Χρήστης στο Facebook ανέβασε βίντεο κακοποίησης γάτας

[QUOTEμακακιες λεει το βλαχαδερο...οτι μεγαλωσε στη γερμανια..:blink::blink::blink::blink::blink::blin k:....και οτι οταν ηρθε εδω για να γινει φανταρος,ηθελε να γινει αρεστος στους αλλους..!!!!!!!!!!!...και καλα οτι το εχει μετανιωσει...και οτι ειναι προθυμος να βοηθησει σε ποιοδηποτε φιλοζωικο σωματειο.....λεξη δεν πιστευω...το καθαρμα...:mad::mad::mad::mad:][/QUOTE]

Αχ!Αλήθεια;Και εγώ Γερμανία μεγάλωσα και η άλήθεια είναι ότι ζορίστικα να προσαρμοστώ στα ελληνικά δεδομένα...Μήπως γίνεται να έρθετε σπίτι μου να σας σπάσω στο ξύλο;Να δείτε μετά πόσο αρεστεί θα σας γίνω...Δε θα αντέχετε μακριά μου...Ε,άμα ενοχληθεί και καμιά γάτα με το θέαμα θα ζητήσω συγνώμη πολύ πολύ πειστικά....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας,
δεν έχω δει τα βίντεο γιατί δεν αντέχω αλλά η κατάσταση με την κακοποίηση και την αντιμετώπιση των ζώων έχει καταντήσει αηδία. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους για να καταλάβουν οτι δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Πιστεύω οτι και παλιά γινόντουσαν αντίστοιχα πράγματα αλλά τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να τα διαφημίζουν και με καμάρι τα τέρατα! Τι να πω και γι' αυτούς που τα βλέπουν και χαίρονται: Το τραγικό είναι οτι όλοι αυτοί έχουν ή θα κάνουν οικογένεια και θα μεγαλώσουν παιδιά. Φανταστείτε τι παράδειγμα θα τους δίνουν. Θέλω να ελπίζω οτι αργά η γρήγορα θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά σήμερα το 'Αλτερ έκανε μεγάλη αναφορά στην κακοποίηση των ζώων. Έδειξε πολλά περιστατικά και είχε και συνεντεύξεις από περαστικούς που καταδίκαζαν αυτές τις πράξεις.
Επίσης είπε ότι σήμερα θα κατέθεταν μηνύσεις οι φιλοζωϊκές οργανώσεις στο μ.λ.κα που έκοψε τα αυτιά από το σκυλάκι.

Πως γίνεται βρε παιδιά οι άντρες να είναι τόσο μα....κες; Δεν μπορώ να το δώ ..δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά..τα μαθαίνουν από μικρά οι μανάδες τους έτσι για να είσαι άντρας πρέπει να βαράς, πρέπει να παίζεις πόλεμο κλπ.για αυτό έχει πάει κατά διαόλου αυτός ο πλανήτης γιατί κυβερνούν άντρες..:mad::mad:Ο πόλεμος και η βία είναι το παιχνίδι τους.:mad::mad::mad:
Δεν νομίζω ότι ο πλανήτης πάει κατά διαόλου γιατί κυβερνάνε οι άνδρες. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά κάποτε την Αγγλία την κυβερνούσε η Θάτσερ. Πήγε κάτι προς το καλύτερο τότε; Μήπως θυμάσαι την υπουργό εξωτερικών των Η.Π.Α επί κυβέρνησης Μπούς την Κα Ολτ Μπράϊτ; αυτή με τις καρφίτσες στο πέτο. Τότε βομβαρδίστηκε η Σερβία (νομίζω ότι και η ίδια από κει καταγόταν). Δεν φταίνε λοιπόν οι άνδρες για τη βία και τα υπόλοιπα κακά του πλανήτη μας. Αυτή η απλή λογική, μάλλον δεν δίνει λύσεις και δεν μας βοηθάει ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Πολλές από μας είμαστε μητέρες και μεγαλώνουμε αγόρια που αύριο θα γίνουν άνδρες. Θα είμαστε αυτές που θα γεμίσουμε τον πλανήτη με βάρβαρους και φιλοπόλεμους; Εκτός αν θεωρείς ότι εμείς θάμαστε η εξαίρεση!:hmm:

μολις με ειδοποιησαν οτι το τοπικο καναλι της ζακυνθου ελεγε,οτι παρα πολλες γατες δηλητηριαστηκαν στη ζακυνθο(...πολη) απο τις μυοκτονιες που εκανε ο δημος....ΑΙΣΧΟΣ....τι να πω,......βαριουνται η δεν τους ενδιαφερει να κανουν σωστα τις μυοκτονιες(...βαζουν τα φαρμακια σε μεγαλυτερους σωληνες απο οτι πρεπει....οχι γατι...παιδι χωραει εκει μεσα!!!!!!!)...και την πληρωνουν τα αμοιρα τα γατακια.ειμαι πολυ συγχισμενη...καλα...τα φιλοζωικα σωματεια εδω δεν κανουν τιποτα????

μολις με ειδοποιησαν οτι το τοπικο καναλι της ζακυνθου ελεγε,οτι παρα πολλες γατες δηλητηριαστηκαν στη ζακυνθο(...πολη) απο τις μυοκτονιες που εκανε ο δημος....ΑΙΣΧΟΣ....τι να πω,......βαριουνται η δεν τους ενδιαφερει να κανουν σωστα τις μυοκτονιες(...βαζουν τα φαρμακια σε μεγαλυτερους σωληνες απο οτι πρεπει....οχι γατι...παιδι χωραει εκει μεσα!!!!!!!)...και την πληρωνουν τα αμοιρα τα γατακια.ειμαι πολυ συγχισμενη...καλα...τα φιλοζωικα σωματεια εδω δεν κανουν τιποτα????

:mad::mad::mad::mad::mad:

Δείτε και αυτό
https://www.mypetz.gr/threads/Μανιακός-με-καραμπίνα-στην-113-Π-Μ.225607/
Τι να πώ , πριν τους δώσουν όπλο γιατί δεν εξετάζονται απο ψυχολόγο?:hmm::hmm:

Δεν νομίζω ότι ο πλανήτης πάει κατά διαόλου γιατί κυβερνάνε οι άνδρες. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά κάποτε την Αγγλία την κυβερνούσε η Θάτσερ. Πήγε κάτι προς το καλύτερο τότε; Μήπως θυμάσαι την υπουργό εξωτερικών των Η.Π.Α επί κυβέρνησης Μπούς την Κα Ολτ Μπράϊτ; αυτή με τις καρφίτσες στο πέτο. Τότε βομβαρδίστηκε η Σερβία (νομίζω ότι και η ίδια από κει καταγόταν). Δεν φταίνε λοιπόν οι άνδρες για τη βία και τα υπόλοιπα κακά του πλανήτη μας. Αυτή η απλή λογική, μάλλον δεν δίνει λύσεις και δεν μας βοηθάει ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Πολλές από μας είμαστε μητέρες και μεγαλώνουμε αγόρια που αύριο θα γίνουν άνδρες. Θα είμαστε αυτές που θα γεμίσουμε τον πλανήτη με βάρβαρους και φιλοπόλεμους; Εκτός αν θεωρείς ότι εμείς θάμαστε η εξαίρεση!:hmm:
Εσύ μπορεί να είσαι εξαίρεση Αθανασία μου και μπράβο σου γι αυτό αλλά τα αγόρια ..έτσι τα μαθαίνουν είναι πολύ πιο βάρβαρα απ΄τα κορίτσια το βλέπω συνέχεια μπροστά μου..δεν μπορεί να είναι πάντα σύμπτωση!!!Βάζει κι ο στρατός λίγο το χεράκι του..από φόβο μην τους πουν "ευαίσθητα γυναικάκια"συμπεριφέρονται έτσι.Οσο για την κα Ολτ Μπράιτ που αναφέρεις έκανε ότι έλεγε ο Μr "Θάμνος".Ας μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς..(στον bush αναφέρομαι)

κι ομως συμπεθερα μου...εγω νομιζω οτι εχει δικιο η Αννα....τοσους αιωνες κυβερνουν οι αντρες που εχουν μαθει οτι πρεπει να ειναι σκληροι....να μην εχουν ευαισθησιες...κλπ....βεβαια το προβλημα ειναι πολυσυνθετο...γιατι αυτους τους εχουν μεγαλωσει καποιες μαναδες και καποιοι πατεραδες...αλλα και αυτες οι μαναδες μεγαλωσανε μεσα σε μια κοινωνια με συγκεκριμενες αρχες και προτυπα...φαυλος κυκλος...παντως,εγω πιστευω οτι οντως οι γυναικες ειναι πιο ευαισθητες σε αυτα τα θεματα(...δεν το βλεπετε γυρω σας???)και επισης εχουν μεγαλυτερη διορατικοτητα απο τους αντρες...βλεπουν πιο μακρια .......:):):)

κι ομως συμπεθερα μου...εγω νομιζω οτι εχει δικιο η Αννα....τοσους αιωνες κυβερνουν οι αντρες που εχουν μαθει οτι πρεπει να ειναι σκληροι....να μην εχουν ευαισθησιες...κλπ....βεβαια το προβλημα ειναι πολυσυνθετο...γιατι αυτους τους εχουν μεγαλωσει καποιες μαναδες και καποιοι πατεραδες...αλλα και αυτες οι μαναδες μεγαλωσανε μεσα σε μια κοινωνια με συγκεκριμενες αρχες και προτυπα...φαυλος κυκλος...παντως,εγω πιστευω οτι οντως οι γυναικες ειναι πιο ευαισθητες σε αυτα τα θεματα(...δεν το βλεπετε γυρω σας???)και επισης εχουν μεγαλυτερη διορατικοτητα απο τους αντρες...βλεπουν πιο μακρια .......:):):)
΄Πιστεύω στην ισότητα των ανθρώπων και δεν τους ξεχωρίζω σε κακούς άνδρες και καλές γυναίκες. Θεωρώ ότι υπάρχουν κακοί και καλοί άνθωποι που είναι και άνδρες και γυναίκες. Ζούμε σε μια κοινωνία σκληρή και αυτό έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα στη ζωή μας. Αλλοι είναι λιγότερο και άλλοι περισσότερο επιρρεπείς σ' αυτά. Κι αυτοί είναι και άνδρες και γυναίκες.

΄Πιστεύω στην ισότητα των ανθρώπων και δεν τους ξεχωρίζω σε κακούς άνδρες και καλές γυναίκες. Θεωρώ ότι υπάρχουν κακοί και καλοί άνθωποι που είναι και άνδρες και γυναίκες. Ζούμε σε μια κοινωνία σκληρή και αυτό έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα στη ζωή μας. Αλλοι είναι λιγότερο και άλλοι περισσότερο επιρρεπείς σ' αυτά. Κι αυτοί είναι και άνδρες και γυναίκες.

Συμφωνώ μαζί σου Αθανασία.:)

[/u][/b]

Συμφωνώ μαζί σου Αθανασία.:)
Σ' ευχαριστώ συμπεθέρα μου. Επίσης δεν πιστεύω και στην ποσόστοση των γυναικών στα ψηφοδέλτια. Θεωρώ ότι μας υποτιμούν. Οι άξιες γυναίκες να αναδειχτούν. Να αναδειχτούν για τις ικανότητές τους και όχι μόνο γιατί πρέπει στο κοινοβούλιο να υπάρχουν και από αυτές:mad:

Σ' ευχαριστώ συμπεθέρα μου. Επίσης δεν πιστεύω και στην ποσόστοση των γυναικών στα ψηφοδέλτια. Θεωρώ ότι μας υποτιμούν. Οι άξιες γυναίκες να αναδειχτούν. Να αναδειχτούν για τις ικανότητές τους και όχι μόνο γιατί πρέπει στο κοινοβούλιο να υπάρχουν και από αυτές:mad:

Ετσι ακριβώς Αθανασία.:hmm:Και εγώ πιστεύω ότι ο άνθωπος έχει αξία με την διαδρομή που επέλεξε να ακολουθήσει ο ίδιος στην ζωή του και όχι από την καταγωγή του ή το φύλο του.:hmm:

ποσόστοση των γυναικών στα ψηφοδέλτια.
Κι εγώ, κι εγώ τα παίρνω στο κρανίο μ' αυτό! :mad:

Κορίτσια θα σας διηγηθώ το τελευταίο περιστατικό που συνέβει στην Ιθάκη πριν ένα μήνα που είχα πάει διακοπές..Καθόμασταν σε μια ταβέρνα και δίπλα ακριβώς ένα ζευγάρι Νεοέλληνες με τα παιδιά τους(αγόρι-κορίτσι)Κάποια στιγμή μια γατούλα έγκυος γυρνούσε από τραπέζι σε τραπέζι ζητιανεύοντας..της έδωσε η κόρη μου ένα ψαράκι από το πιάτο της και μετά έκανε το μέγα λάθος(το γατί) να πλησιάσει το τραπέζι των προαναφερθέντων..και ακούω ("Σήκω Δημητράκι να διώξεις το παλιόγατο ..κλωτσησέ το να φύγει εσύ που είσαι άντρας!!!)Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα..και το θυμάμαι ακόμα γιαυτό αντέδρασα απότομα με το θέμα μας ,αλλά στο κορίτσι δεν είπε τίποτα..ο άντρας έπρεπε να "καθαρίσει"Το αγόρι σηκώθηκε και προσπάθησε να εφαρμόσει αυτό που του διέταξε ο μπαμπάς..Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχουν γονείς αξιέπαινοι κορίτσια, αλλά συγχύστηκα τόσο που όταν βλέπω άντρα να κακοποιεί ζώα αυτή η σκηνή μου΄ρχεται στο νου αμέσως.Τέτοια παραδείγματα δίνουν στα παιδιά τους και απορούμε μετά γιατί συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο...:mad::mad:

Εγώ πάλι εκφράζοντας την άποψή μου θα ήθελα να πω ότι ναι οι άντρες είναι αυτοί που κακοποιούν περισσότερο ανθρώπους και ζώα με βάση τα ποσοστά (αν και τους αγαπάω πολύ μην παρεξηγούμαστε). Πόσες γυναίκες ακούσατε τελευταία να έχουν κακοποιήσει ζώα να έχουν βιάσει ανθρώπους να εκμεταλλεύονται κοριτσάκια και να τα εκδίδουν. Υπάρχουν ναι αλλά τα ποσοστά είναι πολύ μικρότερα. Όσο για τις γυναίκες στην πολιτική όταν τις αφήσουν οι άντρες να πάνε μπροστά και πάψουν να έχουν 3 ρόλους στην οικογένεια μέσα τότε ναι να πούμε είναι άξιες ή δεν είναι άξιες. Παιδιά ο άντρας στο νου του έχει μόνο την καριέρα του και φυσικά μια γυναίκα να του αναθρέφει τα παιδιά και να φροντίζει το σπίτι. Η γυναίκα έχει το ρόλο της μητέρας της νοικοκυράς της καριερίστριας. Δεν παίζουμε με ίσους όρους βλέπεις.

Εγώ πάλι εκφράζοντας την άποψή μου θα ήθελα να πω ότι ναι οι άντρες είναι αυτοί που κακοποιούν περισσότερο ανθρώπους και ζώα με βάση τα ποσοστά (αν και τους αγαπάω πολύ μην παρεξηγούμαστε). Πόσες γυναίκες ακούσατε τελευταία να έχουν κακοποιήσει ζώα να έχουν βιάσει ανθρώπους να εκμεταλλεύονται κοριτσάκια και να τα εκδίδουν. Υπάρχουν ναι αλλά τα ποσοστά είναι πολύ μικρότερα. Όσο για τις γυναίκες στην πολιτική όταν τις αφήσουν οι άντρες να πάνε μπροστά και πάψουν να έχουν 3 ρόλους στην οικογένεια μέσα τότε ναι να πούμε είναι άξιες ή δεν είναι άξιες. Παιδιά ο άντρας στο νου του έχει μόνο την καριέρα του και φυσικά μια γυναίκα να του αναθρέφει τα παιδιά και να φροντίζει το σπίτι. Η γυναίκα έχει το ρόλο της μητέρας της νοικοκυράς της καριερίστριας. Δεν παίζουμε με ίσους όρους βλέπεις.
Πες τα αγαπημένη γειτόνισσα ...:):):)

Συμφωνω απολυτα μαζι σου....μονο ορισμενες εξερεσεις αντρων υπαρχουν που να καθαριζουν το σπιτι και να φροντιζουν τα παιδια τους...τοσο λιγοι που ειναι ειδος προς εξαφανιση:D

παιδια ηρεμηστε εχει ζητησει αυτος ο που***ς δημοσια συγγνωμη στο youtube

παιδια ηρεμηστε εχει ζητησει αυτος ο που***ς δημοσια συγγνωμη στο youtube

η συγγνωμη δεν διορθώνει όμως αυτό που έκανε...
το θέμα δεν ειναι να ζητά κανείς συγγνώμη έπειτα από τις μ@@@@@ του, αλλά να μην της κάνει καν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back