george7771
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
αλλα τώρα που σε κοιτάω κ από μπροστά από τον θάμνο πάλι για γουρούνι μου κάνεις![]()
AXAXAXAXAXAXXAXA
ΣΟΥΠΕΡ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αλλα τώρα που σε κοιτάω κ από μπροστά από τον θάμνο πάλι για γουρούνι μου κάνεις![]()

πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ρε παιδια μιλησε σε βιντεο στο αδεσποτο ο ματζικος. αλλα επειδη το λινκ στο φεισμπουκ δε μου ανοιγει, μπορει καποιος να μου επι εν ταχει τι λεει?![]()
μακακιες λεει το βλαχαδερο...οτι μεγαλωσε στη γερμανια..

....και οτι οταν ηρθε εδω για να γινει φανταρος,ηθελε να γινει αρεστος στους αλλους..!!!!!!!!!!!...και καλα οτι το εχει μετανιωσει...και οτι ειναι προθυμος να βοηθησει σε ποιοδηποτε φιλοζωικο σωματειο.....λεξη δεν πιστευω...το καθαρμα...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
μακακιες λεει το βλαχαδερο...οτι μεγαλωσε στη γερμανια......και οτι οταν ηρθε εδω για να γινει φανταρος,ηθελε να γινει αρεστος στους αλλους..!!!!!!!!!!!...και καλα οτι το εχει μετανιωσει...και οτι ειναι προθυμος να βοηθησει σε ποιοδηποτε φιλοζωικο σωματειο.....λεξη δεν πιστευω...το καθαρμα...
![]()
Κοίτα πώς φοβήθηκε ο θρασύδειλος, να του πάει μήπως τον τιμωρήσουν.
Προφανώς έγινε και δακτυλοδεικτούμενος , καλά να πάθει!
Φοβάμαι μόνο όταν κοπάσει ο ντόρος μην ξεσπάει στα μουλωχτά στα άμοιρα τα ζώα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κοίτα πώς φοβήθηκε ο θρασύδειλος, να του πάει μήπως τον τιμωρήσουν.
Προφανώς έγινε και δακτυλοδεικτούμενος , καλά να πάθει!
Φοβάμαι μόνο όταν κοπάσει ο ντόρος μην ξεσπάει στα μουλωχτά στα άμοιρα τα ζώα.![]()
ακριβως το ιδιο σκεφτομαι και εγω...ειμαι σχεδον σιγουρη.....
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Λες και τα διαβάζει μου φάνηκε,τελείως δασκαλεμένος,εννοείται οτι δεν πιστεύω λέξη

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πριν λίγο που το διάβασα το ίδιο σκέφτηκα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
να πω οτι λυπαμαι..........ψεματα θα πω..........γιατι η ζωη ενος "ανθρωπου" ειναι σημαντικοτερη απο ενος ζωου...που στο κατω-κατω δεν εχει βλαψει ποτε του εσκεμμενα????

staman2
Περιβόητο μέλος
Σιγά μην το μετάνιωσε το καθίκι δασκαλεμένος ειναι ο παπάρας!μακακιες λεει το βλαχαδερο...οτι μεγαλωσε στη γερμανια......και οτι οταν ηρθε εδω για να γινει φανταρος,ηθελε να γινει αρεστος στους αλλους..!!!!!!!!!!!...και καλα οτι το εχει μετανιωσει...και οτι ειναι προθυμος να βοηθησει σε ποιοδηποτε φιλοζωικο σωματειο.....λεξη δεν πιστευω...το καθαρμα...
![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τα κακόμοιρα τα ζωάκια όπως πάντα πληρώνουν την αντιζηλία των ανθρώπων...
Είναι όργανα για το κυνήγι, και καταλήγουν και αυτά θύματα.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε καλα δεν ειμαστε με τα καλα μας.. εχουμε χασει καθε επαφη με τη λεξη "ανθρωπια"https://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_4206.html
Τα κακόμοιρα τα ζωάκια όπως πάντα πληρώνουν την αντιζηλία των ανθρώπων...
Είναι όργανα για το κυνήγι, και καταλήγουν και αυτά θύματα.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η παραλία έμεινε, που κάθε μέρα πλακώνομαι με κάθε τρελή και ιστέρο..που με συννεφιά και κρύο 8 το βράδυ βγάζει τα μωρά βόλτα στην ακροθαλασσιά στο πουθενά.. και στο τίποτα...

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
.και μου αρεσει που νομιζουν οτι ειναι οι αρχοντες της γης και μπορουν να κανουν οτι θελουν μονο και μονο επειδη η αμοιρη η φυση μας(ζωα και φυτα) δεν μπορει να απλωσει το χερι της και να τους δοσει χαστουκι....κατα δ.....λου παμε...δεν ξερουν οτι η φυση θα εκδικιθει και τοτε.....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool