπορει να πάρουν ιδέες. Θα πρεπε να απαγορεύονται και να εξαφανίζονται τέτοια βίντεο αλλα να μένουν μόνον οι παρατηρήσεις και οι αναφορές να δρουν άμεσα ώστε να τιμωρουνται τα καθήκια αυτά με απανωτές μηνύσεις.
Μα τι λες τώρα. Τι καθάρματα υπάρχουν.
ειναι μάλλον οι κουρ#@δες του αποξηραμένες και στιλβωμένες όταν βρίσκεται μπροστά σε πραγματικούς άντρες το μόμωλο και χέ#@$ται επάνω του τότε.
![]()
πολυ σωστη σε βρισκω...........για ολα τα σχολια σου........μην ξεχναμε....υπαρχουν και αρρωστημενα μυαλα!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool